Bosanali 2 hafta oldu

Bakın siz her ne kadar inanmak istemesenizde, eski eşinizin o kadınla ilişkisi çok eski yani öyle göreve gidip orada telefonla görüşerek sizi boşamaya karar vermesi, adamın tüm çevresinin birden size hak vermesi size hiç tuaf gelmiyor mu? Muhtemelen ilişkisini siz hariç biliyordu ve büyük ihtimalle eşinizin ilk ilişkisi de değil sadece kendinden daha avcı bir kadına denk gelmiş o kadar. Bence sizin bunu ısrarla kabul etmemenizde tamamen psikolojik bir inkar. Çünkü bunu kabul ettiğiniz anda kendinizi iyice kandırılmış ve saf hissedeceksiniz o yüzden yüzleşmekten korkuyorsunuz. Şu yaşantımda o kadar tuaf ve iğrenç aldatma vakaları duydum ki inanamazsınız. Yani öyle birisi olursa beraber olurken hissederdim olayı değil olay. Yıllarca büyük aşk yaşadığını zanneden, etrafları tarafından ilişkisi yüzünden imrenilen bir sürü kadın, aslında senelerdir aldatıldığını öğrenebiliyor, bir kerelikde olmuyor çoğu. Aldatmanın doğrudan aşkla da alakası yok, emin olun aşık adamlarda aldatıyor, aldatmak aşkından ziyade kişinin ahlakı ve karakteri ile ilgili. Bence ne olursa olsun artık önünüze bakın. Dünya eski eşinizden ibaret değil. Karşınıza çook daha iyi insanlar çıkarır hayat emin olun. Bırakın eski eşiniz kimle ne yaparsa yapsın. Hayat kimsenin yaptığını kimseye bırakmaz ama kader öyle birşey ki eski eşinizden sizin hakkınızı aldığında emin olun, siz ona ne olduğu ile ilgilenmiyor olacaksınız. Çünkü kader intikam almaz sadece ders verir. Kimse sınadığı ile sınanmadan ölmez merak etmeyin.

Kesinlikle katılıyorum. Türkiyede kadınlar ne kadar kariyerli maddi olarak güçlü olursa olsun birkaç sorundan dolayı hemen boşanma taraftarı olmuyor. Eğer cidden bir kadın boşanıyorsa ya aldatilmistir ya şiddet görmüştür ya adam evine çocuguna bakmayan kısacası ise yaramaz bir erkektir. Genel olarak tabi. Bizim bir büyüğümüz de bize arkadaşlarımla hep aynısını söylerdi. Afedersiniz iyi bir b*k olsa karısı bırakmaz derdi.
Hikâye ise cidden acıklı ama bir o kadar da doğru. Daha geçen gün instada gördüm. Bir erkek onun için tartışan 2 kız için storyinde hepsi benim köpeklerim dedi. Malesef değerli olduklarını hissettiklerinde bir çoğu köpek muamelesi yapıyor.

Konu sahibi bende aldatildim. 6 7 ay sonra unutmaya başlayacaksınız. Süreç umarım kısa sürer. Allah onu inşallah pişman eder. Sizi anlıyorum. Umarım mutlu olursunuz, oluruz

Yaşlarınz kaç

Daha yaşınız genç ..lütfen o karaktersiz için kendinizi salmayın gülmesin size...bence sizi çok daha iyi şeyler bekliyor. düşünmeyi bırakın öyle bir hayat yaşayın ki o düşünsün....

Beni yanlış anlamayın da askerlerin çoğu karıllarını mi aldatıyor ya kaç kere denk geldim

Bir de tavsiyem güzel bir otelin spor salonuna yazılma imkanınız varsa haftada 3 4 gün spora gidin. Hem insanın vücudu güzelleşiyor hemde spor cidden mutluluk hormonu salgiliyor. Ben gitmeden önce çok inanmiyordum ama garip bir şekilde çok alıştım. Spor yaparken ve sonrası yemeğimi yiyip birde üzerine kahvemi içince çok mutlu hissediyorum :)

Beni yanlış anlamayın da askerlerin çoğu karıllarını mi aldatıyor ya kaç kere denk geldim

Genel olarak evet birde polislerde öyle. Özellikle eminönünde falan dikkat edenler oldu mu bilmiyorum ama dışarıda bekleyen polisler yazın turistlere falan insan gibi bakmıyor. Namuslu olanları da vardır tabi ki kimse yanlış anlamasın ama genel olarak asker ve polislere aşırı onyargiliyim. Benim arkadaşım geçen sene bir emniyet müdürüyle sevgili oldu. Adam da boşanmış çocuklu bir adamdı. 1 ayda ayrıldı. Adam resmen ruh hastası cıktı.

Bazılarına Adam olmak zor gelir sizin eski eş bozuntusunada adamlık zor gelmiş becerememiş işte köpekler gibi pişman olsun inş

ben askerlere güvenemiyorum arkadaşlar burada yazılanları okuyorum çevremde yaşayanları görüyorum. Ha hepsi aynı kafadadır falan demiyorum yanlış anlamayın. Kursa gidiyorum 30 yaşında bir kadınla tanıştım,6 yaşındada bıcır bıcır kızı var , sonradan kocasının asker olduğunu göreve gidiyorum diyip sevgilisiyle ev tutup yaşamaya başladığını öğrendim kadın çekişmeli olarak boşanıyordu . Sonra ünide bir ark. sevgilisi askerdi çocuk kızın da psikolojisini bozdu , doğudayım ölücem seni üzmek istemiyorum vs diyerek kızdan ayrıldı aradan 3 ay geçmedi başka bir kızla sözlendi tarih vs atmışlardı arkadaşımla sevgiliyken kızla da konuşuyormuş. Asker tanıdığım var o da nişanlı görseniz çocuğu mazlum dersiniz ama başka kızlarla takılıyor açık açıkta anlatıyor. Yani uzakta oldukları için mi durum böyle veyahut psikolojilerimi bozuluyor orada bilemiyorum ama ben çok iyi şeyler görmedim. kendinizi üzmeyin , o karşınızdaki kişinin karaktersizliği , ah alıp mutlu olan yok. Toparlanın bir an önce , hala evlenebilirsiniz ,çocuklarınız olabilir. Karşımızda dimdik duran bir kadın görmek istiyoruz. O adamda dersini çok iyi alacak bundan emin olun. Yaşayamadığınız bir hayat var önünüzde ve tek bilet , düşünmek için zaman yok.

Fazla fedakarlik daima fazla vefasizlik getirir cümlesi dogrudur fakat sadece erkekler için degil, herkes için dogrudur. Yani tersi olsa ve bir erkek o sekilde bir kadina davransaydi, kadinda o erkegi ezerdi.

Insan psikolojisi karsisindaki ezmeye meyillidir. Ne kadar iyi olursan ol, baska biri kendini ezdiriyorsa, sende eziyorsun. Sanirim survival of the fittest bunda bir etken. Dna'mize islemis gibi birsey.

Yani öykünü okurken içimden "yaa bak adama öyle davranirsan, hak ettigin hayati yasarsin" geçiyor fakat ayni zamanda hepimiz ayni tür aileden, ayni tür güce sahip degiliz diyorum. Bilemedim. Bu kadin cidden kendisi birsey yapamazmiydi ezilmesine karsi? Hani cahillik desen degil, nice "köylü" kadinlar kendi hakkini asla yedirmiyorlar. Niye baze insanlar kendinden bu kadar ödünç veriyorlar, kendini bu kadar ezdiriyorlar acaba?

Ve konuya geri döndersek K Karadutlu Pisman olmasi neye yarar? Aci çekmesi neye yarar? Içini en fazla anlik hafifletir ama hiçbirseyi degistirmez. Senin hayalkirikligini, üzülmeni degistirmez. Umarim çabuk atlatirsin. Herkesin kendine göre derdi büyük te, dün Vanessa Bryantin (Kobe'nin esi) verdigi speeche baktimda. Ben derdim hiçbirseymis diyorum. Kadin bir anda hem esini hem kizini kaybetmis. Aglaya aglaya izledim ben.

Yani daha kötüsü olabilirdi. Bu bir tesellimi bilmiyorum. En azindan tecrübe olarak bakabilirsin olaya. Daha gençsin. Düsünsene 50 yil öne dogsaydin, tüm hayatini böyle bir adam ile geçirmek zorunda kalirdin. Bosanamazdin. Hayatin sonuna kadar mutsuz olurdun. Simdi tekrar yeni bir hayatin, mutlu bir hayatin olacak. Ona odaklan canim.

Canım neden anlasmalı bosansın ki. Aldatılmısısn tazminat davası acsaydın keske yanına kar kalmamalıydı. Bir de emin ol mutlu olamayacak aldatan mutlu olmaz. Yarın bir gun o kadında aldatır sen uzulme degerlısın

O şahıs hep böyleydi bence ve siz göremediniz. Ya da görüp kabullenemediniz. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Uğraşacak enerjim yoktu. O kadar ağır bir depresyondaydim ki. Çekişmeli dava sadece süreci uzatıp beni yıpratacaktı. Ondan gelecek tazminat da nafaka Allahtan gelsin

Pişman olması ve acı çekmesi, incinen gururumu toparlar mi diye düşünüyorum. Beni çok kötü bir kadın olduğuma ikna ederek terk etti çünkü.

Sanırım doğru bilgi. Bilmiyorum. Hiçbiri mutlu değil çünkü. Aileler de mutlu olamıyor. Kocanin işyerindeki stresi evine yansıyor. Kadın da huzursuz oluyor. Çocuklar babasız büyüyor görevlerden dolayı. Bi aile olamıyorlar ki. Sürekli gurbette, tehdit altında emir erleri... yazık hepsine

Beter olsun

Aynı senaryodan ben de istiyorum. Ben de mutlu olmak istiyorum

Aynı senaryodan ben de istiyorum. Ben de mutlu olmak istiyorum
Olur canim hic merak etme herkes hakettigini yasar sen mutlu olucaksin o kopekler gibi pisman olucak bende cok agladim yalvardim salak gibi bosanmayalim diye ama simdi kafami vuruyom ne diye minnet ettim ona diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…