• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanali 2 hafta oldu

Pişman olması ve acı çekmesi, incinen gururumu toparlar mi diye düşünüyorum. Beni çok kötü bir kadın olduğuma ikna ederek terk etti çünkü.

Hadi sen kötü kadin ol, o ne oluyor? Önce bosanip, sonra biriler ile görüsse olmuyormuydu? Iyilik bu mudur? Esine yalan söyle, baska kadin ile beraber ol, sonra eve gel ve esin ile beraber ol. Bu ne midesizlik!

Ve bu insan sana kötü diyor ve sen inaniyorsun.

Anliyorum, pisman olmasini istiyorsun. Biraz empati yapmasini istiyorsun, senin hayatini nasil mahv ettigini görmesini istiyorsun. Seni rahatlatacagini düsünüyorsun ama bence rahatlatmaz. Rahatlatsa bile anlik olur en fazla. Birseyi degistirmez ne yazikki. O empatiyi, aldatmadan önce kuracakti. Hersey için çok geç artik.

Sanırım doğru bilgi. Bilmiyorum. Hiçbiri mutlu değil çünkü. Aileler de mutlu olamıyor. Kocanin işyerindeki stresi evine yansıyor. Kadın da huzursuz oluyor. Çocuklar babasız büyüyor görevlerden dolayı. Bi aile olamıyorlar ki. Sürekli gurbette, tehdit altında emir erleri... yazık hepsineÇalışma şartları çok zor size katılıyorum
Genel olarak evet birde polislerde öyle. Özellikle eminönünde falan dikkat edenler oldu mu bilmiyorum ama dışarıda bekleyen polisler yazın turistlere falan insan gibi bakmıyor. Namuslu olanları da vardır tabi ki kimse yanlış anlamasın ama genel olarak asker ve polislere aşırı onyargiliyim. Benim arkadaşım geçen sene bir emniyet müdürüyle sevgili oldu. Adam da boşanmış çocuklu bir adamdı. 1 ayda ayrıldı. Adam resmen ruh hastası cıktı.

Aman bırak o şerefsizi ikisi birbirlerini bulmuş.Hayatından çürük elmayı ayıklamışsın.Boşver onların mutsuz olmalarını bekleme,onları takma bile hayatına devam et sen çok cesur bir kadınsın.Bu süreçte güçlü olmalısın inşallah Rabbim karşına iyi yürekli, seni seven bir eş çıkartır:KK60:.

Kesinlikle çıkıntı uzuvlarını kesmek lazımlardan. Rahat batıyor bu tarz adamlara. Allah belasını verirde size gösterir mi bilinmez.
Önüze bakın hiç bir zaman geç değildir. Hayatınızı kendiniz için yaşayın artık. Başkası için yaşandığınızda ne olacak acı bir tecrübeyle görmüşsünüz. Tamamen çıkarın aklınızdan. Buraya konu açmanız bile hala düşündüğünüzü, üzüldüğünüzü gösterir. Bu tipler için üzülmek bile fazla.

Ummadık taş baş yarar derler. Sizin için hayırlısı olmuş belki de. Erkekler uzakta biz kadınlar gibi sabırlı davranamıyor, yanlışlar yapıyorlar. Bu kadar çabuk boşanmaya yanaştığına göre eskiden başlayan bir ilişki muhtemelen.

Belki pişman olur ama aynı hatalarına tabiki devam eder.

Ne güzel; sorunlu, yürümeyen, hiç bir yere gitmeyen bir evlilik dertsiz tasasız gamsız bir şekilde bitmiş gitmiş. Bu coğrafyada öldürülme korkusuna kadınlar bok gibi ilişkiler içerisinde hapsoluyorlar. Şansınız var.

Siz ayakta durmak için ona ihtiyaç duymamışsınız. Güçlü bir kadının yanında erkekliğini kanıtlayamadığı için sizden kat kat zayif ve biraz sinik bir karakterde bir kadına gitmiş. Onu sevmiyor, o kadın onun egosunu okşamış. Üzülmeyin, nefret bile etmeyin, kendinize böyle duygusal yükler yüklemeyin kambur olur ruhunuz. Affedin ve kendi yoluna uğurlayın onu.

Arkadaşlar, kısaca anlatayım hikayemi sonra soruma geçeyim.

Eşim yurt dışı görevine gidecekti. ( asker) En son 2 eylülde şehir dışında yanına gitmiştim. Çok güzel vakit geçirdik sarıldık seviştik ağlastik ayrıldık. Birbirimize sozler verdik. Bu ayrılık ne kadar surecek bilmoyoruz birbirimizi yormayalim falan dedik. 10 yillik evliyiz. Cocugumuz yok olmadi.

Sonra eşim suriyeye gitti. Şu savaşın yeni başladığı dönem. Oraya gittikten sonra iletisimimiz baya baya azaldi. Ben tabi triplere girdim insanin arayacak hiç mi anı zamanı olmaz. Zaten izne de gelemiyorsun özledim seni yalnızım cok zorlaniyorum vb..

En son görüşmemizden 3 ay sonra yani 30 kasımda internetten bir kadınla ilişkisi olduğunu yakaladım mailinden. Kadının iş yerine aşkların en büyüğü diye çiçek yollamış.

Krizler geçirdim tabi. Yıktım ortalığı falan.

Bana " sen cirkefsin" dedi ve ayrılmak istediğini söyledi. Ilk başlarda kabullenemediysem de açtım boşanma davasını. 2 hafta önce tek celsede anlaşmalı boşandık.

Evimi taşıdım başka bir eve. Yeni bir hayata başladım. Onun bütün eşyalarını valizlere yerleştirdim düzenli bir şekilde. Tek bir çöpü bile kalmayacak şekilde. 13 yıllık iliskimiz boyunca çekindiğimiz yaklaşık 1000 e yakın resmimizi de hediye paketi yaptım bI tarafina soksun diye ... neyse de...

Ben çok iyi biriyim ya. Yıllarca asker yolu bekledim. Onun zor görevlerine sinirine stresine gerginligine emir vaki tavırlarına egolarına sabrettim. Ailesiyle arkadaşlarıyla sosyal çevresiyle aram çok iyiydi. Anne olmak istedim, onun spermlerinden dolayı tüp bebek tedavileriyle de hamile kalamadım düşükler yaptım.

Yani çok güzel alımlı bakımlı tatlı bir kadınım falan. ( kendimi övmek için söylemiyorum sadece bunları haketmedim demek istiyorum )

Yani onun uzun süreli görevlerinde hep tek başına kaldim ve bir kere bile basını ağrıtacak bir olay yaşamadım. Tek olayım ilgi ve sevgi beklentisiydi.

Maddi açıdan onu hiç darlamadım. Kendim çalışıyorum kazanıyorum falan.

Ya hicbir sorunumuz yoktu yemin ederim. Ben çok mutluyuz birbirimize çok aşığız harika bir evliliğim var sanıyordum.

Şimdi düşünüyorum da, bu adam ışık hızıyla ayrılık kararı aldı ve boşandık da, karşıdaki kadin benden daha mi iyi olacak ? Yani geçmişe dönünce ben bu kadına haksızlık yaptım diye hiç mi düşünmeyecek? Bizim evliliğimiz aslında güzeldi ben her şeyi kendi kendime mahvettim demeyecek mi? Bu kadın bunları haketmedi demeyecek mi?

Bütün sosyal çevresini kaybetti şahıs. Cunku iş arkadaşları, ailesi, kuzenleri, akrabaları yani okul arkadaşları bile malum kişiyi haksız buldu ve bu süreçte ki (süreç 4 ay içinde oldu bitti ) hepsi inanilmaz yanimda oldular destek oldular ve iş arkadaşlari bile arayip " emrindeyiz neva hanim, neye ihtiyaciniz varsa lütfen söyleyin" dediler.

Erkekler vicdansız mi ? Onlar pişman olmazlar mi? Bir kadını harcamak bu kadar kolay mi ?

Beni aldattığı kadının facesini kurcaladım falan da. Zerre kıskançlık belirmedi içimde. Nötr hissettim. Boşlukta kalmış ve kendini birine yamamış bir imaj uyandı. Kendine saygisi olsa zaten evli adamla görüşmezdi. Neyse.

Umarim beni anlıyorsunuzdur 😔
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama anne olmak istiyorsanız yeni biriyle tanışmak için geç kalmamanızı öneririm bu tıyniyetsiz adam yüzünden bu şansınızı heba etmeyin

Kadın evli olduğunu bilmiyor olabilir çünkü çok özgürce davranıyor suphelenecek bişey yok ortada...öğrenmemis iskillenmemis olabilir kadın.

Bile bile yaptıysa zaten kadir gecesi Allah bin katını yaşatır onlara hiç şüphesiz .

Eşiniz pişman olabilir de olmayabilir de ben olmayan insanlar gördüm çok gördüm hayatlarının son deminde halen hayatlarından memnun bı şekildeler bir pişmanlık ışığı yok

Bence artık onun pişman olmasının yada olmamasının bir önemi yok... Dünya çok hızlı dönüyor. İnsanlar değişiyor. Fikirler değişiyor imkanlar değişiyor... Bu değişimler olumlu yada olumsuz olabiliyor... Çağımızda hiçbir evliliğin sonsuza kadar sürmeyeceğini kabullenmiş biri olarak (15yıllık evliyim) yaşadığımız yıllara, öğretilere, olumlu anılara bakmamız gerektiğini düşünüyorum... Kendinizi kötü hissetmeyin... Yani 15 yıllık bir evlilikte kocanızın kötü olduğunu anlamamış olmanız küçük bir ihtimal... 15yılın 14ünde size uygun bir eşken son 1yılında olumsuz bşr değişime girmesi mümkün... Burda siz kötüsünüz eksiksiniz falan gibi bir durum sözkonusu değil...bu evlilikteki boşanmanın olumlu yönlerini hatırlatın... Başınıza olumsuz gibi görünen bir olay geldiğinde allahın sizin için daha güzel bir planı rızkı hayrı olduğunu ona ulaşmanız için öncesinde bunu yaşamanız gerektiğini hatırlatın. Oku bile atarken daha ileriye gidebilmesi için önce engeriye çekeriz.

Valla şu son 4 aya kadar tanıdığım en ehli namus adamdı kendileri. Karısını aldatacak kapasitesi bile yoktu istese de yapamazdı ama ne bileyim öyleymiş
Sizi hiç hak etmemiş demekki belki çok pişman olur ama son pişmanlık fayda etmez

Özeniyorum ya böyle pat diye bosananlara ..darısı benim başıma inşallah.........üzme kendini neva hanım herşey duzelicek o şahıs çok pişman olucak dönmek isticek büyük ihtimalle , sakın dönme tamammi asla affetme

Bazen hakettiğiniz hayatı yaşamanız için fazlalıkların temizlenmesi gerekir.

Ayrılık dediğiniz, üzüldüğünüz şey muhtelemen yepyeni güzel bir sayfanın başlangıcı. Elbette alışkanlıklardan vazgeçmek, unutabilmek zor ama zamanla hafiflediğinizi hissedeceksiniz.

Bence artık onun pişman olmasının yada olmamasının bir önemi yok... Dünya çok hızlı dönüyor. İnsanlar değişiyor. Fikirler değişiyor imkanlar değişiyor... Bu değişimler olumlu yada olumsuz olabiliyor... Çağımızda hiçbir evliliğin sonsuza kadar sürmeyeceğini kabullenmiş biri olarak (15yıllık evliyim) yaşadığımız yıllara, öğretilere, olumlu anılara bakmamız gerektiğini düşünüyorum... Kendinizi kötü hissetmeyin... Yani 15 yıllık bir evlilikte kocanızın kötü olduğunu anlamamış olmanız küçük bir ihtimal... 15yılın 14ünde size uygun bir eşken son 1yılında olumsuz bşr değişime girmesi mümkün... Burda siz kötüsünüz eksiksiniz falan gibi bir durum sözkonusu değil...bu evlilikteki boşanmanın olumlu yönlerini hatırlatın... Başınıza olumsuz gibi görünen bir olay geldiğinde allahın sizin için daha güzel bir planı rızkı hayrı olduğunu ona ulaşmanız için öncesinde bunu yaşamanız gerektiğini hatırlatın. Oku bile atarken daha ileriye gidebilmesi için önce engeriye çekeriz.
En mantıklı yorum

O kadar güzel bir yorum ki tebrik ediyorum.

Şer dediğimiz şeylerde mutlaka hayır vardır.Onu bende bılmıyorum pişmanlık duyarlarmı.Ama ole ınsanların o duyguyu besledıgıne ınanmıyorum.

Arkadaşlar, kısaca anlatayım hikayemi sonra soruma geçeyim.

Eşim yurt dışı görevine gidecekti. ( asker) En son 2 eylülde şehir dışında yanına gitmiştim. Çok güzel vakit geçirdik sarıldık seviştik ağlastik ayrıldık. Birbirimize sozler verdik. Bu ayrılık ne kadar surecek bilmoyoruz birbirimizi yormayalim falan dedik. 10 yillik evliyiz. Cocugumuz yok olmadi.

Sonra eşim suriyeye gitti. Şu savaşın yeni başladığı dönem. Oraya gittikten sonra iletisimimiz baya baya azaldi. Ben tabi triplere girdim insanin arayacak hiç mi anı zamanı olmaz. Zaten izne de gelemiyorsun özledim seni yalnızım cok zorlaniyorum vb..

En son görüşmemizden 3 ay sonra yani 30 kasımda internetten bir kadınla ilişkisi olduğunu yakaladım mailinden. Kadının iş yerine aşkların en büyüğü diye çiçek yollamış.

Krizler geçirdim tabi. Yıktım ortalığı falan.

Bana " sen cirkefsin" dedi ve ayrılmak istediğini söyledi. Ilk başlarda kabullenemediysem de açtım boşanma davasını. 2 hafta önce tek celsede anlaşmalı boşandık.

Evimi taşıdım başka bir eve. Yeni bir hayata başladım. Onun bütün eşyalarını valizlere yerleştirdim düzenli bir şekilde. Tek bir çöpü bile kalmayacak şekilde. 13 yıllık iliskimiz boyunca çekindiğimiz yaklaşık 1000 e yakın resmimizi de hediye paketi yaptım bI tarafina soksun diye ... neyse de...

Ben çok iyi biriyim ya. Yıllarca asker yolu bekledim. Onun zor görevlerine sinirine stresine gerginligine emir vaki tavırlarına egolarına sabrettim. Ailesiyle arkadaşlarıyla sosyal çevresiyle aram çok iyiydi. Anne olmak istedim, onun spermlerinden dolayı tüp bebek tedavileriyle de hamile kalamadım düşükler yaptım.

Yani çok güzel alımlı bakımlı tatlı bir kadınım falan. ( kendimi övmek için söylemiyorum sadece bunları haketmedim demek istiyorum )

Yani onun uzun süreli görevlerinde hep tek başına kaldim ve bir kere bile basını ağrıtacak bir olay yaşamadım. Tek olayım ilgi ve sevgi beklentisiydi.

Maddi açıdan onu hiç darlamadım. Kendim çalışıyorum kazanıyorum falan.

Ya hicbir sorunumuz yoktu yemin ederim. Ben çok mutluyuz birbirimize çok aşığız harika bir evliliğim var sanıyordum.

Şimdi düşünüyorum da, bu adam ışık hızıyla ayrılık kararı aldı ve boşandık da, karşıdaki kadin benden daha mi iyi olacak ? Yani geçmişe dönünce ben bu kadına haksızlık yaptım diye hiç mi düşünmeyecek? Bizim evliliğimiz aslında güzeldi ben her şeyi kendi kendime mahvettim demeyecek mi? Bu kadın bunları haketmedi demeyecek mi?

Bütün sosyal çevresini kaybetti şahıs. Cunku iş arkadaşları, ailesi, kuzenleri, akrabaları yani okul arkadaşları bile malum kişiyi haksız buldu ve bu süreçte ki (süreç 4 ay içinde oldu bitti ) hepsi inanilmaz yanimda oldular destek oldular ve iş arkadaşlari bile arayip " emrindeyiz neva hanim, neye ihtiyaciniz varsa lütfen söyleyin" dediler.

Erkekler vicdansız mi ? Onlar pişman olmazlar mi? Bir kadını harcamak bu kadar kolay mi ?

Beni aldattığı kadının facesini kurcaladım falan da. Zerre kıskançlık belirmedi içimde. Nötr hissettim. Boşlukta kalmış ve kendini birine yamamış bir imaj uyandı. Kendine saygisi olsa zaten evli adamla görüşmezdi. Neyse.

Umarim beni anlıyorsunuzdur 😔
Canim.benm bende asker esiyim o yollarini beklemek cunlesi oyle zor oyle ozlem dolu öyle oyle.. o kadar haklisin ki suan eski esin o kadinla sex yapmak iste fantazi yapmak sorumluluklarindan kurtulmak icin bir bosluk evresinde bence bir ata sozu var ya at gibi giden it gibi gelir diye bence kesinlikle gelecek hevesi gecince parasi cektigi kredilere yetmeyince ve kadinlarin artik esinde yicek para kalmadigini anlayip tekmeyi bastiklarinda kosarak gelecek aglayacak

Sizi tabıkı anlıyoruz. Ama en cok da uzulıyoruz bence
Ben uzuldum yanı. Bu kadar fedakarlık üzerine boyle bır bosanma sebebı..sızın adınıza cok uzuldum. Insallah karsınıza tum mutsuzluklarınızı unutturacak bırı cıkar..

Back