- 19 Mart 2018
- 1.000
- 1.848
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aslında size fake demedim ilk konunuza da inandım sadece baskılardan böyle bi konu açtınız diye düşündüm çünkü açıkçası kendinize o kadar işkence eden biri için "hala çok aşığız" diye talihsiz bi cümle kurmuştunuz önceki konunuzda. Bu bende direk sizin asla boşanamayacağınız imajını oluşturdu. Bi de akabinde bu şekilde "boşanamıyorum" diye bi başlık açınca taşlar kafamda bu doğrultuda oturdu. Uzun süredir kk üyesiyim ve bdv de bu tarz baskılardan boşanıyorum diyen insanları oyalayıp konuyu yarım bırakıp kaçan.. bikaç ay sonra da tekrar eşimin ısrarlarına dayanamayıp eve döndüm yine dayak yedim işkence gördüm diyen çok kişi gördüm. Neyse şimdi bu makul açıklamayla havada kalan sorularım da cevap bulmuş oldu. Özel mesaj atıp daha detaylı bilgi verecek kadar da fikirlerimi önemsediğiniz için de ayrıca teşekkür ederimÇünkü davanın görulecegi adliyede memurum ve davaya bakacak hakimim bana yol gösterdi. Ben korkuyordum o beni cesaretlendirdi ve rota cizdi ancak avukat sonradan taraf degistirdi cunku esimin de cevresi genis. Hakimim de daha fazla mudahil olamiyor sonucta davaya bakacak. Adliye kucuk oldugu icin davayi kendisine dusurtebiliyor. Fake degilim. Bu kadar şeyi uydurmam icin yatılı olarak psikolojik tedavi gormem gerekir. Allah kimseye vermesin. Belki cok buyuk konustum. Başa gelince hele de kucuk bebegi olunca insan cok pasif kalabiliyor.
Yazıldı mi bilmiyorum da, konu sahibi ücretsiz izinde.Ha bi de bu arkadaş memurdu. Memur bi insan nasıl kafasına göre şehir değiştirebilir? Tutarsızlıkların bini bir para.
Konu sahibi bana ulasti, gorusuyoruzBen aslında size fake demedim ilk konunuza da inandım sadece baskılardan böyle bi konu açtınız diye düşündüm çünkü açıkçası kendinize o kadar işkence eden biri için "hala çok aşığız" diye talihsiz bi cümle kurmuştunuz önceki konunuzda. Bu bende direk sizin asla boşanamayacağınız imajını oluşturdu. Bi de akabinde bu şekilde "boşanamıyorum" diye bi başlık açınca taşlar kafamda bu doğrultuda oturdu. Uzun süredir kk üyesiyim ve bdv de bu tarz baskılardan boşanıyorum diyen insanları oyalayıp konuyu yarım bırakıp kaçan.. bikaç ay sonra da tekrar eşimin ısrarlarına dayanamayıp eve döndüm yine dayak yedim işkence gördüm diyen çok kişi gördüm. Neyse şimdi bu makul açıklamayla havada kalan sorularım da cevap bulmuş oldu. Özel mesaj atıp daha detaylı bilgi verecek kadar da fikirlerimi önemsediğiniz için de ayrıca teşekkür ederim
Umarım kendinize uygun bi çıkış yolu bulursunuz. Ama madem bu kadar tehlikeli bi insan var karşınızda kaçıp saklanıcak kadar, yerinizin öğrenilmesini istemeyecek kadar, unutmayın ki bu adam çocuğunuzun babası, size uzlaşmayı öneriyorum bu adamla (adam da demek istemiyorum bu rezile ama!) , çünkü illaki o mahkeme sürecinde de karşı karşıya gelmek zorunda kalacaksınız, çocuk için de ileride iletişim kurmak zorunda kalacaksınız. O yüzden kaçıp saklanmak çok geçici bi çözüm diye düşünüyorum. Anlaşmalı boşanmayı teklif etmenizi öneriyorum. Bebeğiniz 9 aylık olmuş zaten daha ne kadar ücretsiz izinde kalacaksınızki? yıllarca kalabileceğinizi düşünmüyorum. Bi şekilde işe de döneceksiniz sonra tayin isteyeceksiniz vs. onlar tamam ama illaki oraya gideceksiniz. Eğer çok uzak değilseniz bi günlüğüne gidip tekrar bi avukat ayarlayıp işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Adliyenin önünde nöbet tutacak halleri yok. Sonra saklandığınız yere geri dönersiniz. Bilemiyorum ama bana direk pes edip boşanamıyorum demeniz çok saçma gözüküyo hala. Bakın burada avukat arkadaş da size yardımcı olmak istedi ( WOMAN ) ulaşın kendisine beraber bi çözüm bulunacaktır. Böyle kaçıp saklanarak nereye kadar?
haberim var canım inşallah güzel sonuçlara ulaşırsınızKonu sahibi bana ulasti, gorusuyoruz
Adliye 5 te kapanmıyor mu nasıl akşam 7 ye kadar çalışıyor bu konuda çok tutarsızlık var ama hadi hayırlısı inşallah fakedir
Ne bilim hangi devlet memuru sabah 6 dan akşam 7 yenkadar çalışır ki anlamadımkapansa da mesaiye kalmis olabilir, arsiv evrak vb isler icin haftaici genelde yediye kadar mesai koyabiliyolar.vatandas alinmaz iceri ama personel calisir
Ne bilim hangi devlet memuru sabah 6 dan akşam 7 yenkadar çalışır ki anlamadım
Biraz abartı da var zaten konu sahibinin psikolojik durumundan dolayı hala çok aşığız gibi söylemler de var umarım inşallah abartmadır hatta uydurmadır fakedir inanasım gelmiyor gün içinde aklıma geliyor bu durum ben çok etkilendim gerçektengece 12 ye kadar calistigim oldu, sabaha karsi 4 e kadar calisan arkadaslarim oldu.
ama sabah altiyi ben de ilk kez duydum gece yarisina kadar zorunlu mesai koyan sabah altiya da koyar heralde.
Biraz abartı da var zaten konu sahibinin psikolojik durumundan dolayı hala çok aşığız gibi söylemler de var umarım inşallah abartmadır hatta uydurmadır fakedir inanasım gelmiyor gün içinde aklıma geliyor bu durum ben çok etkilendim gerçekten
Mesai 8 de ya da 8 buçuk ta başlıyor 6 nerden çıktı?Ne bilim hangi devlet memuru sabah 6 dan akşam 7 yenkadar çalışır ki anlamadım
Zaten calismaya da pek hevesli birisi degil.Mesai 8 de ya da 8 buçuk ta başlıyor 6 nerden çıktı?
Fazla mesai alarak her memur çalışır.ama mesai başlangıç saatinden başlar. 7 ye kadar sürebilir. Sabah 6 da gitmedim hiç :/Ne bilim hangi devlet memuru sabah 6 dan akşam 7 yenkadar çalışır ki anlamadım