Bosanali 2 hafta oldu

Yaşadıklarınızı okurken kendim yaşamış gibi hissettim. Üzüldüm. Çocuğunuz olmamasında da varmış bir hayır. Çocuğunuz olsaydı eğer bu adamdan daha çok acı çekerdiniz. Şimdi unutup yolunuza devam edin. İnşallah karşınıza iyi, hayırlı, sizi seven bir kısmet çıkar.

Bence boşanmış erkek pişman olmaz. Bir türk erkeği için en dayanılmaz şey eşinin başka bir adamla olması. Adam boşandığına göre bunu da önemsemiyor. Pişman olmaz yani. Belki "her dediğimi yapıyordu, hizmet ediyordu" falan diye olur.

Sanırım erkeklere hep zorluk çıkarmak gerekiyor. Erkekler kolaylaştıran, huzur veren kadın sevmiyor.

Ağlayarak geri gelse ne olacak? Kadının biriyle gününü gün edip geri dönünce kabul mu etsin eşi? Siz olsanız oturup fantezi bitsin gelsin diye bekleyecek misiniz? Asker eşi olmak zor demissiniz ya kadın olmak zor kardeşim.

Gerçekten çok etkilendim. İşte bu yüzden erkeklere çok acımamak gerektiğine inanıyorum. Bu konudada bazen karşı çıkanlar oluyor ama erkek herzaman bir kadını kaybetme korkusu yaşamalı. Hayır demeyi bilmemiz lazım. Çevrenize bakın hangi vefakar kadın mutlu? Yada tam tersi çoğunun bundan ev kadını olmaz dediği kaç kadın mutsuz? Yani demem o ki, erkek için mücadele etmeyin bırakın mücadele gerekiyorsa o versin mücadeleyi.

Yazık yaa, çok üzüldüm komşunuza.

Her kelimenizin altına da imzamı atarım ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…