Bosanali 2 hafta oldu

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.259
83
Arkadaşlar, kısaca anlatayım hikayemi sonra soruma geçeyim.

Eşim yurt dışı görevine gidecekti. ( asker) En son 2 eylülde şehir dışında yanına gitmiştim. Çok güzel vakit geçirdik sarıldık seviştik ağlastik ayrıldık. Birbirimize sozler verdik. Bu ayrılık ne kadar surecek bilmoyoruz birbirimizi yormayalim falan dedik. 10 yillik evliyiz. Cocugumuz yok olmadi.

Sonra eşim suriyeye gitti. Şu savaşın yeni başladığı dönem. Oraya gittikten sonra iletisimimiz baya baya azaldi. Ben tabi triplere girdim insanin arayacak hiç mi anı zamanı olmaz. Zaten izne de gelemiyorsun özledim seni yalnızım cok zorlaniyorum vb..

En son görüşmemizden 3 ay sonra yani 30 kasımda internetten bir kadınla ilişkisi olduğunu yakaladım mailinden. Kadının iş yerine aşkların en büyüğü diye çiçek yollamış.

Krizler geçirdim tabi. Yıktım ortalığı falan.

Bana " sen cirkefsin" dedi ve ayrılmak istediğini söyledi. Ilk başlarda kabullenemediysem de açtım boşanma davasını. 2 hafta önce tek celsede anlaşmalı boşandık.

Evimi taşıdım başka bir eve. Yeni bir hayata başladım. Onun bütün eşyalarını valizlere yerleştirdim düzenli bir şekilde. Tek bir çöpü bile kalmayacak şekilde. 13 yıllık iliskimiz boyunca çekindiğimiz yaklaşık 1000 e yakın resmimizi de hediye paketi yaptım bI tarafina soksun diye ... neyse de...

Ben çok iyi biriyim ya. Yıllarca asker yolu bekledim. Onun zor görevlerine sinirine stresine gerginligine emir vaki tavırlarına egolarına sabrettim. Ailesiyle arkadaşlarıyla sosyal çevresiyle aram çok iyiydi. Anne olmak istedim, onun spermlerinden dolayı tüp bebek tedavileriyle de hamile kalamadım düşükler yaptım.

Yani çok güzel alımlı bakımlı tatlı bir kadınım falan. ( kendimi övmek için söylemiyorum sadece bunları haketmedim demek istiyorum )

Yani onun uzun süreli görevlerinde hep tek başına kaldim ve bir kere bile basını ağrıtacak bir olay yaşamadım. Tek olayım ilgi ve sevgi beklentisiydi.

Maddi açıdan onu hiç darlamadım. Kendim çalışıyorum kazanıyorum falan.

Ya hicbir sorunumuz yoktu yemin ederim. Ben çok mutluyuz birbirimize çok aşığız harika bir evliliğim var sanıyordum.

Şimdi düşünüyorum da, bu adam ışık hızıyla ayrılık kararı aldı ve boşandık da, karşıdaki kadin benden daha mi iyi olacak ? Yani geçmişe dönünce ben bu kadına haksızlık yaptım diye hiç mi düşünmeyecek? Bizim evliliğimiz aslında güzeldi ben her şeyi kendi kendime mahvettim demeyecek mi? Bu kadın bunları haketmedi demeyecek mi?

Bütün sosyal çevresini kaybetti şahıs. Cunku iş arkadaşları, ailesi, kuzenleri, akrabaları yani okul arkadaşları bile malum kişiyi haksız buldu ve bu süreçte ki (süreç 4 ay içinde oldu bitti ) hepsi inanilmaz yanimda oldular destek oldular ve iş arkadaşlari bile arayip " emrindeyiz neva hanim, neye ihtiyaciniz varsa lütfen söyleyin" dediler.

Erkekler vicdansız mi ? Onlar pişman olmazlar mi? Bir kadını harcamak bu kadar kolay mi ?

Beni aldattığı kadının facesini kurcaladım falan da. Zerre kıskançlık belirmedi içimde. Nötr hissettim. Boşlukta kalmış ve kendini birine yamamış bir imaj uyandı. Kendine saygisi olsa zaten evli adamla görüşmezdi. Neyse.

Umarim beni anlıyorsunuzdur

Demekki eşinizin daha önce ilişkisi varmış bu kadınla,bir anda boşanmanız kadınla olan durumunu net belli ediyor.

Belki de ona çok fazla geldiniz.
Sizi hak edemedi.

Ayrıca 13 senede ahlaksız bir adam olduğunu anlamamış olmanız garip.
İlk değildir yaptığı bence.

Valla şu son 4 aya kadar tanıdığım en ehli namus adamdı kendileri. Karısını aldatacak kapasitesi bile yoktu istese de yapamazdı ama ne bileyim öyleymiş

Valla şu son 4 aya kadar tanıdığım en ehli namus adamdı kendileri. Karısını aldatacak kapasitesi bile yoktu istese de yapamazdı ama ne bileyim öyleymiş
Uzakta sürmüş ya ilişkiniz saklamış olabilir kendini.

Ama bunu düşünmenin artık bir faydası yok.
Ağlayın ağlayın ağlayın açılın rahatlayın.

Uzakta sürmüş ya ilişkiniz saklamış olabilir kendini.

Ama bunu düşünmenin artık bir faydası yok.
Ağlayın ağlayın ağlayın açılın rahatlayın.
Valla bitti gözyaşım. Şuan sacmalama evresindeyim.

Çok mantıksız kararlar alıp çok rüküş giyinip aldığım antidepresanların etkisiyle deliler gibi kahkaha atıyorum ve bazen alkol kullanıyorum harcadı beni bozuk para gibi

Artık kendi hayatınıza bakacaksınız bu kadar net yani.
Düşünmeyin artık x kişisini,ne hali varsa görsün.

Valla arkadaşım hiç öyle dediğin gibi düşünmüyorlar bence, bende boşandım. Aldatıldım.

Ortak arkadaşlarımız var , yeni sevgilisini ortak arkdaşlarmız ile tanıştırmış üstüne bir de eski karım beni aldattı diye kızı kandırmış. Halbuki aldatan kendi.
Yani düşündüğünüz gibi olmuyor, boşverin.. takılmayın. düşündükçe daha çok kafayı yersiniz

Hadi yaa ruh hastasının yaptığına bak. Kendi ihanetini kabul etse aynaya bakacak yüzü olmayacak

Yaşınız kaç ?
Daha hayat uzun karşınıza kimbilir kimler çıkacak.
Üzmeyin kendinizi bir ahlaksız adam için.
Yani acınız çok taze.
Şu an üzülüyor olabilirsiniz ama geçecek Birgün
Ve Emin’im pişmanda olacak günü gelince.

Anlatımınızdan çok etkilendim. Üzüldüm. Biraz mevcut ortamınızdan uzaklaşsanız kendinize tatil ortamı ayarlasanız tek başınıza ya da çok eğlendiğiniz bir arkadaşınızla. Uzun zamandır görüşmediğiniz eski bir dostunuz varsa mesela... Bundan sonraki yaşantınızda huzur, mutluluk diliyorum. Zaman her şeyin ilacıdır!

Teşekkür ederim. Evet biraz tatile ihtiyacım var. Bu yaz için planlıyorum inşallah. Teşekkür ederim

34 yaşındayım. O kadar mutlu olmak istiyorum ki onun pişman olması bana keyif bile vermesin.

Benim anladığım eşinizin heyecan arayışında olması. 12-13 yıllık bir ilişki ( burada ilişkinizi ölçmüyorum yanlış anlamayın ) yani uzun süreli olunca erkeklerde bu arayış oluyor maalesef. Bende aynı durumu yaşadım hemde 2 çocuğum varken başka bir kadını tercih etti hepimize. Ama sonrası daha güzel oluyor inanın buna. Yeniden hayat kurabilirsiniz, bir evlat sahibi olabilirsiniz. Dünya o adamdan ibaret değil. Ayrıca hiç umursamayın bırakın zaman sizin yerinize intikamınızı alsın. Tersini görmedim daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…