- 10 Eylül 2024
- 29
- 31
- 28
-
- Konu Sahibi Yenibirben06
Hayır evine gidiyorum ordan gidiyoruz =) aynı iş yerine gidiyoruz ben olmasamda gidiyorduIs arkadaslarim zamaninda beni guzergah ustunden aldilar. Kimse para istememisti. Tabi kapimdan degil, cAddeye cikardim duraktan alirlardi. Hic bekletmedim, alamadıkları zamanda oldu. Arkadasiniz size ozel baska guzergah mi kullaniyor? Para isteyebilir ona bisey demiyorum ama habire zam yapmasi, özellikle goturmedigi gunlerin parasini almasi hic iyi niyetli degil. 15 gun kendiniz gittiyseniz yari para alması gerekirdi.
Allah yardımcınız olsun diyeyim. Calisma sartlariniz cok sıkıntılı. Baska bir yerde is bulamaz misiniz?
Evet, iş yeri kartıyla alıyor görüyorum içini eşim dolduruyor diyor ama yalan söylüyor çünkü bu iş olmadan once soylemisti versin bedava bize diyeİş yerinin benzin parasıyla gezerken aynı iş yerindeki ve aynı yerde yaşadığınız yerden sizi alırken sizden para mı istedi yani? Ben mi yanlış anladım
Ben ailemle yaşıyorum. Çocuklarıma annem bakıyor babam emekli çok şükür emeklisi yüksek.. artı çalışıyor maddi bi skntisi yok ama babam hasta ona çok yük olmak istemiyorum sagolsun kizlarimin bir dediklerini iki etmez.. Bana bile hala sıkışınca para verir. Kızımı servise yazdırdım mesela parayı buluşturamadim borclardan babam verdi..( şükür bu ay bitiyor borcum ins ) yani o konuda skntim yok ama ben kimseye yük olmak istemiyorum onlar gönlünden geleni yapmak isterlerse yapsınlar ama yapmak zorunda kalmasınlar.. bide ne kadar çok çalışırsam çocuklarıma okadar çok yeterim okadar çok faaliyet yaptirabilirim gezdirebilirim. Yani babaları zaten aramıyor sormuyor eksik büyümesinler istiyorum. Elimden geleni yapiyorumAileniz nerde yaşıyor? Yanlarına gidip orda bir düzen kurmaya çalışsaniz .Ya da başka bir iş olabilir.Bu şekilde çok mutsuz olup üstüne eziyet çekeceksiniz.
Cocuk baktım çok zorlandım gerçekten o iş daha sknti =)Beni yanlış anlamayın da evde yemek yapıp çevre esnafına satsaniz ya da çocuk baksanız hatta evlere temizliğe gitseniz asgari ücretten fazlasını alırsınız. Böyle insanlara da muhtaç kalmazsiniz.
Bir iki kez yemek yapıp bildiğiniz esnafa tattirin. Bu ikram olsun beğenirseniz her gün öğlen getiririm deyin. İnanın alacak bir çok iş yeri çıkacaktır.
Ve işle ilgili her bisdy olduğunda yanlış anlamada beğenmiyorsan çıkabilirsin vs gibi laflar ediyor.. gerçekten çok rahatsız olmaya başladım ama şuan mecburluktan cikamiyorumArkadas sizi kaz gibi yoluyor, insafsız. Is yerinden benzin icin para aliyor, sizinle ayni semtte oturuyor, bir de sizden para aliyor hem de zam yaparak! Kötü insan nedir nasil olunurun cevabi.
Benzinini kendi cebinden bile alsa, ayni yerde oturup ayni yerde calisiyorsunuz, para almadan da gayet getirip goturebilir, iyilik yaparim diye ödü kopuyor bazilarinin.
Daha yakin cevrenizde is imkani yok mu acaba? Sans sizinle olsun, umarim butun sıkıntılarınız cabucak gecer.Ve işle ilgili her bisdy olduğunda yanlış anlamada beğenmiyorsan çıkabilirsin vs gibi laflar ediyor.. gerçekten çok rahatsız olmaya başladım ama şuan mecburluktan cikamiyorum
Yaaa çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için <3Daha yakin cevrenizde is imkani yok mu acaba? Sans sizinle olsun, umarim butun sıkıntılarınız cabucak gecer.
Gün içinde bir kaç saat evde oluyorum, hafta sonu cumartesi pazar izinliyim onlarla ilgileniyorum çok teşekkürler aminnn inşallahAllah yardımcın olsun. Başka bir iş bulamaz mısın? Gece çocuklarının yanında olman daha iyi değil mi? Gündüz zaten görmüyorsun. 3-4 saat uykuyla nereye kadar dayanacaksın. Evet para ihtiyaç ama çocuklarında anneye ihtiyacı var. Çok zor. Rabbim yoluna kolaylıklar versin
Evet düşünüyorumEski eşinizden nafaka almalısınız. Çocukların masrafını karşılasın bir zahmet
Ne güzel size aileniz destek oluyor Rabbim başınızdan eksik etmesin İnşaallahBen ailemle yaşıyorum. Çocuklarıma annem bakıyor babam emekli çok şükür emeklisi yüksek.. artı çalışıyor maddi bi skntisi yok ama babam hasta ona çok yük olmak istemiyorum sagolsun kizlarimin bir dediklerini iki etmez.. Bana bile hala sıkışınca para verir. Kızımı servise yazdırdım mesela parayı buluşturamadim borclardan babam verdi..( şükür bu ay bitiyor borcum ins ) yani o konuda skntim yok ama ben kimseye yük olmak istemiyorum onlar gönlünden geleni yapmak isterlerse yapsınlar ama yapmak zorunda kalmasınlar.. bide ne kadar çok çalışırsam çocuklarıma okadar çok yeterim okadar çok faaliyet yaptirabilirim gezdirebilirim. Yani babaları zaten aramıyor sormuyor eksik büyümesinler istiyorum. Elimden geleni yapiyorum
Hayır evine gidiyorum ordan gidiyoruz =) aynı iş yerine gidiyoruz ben olmasamda gidiyordu