- Konu Sahibi animamundi
merhaba nurbeyzacım açıkcası yazmadan edemedim çünkü hikayeni okuyunca sende kendimi gördüm beş yıllık evliliğimin hemen hemen her günü karasızlıkla geçti bir türlü cesaret edemedim beni kendini öldürmekle beni öldürmekle tehdit ediyordu ne zaman ayrılmak istiyorum desem itiraz ediyordu fakat çok mutsuzdum onu sevmiyordum hep düşündüğüm şey hayatımın geri kalanını bu adamlamı geçirecem de kaç kere avukata gittiğimi hatırlamıyorum çok mutsuzdum ve hayatım kabusdu sonunda herşeyi göze alıp dilekçemi verdim gerçi hala mahkememiz sürüyor ama benim iiçin onun hayatımda olmaması bile bir lütuf ve şimdi bu zamana kadar niye bunu yapmadığıma kızıyorum kendini öldüreceğini söyleyen adam ise hala yaşıyor bence artık düşünecek bir şey kalmadıysa geçen yıllarına yazık etme
desteğin için sağol.. çoktan aklıma koydum aslında da hep ikna ederim diye uğraştım.. şimdi boşa geçirdiğim yıllarıma üzülüyorum.. sen en güzelini yapmışsın..
bu topiği keşfedince bütün sayfaları okudum ve gördüm ki ayrılan kimse pişman değil.. bu da bena cesaret verdi..
destteğin için tekrakr teşekkür ederim. a.s.