boşanan arkadaşlar kk hatunları banada bir akıl verir misiniz?

canım çok çok saol önerilerin için hergün istinasız beni kırdığı hergün neden kırıldığımı ve artık dayanamdığımı anlatıyorum, ama abartıyosun diyor, yani ben abartıyorum o ise bişey yapmıyor, kalbim buz gibi sogudu.. Rabbim beni yalnız bırakmasın diye dua ediyorum.

canım detyalı açıklamaların için çok teşekkür ederim bilhassa boşanma ile ilgili olanları bilmiyordum ve aklımda bulunsun. sanırım benim karakterimden de kaynaklı bu durum, ne olursa olsun yine de eşimdir diyorum kırılsamda üzülsemde onu yemksiz bırakmıyrm üstünü başını temziliyorum, çamaşırı katlanıyuor vs.. ama onu uyarsamda bana gereken değeri vermiyor, düzgünce anlatsamda durumu abartıyorum ona göre gerçekten çok yoruldumm, çoook ama en çokda güzel yavruma üzülüyorum benimle beraber sürükleniyor diye, bugün beni ağlarken gördüü koşarak yanıma geldi ağlama anne ağlamaa diye.. bende istemiyorum ama artık kendimi tutamıyorum dedim.. çaresizce yanıma oturdu.. bi çocuk için bunlar revamı, mutlu ane mutlu çocuk yetiştiri değil mi?(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…