- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi greengirll
Sasirdim desem?
Neden şaşırdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sasirdim desem?
Şimdi şöyle diyeyim. Benim ilk eşim aşırınında aşırısı zor ve bencil bi insandı. Hiçbir şeyden memnun olmazdı. Onun hoşuna gitmeyen bi davranış yada sözde küfür ve hakaretler gelirdi. En ufak tartışmada boşanalım derdi. İnanır mısın boşanma lafı olmadan kavga etme duygusunu bile ben bu eşimde tattım. Bizimde paylaşımımız yok denecek kadar azdı. Evde iki yabancı gibi yaşıyoduk. Umarım en doğrusu olur senin için.Çok duygulandım yazdıklarınızı okuyunca. Şu an o kadar karmaşığım ki, eşim kötü bir insan değil ama çok zor bir insan. Hep kendimi sorguluyorum, hata yapmak istemiyorum, kimsenin hakkına girmek istemiyorum...Mükemmeliyetçi bir insan en basitiyle. Beni olduğum gibi bir türlü kabullenmiyor, eve isteksiz geliyor, paylaşım yok denecek kadar az. Hep dua ediyorum Allahım hayırlısını ver diye...
Eşinizle nasıl tanıştınız sorması ayıp olmazsa:) Ben de sizin gibi olacağımı bilsem 1 dk durmam....
Allah mutluluğunuzu arttırsın ama biraz garip olmuş evliyken izlemesi ne kadar mutsuz olsalar da..Şimdi şöyle diyeyim. Benim ilk eşim aşırınında aşırısı zor ve bencil bi insandı. Hiçbir şeyden memnun olmazdı. Onun hoşuna gitmeyen bi davranış yada sözde küfür ve hakaretler gelirdi. En ufak tartışmada boşanalım derdi. İnanır mısın boşanma lafı olmadan kavga etme duygusunu bile ben bu eşimde tattım. Bizimde paylaşımımız yok denecek kadar azdı. Evde iki yabancı gibi yaşıyoduk. Umarım en doğrusu olur senin için.
Eşim yengemin ( abimin eşinin) uzaktan akrabası. O aracı oldu. Hatta komik biraz bizimki. Ben eşimden önce boşanmışım. Eşim evliymiş ama araları çok kötüymüş. Kayınvalidem yengemin ablasına dert yanıyormuş çok kötü araları diye. Oda amaan üzülme boşanırlarsa boşansınlar. SÜheylanın görümcesini alırız fatihe demiş Yengemin yeğeninin düğününde de beni göstermiş kayınvalideme. Düğün boyu seni izledim der hep Ama eşim evli , bende durumdan habersizim bu olaylar olurken . Yanlış anlaşılma olsunda asla istemem. Bu olaydan yaklaşık 2 sene sonra evlendik biz. Yani eşimin boşanmasıyla benim uzaktan yakından alakam yok. Eşim boşandıktan sonra öğrendim zaten bu olaylarıda. Rabbim eğer insanın sevinmesini istiyorsa eninde sonunda nasip ediyo birbirini.
Sana nacizane tavsiyem evliliğin düzelebilecekse mutlaka çaba harca. Ama sana çok zarar veren bi evlilikse de asla arkana bakma.
Neden şaşırdınız
Amin cümlemizin inşallah. Yani kayınvalidemde farkında garip olduğunun. Ama engel olamadım kendime hiç diyo. Bide baya sorunlu oldukları için hem eşimle hem kendisiyle belkide oğlum mutlu olur mu acaba diye mi düşündü bilememiyorum bende tam olarak.Allah mutluluğunuzu arttırsın ama biraz garip olmuş evliyken izlemesi ne kadar mutsuz olsalar da..
Lütfen şans verme.Bilmiyorum benim artık düzelsin diye çabam yok en azından. Düzeltmek isteyen çabalar, hiç bir çabası yok şu an. Benim alttan almama alıştı herhalde, ne yaparsam yapayım atmaz satmaz idare eder diye düşünüyor herhalde.
Şimdi şöyle diyeyim. Benim ilk eşim aşırınında aşırısı zor ve bencil bi insandı. Hiçbir şeyden memnun olmazdı. Onun hoşuna gitmeyen bi davranış yada sözde küfür ve hakaretler gelirdi. En ufak tartışmada boşanalım derdi. İnanır mısın boşanma lafı olmadan kavga etme duygusunu bile ben bu eşimde tattım. Bizimde paylaşımımız yok denecek kadar azdı. Evde iki yabancı gibi yaşıyoduk. Umarım en doğrusu olur senin için.
Eşim yengemin ( abimin eşinin) uzaktan akrabası. O aracı oldu. Hatta komik biraz bizimki. Ben eşimden önce boşanmışım. Eşim evliymiş ama araları çok kötüymüş. Kayınvalidem yengemin ablasına dert yanıyormuş çok kötü araları diye. Oda amaan üzülme boşanırlarsa boşansınlar. SÜheylanın görümcesini alırız fatihe demiş Yengemin yeğeninin düğününde de beni göstermiş kayınvalideme. Düğün boyu seni izledim der hep Ama eşim evli , bende durumdan habersizim bu olaylar olurken . Yanlış anlaşılma olsunda asla istemem. Bu olaydan yaklaşık 2 sene sonra evlendik biz. Yani eşimin boşanmasıyla benim uzaktan yakından alakam yok. Eşim boşandıktan sonra öğrendim zaten bu olaylarıda. Rabbim eğer insanın sevinmesini istiyorsa eninde sonunda nasip ediyo birbirini.
Sana nacizane tavsiyem evliliğin düzelebilecekse mutlaka çaba harca. Ama sana çok zarar veren bi evlilikse de asla arkana bakma.
Bosanmaya gidecek bir evlilik degildi sanki. Yani, tamam, sorunlariniz vardi ama cozulemez miydi ki?
G greengirll olarak sizin esinizle cok ciddi iletisim probleminiz var. Sorunlarini yuz yuze konusamayan bir ciftin anlasmasini kim bekleyebilir ki?
Bir de hep bir inatlasma, restlesme icindesiniz.
Bilmiyorum farkinda misiniz, evliliginiz bitiyor ama siz hala kayinvalidem sunu derse veya bunu yaparsa dava acabilir miyimin derdindesiniz. Garip gercekten.
Onceki konularinizi bilmiyorum ama lutfen cok ama cok iyi dusunun ... pisman olmayin bosanmak hic ama hic kolay bisi degil.. illaki zamanla rayina oturur yeni hayatiniz ama herkeste oylemidit bilmiyorim genel de cevremde pisman olan keske terapiste gtsyfim diyen cok oldu hakkinizda hayrlisi olsun
En başından beri bu karaktersizi boşamandan yanaydım.
Ama olsun geç olsun güç olmasın.
Çok şükür ki tayini çıkmamış.
Demek mi aniden sap gibi ortada bırakacaktı seni. Sen psikolojini toparlamaya çalışırken o gittiği yerde yine keyfine bakacaktı. Resmen içten içe düşmanmış sana.
Sakın geri adım atma. Altınlar senin ona bırakma. En kısa sürede bir ev bulup çık derim. O beş para etmez insanla geçen her saniyene yazık.
Hatta mümkünse sen tayin iste git. Herkesten uzakta kafan rahat yaşa.
Lütfen şans verme.
Zaten annesine mecbur kalmamak için seninle hala evli bence.
Her şey affedilir de senden habersiz çekip gitmek için uğraşması affedilemez. Gidemediği için hala evlisiniz
Çok iğrenç bir durumda bırakmış seni.
Adınıza çok sevindim...Merhabalar .
Benim konularımı okuyanlar bilirler . 1,5 yıl oldu boşanalı. Benimde eski evim o pisliğin ailesinindi. Ve bana bir ton baskı yaparak 1 ayda evi boşalttırdı. Satacağım , kiraya vereceğim bilmem ne diyerek hemde . 1,5 yıldır da evi ne kiraya veriliyor ne bişey :) Yani Allah yanına bırakmadı çok şükür.
Ben boşanırken altınlarımı aldım ve banka da bir miktar ortak para vardı onu da aldım. Ailem baskıcıdır normalde ama boşanınca pek üzerime gitmediler. Ve ben artık asla olmaz derken 7 aydır biriyle birlikteyim..Hatta ve hatta 2 haftaya kadar nişanım var.
Şimdilik çok mutluyuz. Umarım hep böyle devam eder.
Sen eşinin seni destekleyen tutumlarını göz önüne alarak senin yukselmeni ancak " belli bir mertebeye kadar yukselmeni " ondan iki basamak geride kalmani istediğini pek göremiyor kafan karışıyordu...sen daha gencecik kadınsın ,çocuğun olsun,eşinle bir ev yaşamın olsun istiyorsun.Sen cocuk için calisma saati daha az olan işlere /memuriyetlere nasıl geçerim diye araştırırken esin kendisi için tayin arayisindaymis .
biz bu olayı daha önce de yaşadık ve gene benim adım atmamla baştan başladık. hatta kendi söylüyor, bana demiş ki bir daha olursa biter. ortada olan bir şey de yok..
kayınvalidemin derdindeyim evet, çünkü sorun annesinden etkilenen bir koca.
Yani ne yapabilirim nereye kadar alttan alabilirim? Ya hep alttan alıp kendimiz ezdireceğim ya da bitireceğim bu yani. Onlara baksan da hep onlar beni alttan alıyordur çünkü egoları tavan, kusursuzlar.
O ne yaparsa yapsın boşver.Konuşurken dedi zaten tayin isteyeceğim merak etme ele güne rezil olmazsın diye. Ne alaka asıl kendi kaçıyor...