Boşananlar Kulübü...

merhaba nurbeyzacım açıkcası yazmadan edemedim çünkü hikayeni okuyunca sende kendimi gördüm beş yıllık evliliğimin hemen hemen her günü karasızlıkla geçti bir türlü cesaret edemedim beni kendini öldürmekle beni öldürmekle tehdit ediyordu ne zaman ayrılmak istiyorum desem itiraz ediyordu fakat çok mutsuzdum onu sevmiyordum hep düşündüğüm şey hayatımın geri kalanını bu adamlamı geçirecem de kaç kere avukata gittiğimi hatırlamıyorum çok mutsuzdum ve hayatım kabusdu sonunda herşeyi göze alıp dilekçemi verdim gerçi hala mahkememiz sürüyor ama benim iiçin onun hayatımda olmaması bile bir lütuf ve şimdi bu zamana kadar niye bunu yapmadığıma kızıyorum kendini öldüreceğini söyleyen adam ise hala yaşıyor bence artık düşünecek bir şey kalmadıysa geçen yıllarına yazık etme

desteğin için sağol.. çoktan aklıma koydum aslında da hep ikna ederim diye uğraştım.. şimdi boşa geçirdiğim yıllarıma üzülüyorum.. sen en güzelini yapmışsın..
bu topiği keşfedince bütün sayfaları okudum ve gördüm ki ayrılan kimse pişman değil.. bu da bena cesaret verdi..
destteğin için tekrakr teşekkür ederim. a.s.

ayy ya ben sizi takip ediorum böle ewlenmişsiniz kiminiz yıllar sonra boşanmış kiminz birkaç ay sonra ewlilik tombala gibi bişey galiba kimin nasıl biri olacağı ancak ewlennce anlasılıyor olması lazım. ben bekarım öğrenciyim daha. 3senedrde bi ilşki yasamadım hep diorumki acaba bendemi bi sorun war neden olmuo ama güven meselesi die düşünüorum ilk deneyim kötüydü sonrada güvenilmio. ve sizin burda yazdıklarınızı okuyunca daha bi garip oluyorum aman olmassa olmasın millet neler yasıyo diorum cidden hepiniz cok güçlü insanlarsınız buna gönülden inanıyorum umarım ilk tecrübenizde yasayamadığınız ne mutluluklar warsa rabbim size hepsini 2,de yasatsın karsınıza hayrlı insanlar cıkarsınn öptüm hepinizi sekerlerr

arkadaşlar merhaba bende aranıza yenı katıldım 1 ay önce resmen boşandım eşimden ama 6 aydır falanda ayrıydık 8 aylık bıde kızım var.benım eşimın kumar alışkanlığı vardı bıde yalancının tekıydı ne dese yalandı artık ruh hastası olduğuna karar vermıştım ne sevgım ne saygım ne guvenım kaldı zaten arttık kumar borcundan evıne de bakamıyodu.o pışmanım dedeıkçe ben ona elımden geldığınce fedakarlıkta bulundum ama hıçbırını haketmmeış hamıle halımle çalışıp kızımın butun ıhtıyaçlarını ben karşıladım bıde bunun uzerıne doğum yapınca takılan altınları bıle çalıp gıdıp kumar oynadı.artık yeter dedım ve kendım ve kıız ıçın en doğrusunu yaptığıma ınandığım boşanmayı gerçekleştırdım.ilkınde ıtıraz ettı ama sonra kabul ettı.şuan çok mutluyum ama o surunuyoo.kafam rahat ailemle kalıyorum kzıma bakıyorum .o bıraz buyunce tekrar işe falan başlarım inşallah.oyle işte.benım merak ettığım sızden boşanıp tekrar evlenen ve mutlu olan varmı arnızfda.şuan için erkeklere guvenım kalmadı ama yanlızlıkta zor.buarada 25 yaşındayım.1.5 sene evlı kaldık.

ailem ve çevre baskısı nedeni ile boşanmak gibi bir seçeneğim yok.babamı kaybettim zaten ayrılırsam annem kahrından ölür bundan eminim.kocam olacak dallama ile bu hayat gerçermi ya????

ailem ve çevre baskısı nedeni ile boşanmak gibi bir seçeneğim yok.babamı kaybettim zaten ayrılırsam annem kahrından ölür bundan eminim.kocam olacak dallama ile bu hayat gerçermi ya????

Allah sabır versin demekten başka elimizden bişey gelmez canım keşke o şahısı çekmek zorunda kalmasaydın,keşkelerinde anlamı yok maalesef,bende 11 aydır boşanmaya çabalıyorum hertürlü adiliğini mahkeme salonundada tekrarlıyor:mymeka: ve hergün ondan boşanma kararı aldığıma dahada memnun oluyorum ve Allahıma şükrediyorum ki o şahıstan çocuğum yok,yoksa hayatta kurtulamazdım onun iğren yüzünden ve ailesinden.

Evliliğini bitirmiş bir insan olarak buradayım.Bitirdiğim için hiçbir pişmanlık duymuyorum.Ancak dul bir bayan olmak çok fazla sorumluluk istiyor.Özellikle çocuğunuz varsa.Ben ailemle birlikte yaşıyorum.Yaşadığım yer küçük bir il herkes birbirini tanıyor en azından yüz aşinalığı var.Yakın gördüğünüz bir arkadaşınız bile arkanızdan konuşabilir, dedikodunuzu yapabilir, sizi kıskanabilir özgür yaşamayı seviyorsanız. Gözler hep üzerinizde olacaktır.Size bir örnek vermek istiyorum ayağıma halhal taktığım için bunun dedikodusu yapıldı.Ama yinede mutluyum. bunları göze alabiliyorsanız neden olmasın.Öncelikle karşılaşacağınız tepkilere karşı güçlü olmanız kendizi buna hazır hissetmeniz gerek.

canım eğer eşin de çocuğu istemiyorsa hiç düşünme diyeceğim ama bir cana kıymakta çok zor.Ama şunu diyebilirim. Benim eşim söylerdi; bu çocukta nerden peydah oldu diye.Son karar senin ve zor olacak biliyorum.Allah yardımcın olsun.

arkadaşım eğer eşinin kötü kadınlara gittiğinden eminsen elinde ıspatların varsa bence cesaret et bi an önce boşan öyle şey olurmu ya adam kötü kadınlara gidiyo sonra sana geliyo sen nasıl bunu kendine yediriyosun yakıştırıyosun anlamadım cesaret etmicek bişey yok eğer sen haksızlığa uğruyosan allah her zaman yardımcın olur unutma seni kınayarak söylemiyorum yanlış anlama ama benim başmda böyle bişey olsa onunla boşanmaya cesaret etmemeyi bırak görmeye bile tahammül edemem varmı böyle bişey yaaa

ben bu siteye yeni katıldım benim sorunum eşim kötü kadınlara gidiyor ben ne yapacağımı bilmiyorum ve varlıklı biri değiliz boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum

Allah yardımcın olsun bız kadınlarda su var duzenımızı kolay kolay bozmak ıstemıyoruz ıpler kopana dek dayanıyoruz ipleri karşı taraf koparıncaya kadar sabrediyoruz üzülen kahrolan biz oluyoruz malesef .......bazen öle oluyorki sanki tüm olanlar benim yaşadıklarım değil başka bir insanın hayatına bir pencereden bakıyorum sorunlara kavgalara yeri geliyor artık alısıyoruz neden aman düzenimiz bozulmasın aman el gün laf etmesin ....biliyoruz yapılması gerekeni ama bir türlü cesaret edemiyoruz biz bu yüzden kaybediyoruz çok azımız hayatına sahip çıkıyor ...kendine kötü davranan hayatı zindan eden birini çekmektense ailemi konu komşuya katlanırım daha iyi diyor ......

çalışan bayan içinde bir yıkım bu ama daha kolay atlatabiliyor ama ev hanımı olup birde çocuk varsa çok çok zorr.......hep diyordum işe gireyim arkama bakmayacağım Allahın izniyle son senem kaldı okulda şimdi diyorum dur bi bakayım işe girince düzelmezse çaresine bakarım :):).) annemden gelen cevab sen daha böle dıye dıye bır omur cekersın:):).)yasım daha 22 ama guvenımı yenıden duzen kurabılecegıme ayakta kalabılecegıme karsı tek bır umud yok ıcımde

arkadaşlar merhaba bnde geçen hafta boşanmış birisiyiim
hiç aklımagelmezdi çok sevmiştik birbirimizi birde kızm oldu 3 yaşında ve şuan 22 yaşındayıım
çok zormuuş ayrılmak ev kurmaktan evlenmek ten daha da zor evlenirken herkes güzel dileklerini söylerken ayrılırken de duymadağın işitmedğin herkes tarafından kötü laf söz kalmıyooor
ama gözüm açıldı inşallah kötü insanlarla karşılaşmam artık

merhaba arkadaşlar hayat nasıl gidiyor yeni yaşam nasıl dilerim bizler için herşey çok ama çok güzel olur Rabbim bütün kötü yaşadıklarımızı unutturacak hayırlı güzel mutluluklar ihsan eder inşallah (amin)

hanim ablalarim, görüyorumda ne cok bosanan varmis :çok üzgünüm:

ben sizleri ve cektiklerinizi görünce evlenmekten gercekten korkar oldum, kime nasil güvenecegimi sasirdim benneyaptımki.
bu yüzden sizlerden biraz tavsiye almak icin yaziyorum buraya.
Evlenecegim erkekte nelere dikkat etmem gerekiyor. neler hic bir zaman düzelmez. nasil olmasi önemli fisfisfis. is güc ney önemli yani bunlari merak ediyorum . ailesinde nelere dikkat etmeliyim. fisfisfis
lütfen bana yardimci olun,
cok öpüyorum hepinizi :1hug:

Canlarım öyle yazmışsınız kiii okudum okudum ama çok üzüldüm yaaaa....senağlamaBu devirde artık kimseye güvenilmez ;aldatılmak artık kaçınılmaz gibi bir şey haline gelmiş erkeklerin kişilksizliğinde diyebiliriz....Fakat ben her zaman şunu söylerim hiç kimse boşanmak için evlenmez ki;kadınlar bu konuda çok fedakarlardır...Kadın boşanırsa mutlaka çok önemli bir sebebi vardır....Gerçekten gururunu ve kişiliğini önemseyip kendine güvenen sizin gibi kadınları ayakta alkışlıyoruma.s. ...Çünkü herşeyi sineye çekip gecelerce uyuyamayan,sinir hastası olup depresyon ilaçlarıyla ayakta duran ve hala eşlerine katlanan kadınlar o kadar çok ki etrafta....Elalem kolu komşu neder diye hayatlarını bitirip tüketiyorlar; boşversene o dört duvar arasında yaşananları sen biliyorsun gerisi önemli degil....Her gece huzursuz olup acı çekmektense kangren olan kolu kesip atmalı;zamanla nasıl olsa kabuk bağlar...Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar bekarlar alemine hoş geldiniz...DÜN DÜNLE GİTTİ;BUĞÜN YENİDEN BAŞLAMAK GEREK....kaydirigubbakcemile5

Ben bu kulübe dahil olmuştum, hikayemi de yazmıştım,şimdi mesajımı göremedim:uhm: Sanırım uzun zaman girmediğim için silindi...Neyse...
Ben 11 yıllık evliliği bitireli 4 sene bitti... Sitede çok eskiyim.Gerekçelerimi eski arkadaşlar bilir, tekrar yazmaya gerek yok. Zaten bana artık seyrettiğim bir film gibi geliyor.:) Herşey o kadar geride kaldı ve ben kendime o kadar huzurlu bir hayat kurdum ki oğlumla...

Anlatmak bile zor geliyor... Amannn deyip geçiyorum. Harcadığım en güzel yıllarım olsa da.

Yine de bu konuda herkese yardımcı olmak isterim. Kolay değildir atlatmak iyi bilirim. her türlü fikir paylaşımına açığım.

purmelal kutluyorum seni mücadelen için
evladının yanında olmasından daha büyük mutluluklar var mı
hiç dert etme hiç üzülme.sen onurunla gücünle daha nelerin üstesinden gelirsin
neler yaşadığını bilmiyorum ama kötü şeyler olmalı ki ayrılmaya kadar sonlanmış
ve onca şeyi sineye çekip yeniden başlama kararını düşündürüyorsa maddiyat
lütfen bi daha ve çok iyi düşün
mutlaka bi çaresi vardır

sevgili purmelal Allah yardımcın olsun canım dilerim herşey senden yana olur ve bizlerden yana olur bayramın kutlu olsun çok öpüyorum

Back
X