- 20 Nisan 2015
- 134
- 79
- 98
- 39
Şiddet var
ihanet var
baskı var
kandırılma var
başkalarının lafıyla hareket etme var
eksik kalan ve şu yoktu dediğiniz bişey var mı?
Yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şiddet var
ihanet var
baskı var
kandırılma var
başkalarının lafıyla hareket etme var
eksik kalan ve şu yoktu dediğiniz bişey var mı?
aslında yok diyebilecekleriniz var mesela;
aslında yok diyebilecekleriniz var mesela;
sevgi yok
saygı hiç yok
sorumluluk yok
güven yok
....yok
....yok....
üzgünüm ben olsam dönmem
Çocuğum olmadı... Evet ona başka bir şehirde yaşamayı önerdim ama kabul etmedi.. Ama bana son bir şans ver ki gör diyor ıspat edeyim herşeyi diyor... Bilemiyorum ama ona duyduğum sevginin şiddeti kadar büyük güvensizliğimçocuğunuz var mı?
diyelim ki barıştınız tekrar onun memleketinde mi yaşayacaksınız
söz konusu evlilik gibi ciddi bir durum olmasa yeniden deneyin derdim ama evlenmeye karar verdi iseniz ve evliliğin sorumluluğunu bir şekilde üstlenemeyip , çift taraflı sorunlarınızı aşamayıp, boşandıysanız ,bence yeniden geri dönmeyin...Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki Böyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar
deniyceksen baştan uyar, bu şansı da teperse artık 3. bi şansı asla vermiyceğini kafasına sok ve yeniden evlenme bi süreÜstelik henüz boşanmadan defalarca kez verilmiş şanslar var Sürekli arıyor kafamı karıştırıyor. Arkadaşları çevresi sürekli beni arayıp bana ihtiyacı olduğunu söylüyor..
O senin yaşadığın şehre gelir mi?İşte bu çelişkiler bana kafayı yedirten zaten.. Anlaşmalı boşandık.. Mahkeme salonunda dakikalarca ağladı ... Hakim nerdeyse boşamıyordu.. Ama yine de boşandı
Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
Daha önce verilmiş şanslar varsa tekrar o riske girme canım benim. O şu anda boşlukta olabilir, senden iyisini bulamamış olabilir vs... ya da bulmaya çalıştı ama onun ne olduğunu anlayınca kaçmışlardır... inan düzenini bozduğuna değmez tekrar aynı acıları, yıkımları yaşama Önüne bak ve emin ol sana hak ettiğin değeri verecek ve seni çok sevecek, herşeyden önce sana saygı duyacak biri çıkacaktır... hayatını lütfen bu şekilde aynı hatayı yaparak ziyan etmeÜstelik henüz boşanmadan defalarca kez verilmiş şanslar var Sürekli arıyor kafamı karıştırıyor. Arkadaşları çevresi sürekli beni arayıp bana ihtiyacı olduğunu söylüyor..
büyük konuşmayayım ama ben olsam kabul etmemÇocuğum olmadı... Evet ona başka bir şehirde yaşamayı önerdim ama kabul etmedi.. Ama bana son bir şans ver ki gör diyor ıspat edeyim herşeyi diyor... Bilemiyorum ama ona duyduğum sevginin şiddeti kadar büyük güvensizliğim
Aslında değil Annesinin yüzünden oldu her şey.. Evlendiğimiz ilk yıl şiddet uyguladı ama sonra söz verdi ve 7 yıl boyunca bana elini bile sürmedi ama evde sürekli bağırıp çağırmalar kapı pencere kırmalar baskılar devam etti... Annesinin küçük bebeği gibiydi Hep dedim ikimiz olalım annem başımızın tacıdır ama biz iki kişilik aile olamazsak bunu beceremezsek biteriz.. Velev ki öyle de oldu.. Sevgili eşim dışında ablaları ve annesi olmak üzere tam 4 tane anlayışsız cahil sonradan görme kumalarım vardıO senin yaşadığın şehre gelir mi?
Şiddet korkutuyor beni en çok. Buna genel meğilli bir insan mı?
O senin yaşadığın şehre gelir mi?
Şiddet korkutuyor beni en çok. Buna genel meğilli bir insan mı?
büyük konuşmayayım ama ben olsam kabul etmem
ya senin şehrine kurduğun düzene gelir ya da başka bir yere
onun orda yerleşik işi mi var hani kopamayacağı güzel bir işi?
Lütfen yanlış anlamayın ama bu adama dönerseniz size yaptıklarını hak etmiş sayılırsınız.
Aldatma var, fiziksel şiddet var, psikolojik baskı var, ailesinin de baskısı müdahelesi var. Bunları mı özlüyorsunuz? Özünde iyi biri diyorsunuz ya öyle bir şey yok kendinizi kandırmayın.
Şimdi zaten boşanmış olmasanız belki denir hani belki bir şans verilebilir olmazsa boşanılır denir. Ama zaten boşanmış kendinize düzen kurmuşsunuz kaşınmayın hiç. Boşanma travmadır ve böyle hissetmeniz normal bir süre unutacaksınız.
neyse ikinci kez düşündüm de bence denemeAslında değil Annesinin yüzünden oldu her şey.. Evlendiğimiz ilk yıl şiddet uyguladı ama sonra söz verdi ve 7 yıl boyunca bana elini bile sürmedi ama evde sürekli bağırıp çağırmalar kapı pencere kırmalar baskılar devam etti... Annesinin küçük bebeği gibiydi Hep dedim ikimiz olalım annem başımızın tacıdır ama biz iki kişilik aile olamazsak bunu beceremezsek biteriz.. Velev ki öyle de oldu.. Sevgili eşim dışında ablaları ve annesi olmak üzere tam 4 tane anlayışsız cahil sonradan görme kumalarım vardı
madem pişman gelsin yanınıza..Yanlış anlamıyorum bilakis size katılıyorum.. Ama öyle bir şey ki hissettiğim... Ona yarın bigün birşey olsa ben burda ölürüm zannediyorum.. Ondan birtürlü nefret edemedim. Bunu ona da söylüyorum. Sana güvenmiyorum diyorum. Ama diyorum kendime ya onu özlemeye devam edersem ileriki yıllarda