- Konu Sahibi animamundi
Daha önceden kuşkulanıyor muydun? Kaç yıllık evlisin? Eşin itiraf etti de ne dedi? Pişmanım falan dedi mi?Ya da o kadın sana ne dedi? Nereden bulmuşlar birbirlerini? En önemlisi kadın senin tlf nu nereden bulmuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceden kuşkulanıyor muydun? Kaç yıllık evlisin? Eşin itiraf etti de ne dedi? Pişmanım falan dedi mi?Ya da o kadın sana ne dedi? Nereden bulmuşlar birbirlerini? En önemlisi kadın senin tlf nu nereden bulmuş?
Esasında benim ve kardeşimin ruh ağlığı açısından annemle hiç ilişkimiz olmaması en iyisi. Kendi ailesiyle ilgili sorunlar kısmında anne veya babasını erken yaşta kaybedenler bölümüne epey uzun yazdım nedenlerini. Sıkılmazsan müsait olduğun da belki okursun. İşin esası ben zaten ex eşimle ondan kaçıyorum. Bir de kardeşimi kurtarma imkanım olsa daha ne isterim allahdan....
hayır hiç kuşkulanmadım
2.5 senelik evliyim
başta inkar etti yalan dedi vs.,sonra itiraf etti ve pişmanım dedi
kadın bana kocamla görüştüğünü ama kocamın ona bittiğini söylemesi üzerine karını arayacağım dediğini söyledi
kocam da eğer ararsan öldürürüm seni demiş vs.
yani kadının aramasındaki amaç intikam
bunları tanıştıran da benim de tanıdığım adi bir başka kadın
telefonumu da o kadından bulmuş arayan kadın işte çünkü o aracıyı ben de tanıyorum
hayır hiç kuşkulanmadım
2.5 senelik evliyim
başta inkar etti yalan dedi vs.,sonra itiraf etti ve pişmanım dedi
kadın bana kocamla görüştüğünü ama kocamın ona bittiğini söylemesi üzerine karını arayacağım dediğini söyledi
kocam da eğer ararsan öldürürüm seni demiş vs.
yani kadının aramasındaki amaç intikam
bunları tanıştıran da benim de tanıdığım adi bir başka kadın
telefonumu da o kadından bulmuş arayan kadın işte çünkü o aracıyı ben de tanıyorum
anladım canım yazını okurum bir ara
hakkında hayırlısı olsun canım
allahım bazı kadınlar ne kadar adileşmişler yaabilmiyorumkismile
eşine zaten söyleyecek söz bulamıyorum:mymeka:
Ben yoldayım ve şarjım bitmek üzere. Sana arkadaşlık teklifi gönderiyorum. Ne kadar yolum var bilmiyorum. Hayatımd ilk defa Bilecik'e gidiyorum ve işin garibi 5 gün sonra burada yaşamaya başlayacağım. İstersen benimle ilgili bilgi almak için profilime konularıma bak bu arada sen. Galiba 1,5 saatlik filan yolum kaldı. Müsait olursan akşama görüşürüz.
Ben şimdi karar veremedim hangisi daha adi.... Fark göremiyorum ya sen...
ben de canım bulamıyorum hangi sıfatı takacağımı hepsine
anladım canım hayırlı yolculuklar
en adisi şüphesiz kocam
sonra diğerleri
aslında şüphelendiğim çok daha başka şeyler var
belki de aracı kadınla da ilişkisi vardı paravan olarak da beni arayan kadını kullandılar bi süre vs.
dilekçemi verdim bugün umarım en kısa zamanda biter bu iş
eşim boşanmaya yanaşmıyor
çekişmeli olacak davamız
Çok üzüldüm, çok garip bir durum ve çok uzun sürecek bir dava gibi gözüküyor. Sağlam bir avukatın var mı? Eşin şu anda nerede? Aynı evde kalmaya devam edecek misiniz?
Çok zor, kardeşi ne iş yapıyor?Elinde kanıt var mı? Sen iyi misin? Çok soğukkanlı gibisin de. Şokda mısın yoksa gerçekten soğukkanlı mısın şu an?
Tabi ki ailenin desteği çok önemli. Tamam soğukkanlı bir biçimde planlamışsın, ama senin duyguların ne alemde. Üzgün değilim kızgınım diyorsun da, duyunca ne hissettin?
hu hu Kızlar neredesiniz? Hadi ama anlatın bakalım gelişmeleri. Moraller nasıl? Birbirimize yapabileceğimiz şey sadece moral desteği, kaybolmayın ortadan.
moralmi oda ne ???delirmek üzereyim öldüreyim kurtulayım yeter mi?ben neden mutlu değilim allahın belası hayatımı mahvetti yaşama savaşı veriyorum 5 yıldır