• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanan arkadaşlar kk hatunları banada bir akıl verir misiniz?

Bunlar bana babamin gencligini animsatti:( Bence once kendinize guvenmeli kendinizi ezdirmemelisiniz. Siz kendinize guvendikce onun size saygisinin artacagini dusunuyorum. Ve bu konuyu kocanizla detayli bi sekilde konusmalisiniz. Eger konusarak tam olarak ifade edemeyeceginizi dusunuyorsanizda bi kagida yazadabilirsiniz. Mesela artik bunlara katlanamadiginizi hayatinizi bu sekilde gecirmek istemediginizi. Tavirlarinin sizi ve cocugunuzu nasil etkiledigini. En azindan evliliginize bir sans daha vermis olursunuz. Karsilikli beklentilerinizi konusursunuz. Ama yine de duzelmezse artik nasil cekilir bilmiyorum. Keske kresi olan bi is bulsaniz.
Ins her sey gonlunuzce olur

canım çok çok saol önerilerin için hergün istinasız beni kırdığı hergün neden kırıldığımı ve artık dayanamdığımı anlatıyorum, ama abartıyosun diyor, yani ben abartıyorum o ise bişey yapmıyor, kalbim buz gibi sogudu.. Rabbim beni yalnız bırakmasın diye dua ediyorum.

sevgili arkadasım aslında bana özelden yazdgn cok daha farklı bır konu için cevap yazmaya girmştim siteye,baktım bu sorununu okuyunca ilgimi çekti.bişeyler yazma ihtiyacı hissettım.öncelikle eşinin sana sen tecrübesizsin,safsınibeceriksizsin gibi söylediği sözleri kesinlikle üstünae alınma.çünkü bu sözler sadece senın kendıne olan güvenını azalatıp kendine bağımlı hale getirmek için söyelenen sözlerdir.malesef bizim ulkemızde erkekler çok pohpohlanıp kadınlar cok eziliyor.biz bile eşlerimizi en küçük bi olaydan onore etmeye çalışırken onlar en küçük hatamızda laf sokuyorlar.toplum yapısı çok yanlış çünkü.
öncelikle sana nacizane fıkırlerımı belrtmek isterim.eşinden boşanırsan eğer iştirak nafakası,ayrıca cocugun için ayrı bır nafaka daha alırsın.eşin bunu 2defadan fazla kez ödemezse onu tazyık hapsıne bıle attırabılırsın.çogu kadın bunu bılmez.bılmedıklerınden ödenmeyınce magdur olur.durumun yoksa adli yardım kurumu sana avukat tutabılır.
boşanmak tabıkı guzel birşey degıl ama evlilik çok çekılmez hale gelırse yapacak birşey kalmayabılır.ama yaşayacagın yenı durum daha mı iyi olur çokm zor mu olur bılemem.dul kadın için hayat 10kat daha zor oluyor sanırım.
bir arkadas forumda annelerımız bizim için katlandı şimdi mutlular diyor.katlanıp da 60yaşında hala baskı gören kadınlarımız yokmu.mutlularmı.
bence cocugun için degıl de kendın için bir muddet daha düşün.eşinin dedıklerını takmamaya calış,duymazdan gel.kendını uzmen hiçbişey degiştirmez.sen umursamadıkca o sana laf sokmayı azaltır zamanla.inşallah en kısa zamanda herşey düzelır senın için.sen duanı et,kocanı da takma.Allah yardımcın olsun.

canım detyalı açıklamaların için çok teşekkür ederim bilhassa boşanma ile ilgili olanları bilmiyordum ve aklımda bulunsun. sanırım benim karakterimden de kaynaklı bu durum, ne olursa olsun yine de eşimdir diyorum kırılsamda üzülsemde onu yemksiz bırakmıyrm üstünü başını temziliyorum, çamaşırı katlanıyuor vs.. ama onu uyarsamda bana gereken değeri vermiyor, düzgünce anlatsamda durumu abartıyorum ona göre gerçekten çok yoruldumm, çoook ama en çokda güzel yavruma üzülüyorum benimle beraber sürükleniyor diye, bugün beni ağlarken gördüü koşarak yanıma geldi ağlama anne ağlamaa diye.. bende istemiyorum ama artık kendimi tutamıyorum dedim.. çaresizce yanıma oturdu.. bi çocuk için bunlar revamı, mutlu ane mutlu çocuk yetiştiri değil mi?:((((

Back