Bosanali 2 hafta oldu

Pişman olması ve acı çekmesi, incinen gururumu toparlar mi diye düşünüyorum. Beni çok kötü bir kadın olduğuma ikna ederek terk etti çünkü.

Hadi sen kötü kadin ol, o ne oluyor? Önce bosanip, sonra biriler ile görüsse olmuyormuydu? Iyilik bu mudur? Esine yalan söyle, baska kadin ile beraber ol, sonra eve gel ve esin ile beraber ol. Bu ne midesizlik!

Ve bu insan sana kötü diyor ve sen inaniyorsun.

Anliyorum, pisman olmasini istiyorsun. Biraz empati yapmasini istiyorsun, senin hayatini nasil mahv ettigini görmesini istiyorsun. Seni rahatlatacagini düsünüyorsun ama bence rahatlatmaz. Rahatlatsa bile anlik olur en fazla. Birseyi degistirmez ne yazikki. O empatiyi, aldatmadan önce kuracakti. Hersey için çok geç artik.

Aman bırak o şerefsizi ikisi birbirlerini bulmuş.Hayatından çürük elmayı ayıklamışsın.Boşver onların mutsuz olmalarını bekleme,onları takma bile hayatına devam et sen çok cesur bir kadınsın.Bu süreçte güçlü olmalısın inşallah Rabbim karşına iyi yürekli, seni seven bir eş çıkartır.

Kesinlikle çıkıntı uzuvlarını kesmek lazımlardan. Rahat batıyor bu tarz adamlara. Allah belasını verirde size gösterir mi bilinmez.
Önüze bakın hiç bir zaman geç değildir. Hayatınızı kendiniz için yaşayın artık. Başkası için yaşandığınızda ne olacak acı bir tecrübeyle görmüşsünüz. Tamamen çıkarın aklınızdan. Buraya konu açmanız bile hala düşündüğünüzü, üzüldüğünüzü gösterir. Bu tipler için üzülmek bile fazla.

Ummadık taş baş yarar derler. Sizin için hayırlısı olmuş belki de. Erkekler uzakta biz kadınlar gibi sabırlı davranamıyor, yanlışlar yapıyorlar. Bu kadar çabuk boşanmaya yanaştığına göre eskiden başlayan bir ilişki muhtemelen.

Belki pişman olur ama aynı hatalarına tabiki devam eder.

Ne güzel; sorunlu, yürümeyen, hiç bir yere gitmeyen bir evlilik dertsiz tasasız gamsız bir şekilde bitmiş gitmiş. Bu coğrafyada öldürülme korkusuna kadınlar bok gibi ilişkiler içerisinde hapsoluyorlar. Şansınız var.

Siz ayakta durmak için ona ihtiyaç duymamışsınız. Güçlü bir kadının yanında erkekliğini kanıtlayamadığı için sizden kat kat zayif ve biraz sinik bir karakterde bir kadına gitmiş. Onu sevmiyor, o kadın onun egosunu okşamış. Üzülmeyin, nefret bile etmeyin, kendinize böyle duygusal yükler yüklemeyin kambur olur ruhunuz. Affedin ve kendi yoluna uğurlayın onu.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama anne olmak istiyorsanız yeni biriyle tanışmak için geç kalmamanızı öneririm bu tıyniyetsiz adam yüzünden bu şansınızı heba etmeyin

Kadın evli olduğunu bilmiyor olabilir çünkü çok özgürce davranıyor suphelenecek bişey yok ortada...öğrenmemis iskillenmemis olabilir kadın.

Bile bile yaptıysa zaten kadir gecesi Allah bin katını yaşatır onlara hiç şüphesiz .

Eşiniz pişman olabilir de olmayabilir de ben olmayan insanlar gördüm çok gördüm hayatlarının son deminde halen hayatlarından memnun bı şekildeler bir pişmanlık ışığı yok

Bence artık onun pişman olmasının yada olmamasının bir önemi yok... Dünya çok hızlı dönüyor. İnsanlar değişiyor. Fikirler değişiyor imkanlar değişiyor... Bu değişimler olumlu yada olumsuz olabiliyor... Çağımızda hiçbir evliliğin sonsuza kadar sürmeyeceğini kabullenmiş biri olarak (15yıllık evliyim) yaşadığımız yıllara, öğretilere, olumlu anılara bakmamız gerektiğini düşünüyorum... Kendinizi kötü hissetmeyin... Yani 15 yıllık bir evlilikte kocanızın kötü olduğunu anlamamış olmanız küçük bir ihtimal... 15yılın 14ünde size uygun bir eşken son 1yılında olumsuz bşr değişime girmesi mümkün... Burda siz kötüsünüz eksiksiniz falan gibi bir durum sözkonusu değil...bu evlilikteki boşanmanın olumlu yönlerini hatırlatın... Başınıza olumsuz gibi görünen bir olay geldiğinde allahın sizin için daha güzel bir planı rızkı hayrı olduğunu ona ulaşmanız için öncesinde bunu yaşamanız gerektiğini hatırlatın. Oku bile atarken daha ileriye gidebilmesi için önce engeriye çekeriz.

Valla şu son 4 aya kadar tanıdığım en ehli namus adamdı kendileri. Karısını aldatacak kapasitesi bile yoktu istese de yapamazdı ama ne bileyim öyleymiş
Sizi hiç hak etmemiş demekki belki çok pişman olur ama son pişmanlık fayda etmez

Özeniyorum ya böyle pat diye bosananlara ..darısı benim başıma inşallah.........üzme kendini neva hanım herşey duzelicek o şahıs çok pişman olucak dönmek isticek büyük ihtimalle , sakın dönme tamammi asla affetme

Bazen hakettiğiniz hayatı yaşamanız için fazlalıkların temizlenmesi gerekir.

Ayrılık dediğiniz, üzüldüğünüz şey muhtelemen yepyeni güzel bir sayfanın başlangıcı. Elbette alışkanlıklardan vazgeçmek, unutabilmek zor ama zamanla hafiflediğinizi hissedeceksiniz.

En mantıklı yorum

O kadar güzel bir yorum ki tebrik ediyorum.

Şer dediğimiz şeylerde mutlaka hayır vardır.Onu bende bılmıyorum pişmanlık duyarlarmı.Ama ole ınsanların o duyguyu besledıgıne ınanmıyorum.

Canim.benm bende asker esiyim o yollarini beklemek cunlesi oyle zor oyle ozlem dolu öyle oyle.. o kadar haklisin ki suan eski esin o kadinla sex yapmak iste fantazi yapmak sorumluluklarindan kurtulmak icin bir bosluk evresinde bence bir ata sozu var ya at gibi giden it gibi gelir diye bence kesinlikle gelecek hevesi gecince parasi cektigi kredilere yetmeyince ve kadinlarin artik esinde yicek para kalmadigini anlayip tekmeyi bastiklarinda kosarak gelecek aglayacak

Sizi tabıkı anlıyoruz. Ama en cok da uzulıyoruz bence
Ben uzuldum yanı. Bu kadar fedakarlık üzerine boyle bır bosanma sebebı..sızın adınıza cok uzuldum. Insallah karsınıza tum mutsuzluklarınızı unutturacak bırı cıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…