- Konu Sahibi benmutlumuyumki
-
çalışmıyosan bi iş bul ve ayaklarını üstünde durana kadar az dişini sık sonrası kolay.
gündüzleri annen bakamaz mı ? ya da mutlaka eşinden bebek için nafaka alırsın, onu kreşe kullansan ? bir mesleğin var mı, iş bulup ev tutacak kadar geçinecek kadar kendine yetebilir misin ? aileden destek alınamıyosa maalesef bunlar önemli oluyohayır canım çalışmıyorum 2 yaşında yavrum var ona bakacak kimsem yok, kreşe versem bütün aldığım para oraya gidecek(
ailen destek vermiosa zor canım çalışmıyosan bi iş bak kendine biran önce biraz para biriktir işe alış sonra ayrılır alırsın çocuğunuda mis gibi geçinirsin
gündüzleri annen bakamaz mı ? ya da mutlaka eşinden bebek için nafaka alırsın, onu kreşe kullansan ? bir mesleğin var mı, iş bulup ev tutacak kadar geçinecek kadar kendine yetebilir misin ? aileden destek alınamıyosa maalesef bunlar önemli oluyo
evet canım ailem anck bir miktr maddi olarak destekleyebilir, ama beni yanlarına almazlar hiç sanmıyorum, 5 gün önce başka bi sebepden gitmem gerekti, kabul etmediler müsait değillerdiüzüldm elbet ama alıştım beni öldürmeyen acı güçlendiriyor..
gitsende sen rahat edemezsin zaten canım en güzel bebeğine ayrı bi ev birazda olsa maddi olarak yardım ederler diosun gitmeye hiç gerek yok o zaman otur rahatına bak
evet birkaç miktar edebilirlr,ama benim çalışmak ayaklarımın üstünde durmam lazım. yoksa yetemem mesela oturduğum ev 2 artı 1, çocukla geçinemem ki 1 artı 1 gibi bi yere çıkmam lazım, nasıl olucak bilmiyorum, eşimde boşanmaya yanaşmıyor, yedirir miyim ben seni başkasına diyor, sadece kendime huzurlu stressiz bi hayat kurmk istiyorum
çocuğunla 1+1ev sana fazlasıyla yeter eşin sana zaten nafaka falanda vermek zorunda kalıcaktır sende çalışsın birazda ailen destekler
sen çalışsan annen bakar mı bebeğine
evet birkaç miktar edebilirlr,ama benim çalışmak ayaklarımın üstünde durmam lazım. yoksa yetemem mesela oturduğum ev 2 artı 1, çocukla geçinemem ki 1 artı 1 gibi bi yere çıkmam lazım, nasıl olucak bilmiyorum, eşimde boşanmaya yanaşmıyor, yedirir miyim ben seni başkasına diyor, sadece kendime huzurlu stressiz bi hayat kurmk istiyorum
eşin boşanmaya yanaşmıyosa adam olacak ozaman, gerçi huy değişmez maalesef. ama hem deveyi gütmem, hem bu diyardan gitmem demeye getiriyo, kusura bakmasın ama kimsenin başkasının hayatının içine etmeye hakkı yok. senin yaşama, hayata gelme amacın onun hakaret ve aşağılamalarına katlanacağın bir ömür sürmek değil heralde.
ailenden bi süreliğine sana yardımcı olmalarını rica etsen..
gerçekten küçük çocukla çok zor olur...
çalşırı düzenini kurduktan sonra yine ailenden ayrılırsın..
sen evlatlarısın sonuçta...
allah yardımcın olsun..
eşinle tekrardan konuşsan bir evlilik terapistine gitseniz birlikte eğer ailen arkanda olsa çocuğun olmasa ve çalışıyor olsaydın boşanman daha kolay olurdu ama tek değilsin evladın var ve ailem de destek değil diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?