Boşanacağınızı düşünüyorsanız da yakalamayın kurcalamayın. Çünkü nihayetinde ne ayrılıyoruz ne boşanıyoruz.

Kadınları küçümser gibi bir üslubunuz var. Ama hiç de öyle değil.
Ayrıca şunu sormuşsunuz;
Bir erkek, aldatmaktan neden çekinsin?

Ben erkek olsaydım, kendisini aldattığım eşimin benzer şekilde beni aldatarak karşılık vereceğinden çekinirdim. Böyle bir vakaya tanık olmuştum; pipisine pek bir güvenen bir koca, karısını aldatmıştı. Bunu öğrenen kadın da gitti, inadına kocasını aldattı ve aldattığını da hemen kocasına anlattı. Hemen arkasından da kocasından boşandı. Daha sonraları, adamın nerdeyse 1 yıla yakın bir zaman süresince iktidarsızlık problemi yaşayarak doktor kapıları aşındırdığını öğrendik:)))

Boşanmıyorlar diye genelleme yapmak yanlış. Buna kafa yormak da saçma. Güçlü olmak ile boşanmak arasında bir ilişki var ama yüzdesi durum ve şarta göre değişir. İlişki yürümüyor ki boşanma gerçekleşiyor. Kimin gerçekleştirdiği önemli değil bence

Kendime saygı ve sevgimi bitirmeyi göze almayacağım için adamı boşarım. Yaptım ilerde yine yaparım diye kesin konuşmak istemiyorum. Öncelik meselesi kadının varoluş amacı bir erkekse boşanmaz ancak

Kimbilir, belki bir Kezban değil de, bir Meriç konuyu açmıştır:))

Kimbilir, belki bir Kezban değil de, bir Meriç konuyu açmıştır:))
Meriç değildir ya, meriçler benim bildiğim sevgilisinden ayrılan kızlara destek oluyormuş gibi yapıp alttan alta yürüyenler. Bu kendini çok önemli sanan, ataerkilliğin bağrından kopmuş, cinsiyet ayrımcısı biridir.

3 5 Konu okuyup tüm kadınları genellemek de neyse.

Bir de ben varım boşandım yazan üyeler de bence öyle yazmasın , bence bu üye erkek bile olabilir.Artık derdi neyse.Ki kimseye birşey ispat etmek zorunda değil hiçbir kadın.

Güya "biz dili" kullanarak yumuşatıyorsun da kadınları aşağılıyorsun bildiğin. Sen burda kadınları genelleyip kategorize edip bilmiş bilmiş yazmışsın da her hayat başkadır , her insan da başkadır kadın da erkek de.Nedense sana çok sinir oldum konu sahibi.Karşıdakinin aklını küçümseyerek yazmışsın da burdaki kadınlar seni cebinden çıkarır be gülüm.

Sözlükte yazar gibi yazılmış, kategorize edilmiş. Sözlükten mi geldiniz buralara? Çok yüzeysel bir yazı ve evet boşanan kadınlar da gayet var, buraya konu açma ihtiyacı hissetmiyor zaten çoğu ama açıp boşananı da okuduk.

Verdiğiniz "Boşanmayı düşünseniz de kurcalamayın" tavsiyesi de fazla tuhaf. Kimse delil toplamasın karar aşamasında, adamlar daha bi yaldır yuldur gezsin oh ne ala.

Çok yanlış düşünüyorsunuz..
Her aldatma olayı zaten boşanma ile sonuçlanmak zorunda değil.
Ne kadar kabul edilmese de;
aldatılma-aldatma psikolojisi diye birşey var. İçinde olup bunu yaşamayan anlayamaz.
Burada maalesef aldatma konularına direkt boşan, sonra boşanmayacaksan niye yardım istiyorsun, en sonunda da ne halin varsa gör yorumu yapılıyor. Bu yargılar çok kötü
Oysa aldatılan kadın sizden bu yorumu istemiyor; güç istiyor, yardım istiyor, cesaret istiyor.

Yoo burda gordum ben de col fazla olmasada var hatta bir konu asiri dikkatimi cekmisti kadin karsi komsusunun kardesinden supheleniyor onlara caktirmadan takip edip ortaya cikariyor meger o kiz adamin eski sevgilisiymis arada cocukda var ama esinin hic bir lafina kanmayip bosanip o sehirden tasiniyor

Bir erkek, aldatmaktan neden çekinsin?

Sorunuz, aslında bir soru değil. Gerçekte, "bir erkeğin aldatmaktan çekinmesi için bir neden yok ki" demek istiyorsunuz.
Yakın tarihimizdeki o büyük skandalı bilmiyor musunuz?
Hani İSKİ Genel Müdürü Ergun Köknel de, karısı Nurdan Erbuğ'u sekreteriyle aldatırken, hiç çekinmemişti ya..Sonra ne oldu? Aldatıldığını öğrenen Nurdan Erbuğ, büyük İSKİ skandalının ortaya çıkması için düğmeye basan kişi oldu..

Bir erkeğin kafası çalışıyorsa, eşinden çekinir ve kadının üstün cins olduğu gerçeğine boyun eğer.

Harikasınız gerçekten!! Ellerinize sağlık. Kesinlikle katılıyorum - Boşanmayanlar olarak sınıflandırdığınız kadınlar da günün sonunda kocaları tarafından boşatıyorlar - BU da daha acı bence.
Ne olursa olsun - aldatılma asla affedilmez demiyorum. Aile kurumu içerisinde affetme olabilir ama kadınlara kötü davranan, yıpratan, şiddet uygulayan (fiziksel ve piskolojik), kendi ailesine öncelik - eşinin fikirlerini hiçe sayan ve üstüne bir de aldatıyorsa AYRILMALISINIZ hanımlar. Bu tür adamlar asla ve asla DEĞ-İŞ-MEZ!

/
İş yerimde birbayan mesleği var ancak ailesi çok problemli olduğu için boşanmadı ancak , o da eşine çektiriyor, karşılıklı hatalar yanlışlar diz boyu , kocası boşanmayı istiyormuş daha genç güzel biriyle evlenmek istiyormuş kadın boşanmıyormuş , falan filan

ben eğer böyle bir durumda kalırsam hangisi olurum bilemem
hiç öyle denildiği gibi kolay olmuyor maalesef ki
sanırım profesyonel bir destek almak lazım
ve karşılıklı anlaşıp iyice kendinden emin olmadan da çok dillendirmemek gerekiyor çevreye.

katılıyorum çok çok küçük bir azınlık dışında bu böyle maalesef ki.

benim kocam 1.5 yıl önce interneten sevgili yapmış ben taa neden sonra farkettim gmailinin arama geçmişinden 5 ay bir kadınla yazışmış sonunda kadın bunu ikna ediyor bizimki otel arayışına giriyor başka şehir ne durduruyorsa eşimi gitmiyor ayrılıyorlarmı ne oluyor tam bilemiyorum kapalı oraları

çocuklarıma eşime bağlı tam 20 yıl geçirdim güzel bir kadınım
öğrendiğimde dudağımda 4 uçuk çıktı bir ayda 10 kilo verdim ne yapabilirdim cinsel aldatma olmadığında aldatma değilmiydi sonuçta yatmak için otel aramış başka bir şehir olduğu için zordu gitmesi

psikiyatr prof gittiğim ne dedi biliyormusunuz bunu çok erkek yapar ama eşini sever andropoz geçer her ihtimale karsı delileri toplayın ama kocanıza söylemeyin silahı her gün cekersem faydası olmazmış aldatmasını kolaylaştırırmışım sakın kavga etmeyin çünkü kavga çıkarmak istiyecektir ben bağırıp kötü kadın olursam oda vicdanında bak bu kadın böyle işte haketti diyerek kendini haklı çıkarmak isteyecekmiş işini kolaylaştımayın çocuklarınızla konuşun onlarda bu dönemde sabırlı olsunlar dedi ve ilaç yazdı bana ve aldığım ilaçlardan robot gibi bir kadın oldum o dönemde

kızımın dersleri çok kötü oldu oğlumda vitiligo vardı arttı ben izliyordum kocamı 49 yaşındaydı aldatacağı kadın 33

kıyafet dolabında eski ne varsa ki çok kıymetliydi eskileri bile verildi bir sürü yeni kıyafetler ayakabılar kemerler

ama kursağında kaldı oğlum boylu fitnes yapıyor ve biraz deli ve babasına çok düşkün yıktı evi ve kocam korkusundan kaldı bir şey yapamadı

bu aldatacağı kadının amacı belli evlenmek zengin koca arayışı

şimdi kocam evde biraz çalkantılı dönemlerden sonra benimle flört ediyor ancak herşey bitti zannediyordum

ilaçsız evlilik yürümüyor kadınla yatmadı ama sevgili oldu bu evliyken nasıl olur affet dediler seven affeder dediler çok seviyorum kocamı 20 yıl olunca artık çok seviyorsanız başka bir bağ kuruluyor beraber büyümüşsünüz

ayrılmak istıyorum çocuklar gelecekleri çünkü ıyı birikim yaptık bu dönemde her sey çocuklarımız için yasadık

boşansam kocam dağılacak saçmalıycak onun içinde üzülüyorum çocuklar babalarına düşkün eşim çocuklarına düşkün oğlumun vitiligosu üzüntüden yayılıyor

ama baska kadınla olan flörtleşmesini kaldıramıyorum acı çekiyorum şimdi çok iyi geçmişte kaldı su an zafer kazandığımı zannettim canım yanıyor

lütfen hem cinslerim evli adamlardan uzak durun işte boşamıyorlar eşlerini bozmayın yuvalarını orda adam mutsuzum desin istediği kadar gerçekte bu doğru değıl ve o adamın çocuklarıda var kaç hayatı mahvediyorsunuz

not ...kurcalamayın demiş hayır bu devirde hiç güvenmeyin kocanıza ben güvendim kurcalamadım iş nerelere varmış

kurcalayınki en bastan tedbir alın çünkü bu erkekler kaç yaşında olursa olsun aptallar ne kadar erken farkederseniz o

kadar kolay olur çözümü

Son düzenleme:
birde bu kadınlar evli erkeklere bulaşan çok sırnaşıklar çünkü ödül büyük ne iltifatlar ne iltifatlar

sen zaten odönemde agresif oluyorsun orda ,o kadın kocanızı muhteşemmiş gibi hissetiriyor

kalbiniz kırık cephaneniz bitmiş .

en baştan bu noktaya gelmeden kocanıza sahip çıkın

aslında aldatıldığınız an kaybetmiş oluyorsunuz

kocanız size geri dönsede artık hiç bir şey eskisi gibi olmuyor

yeniden başlamak diye bir şey yok

oynanan bir tiyatro kadın için, erkek devam ediyor kaldığı yerden

ama kadın ...

bitirmek sadece onu rahatlatıcak tek şey

ama bu yapılamıyor ,çünkü annesin tek başına vereceğin bu karar çocukların hayatını değiştiriyor

ve duruyorsun ,boşanmıyorsun ,orda senin için son başlıyor

kalbin kırık ,önünde sigara paketi ,dikmiş gibi durup ,çocuklarının mutluğu için hergün ölüyorsun

çok acı ancak yaşayan bilir . bunu yaşatan ,evli erkeklerle bilerek beraber olan kadınlara lanet olsun

Aldatılıp boşanamayan kadınlar var çevremde teselli verdiğim kocasının başka kadınla resmi elinde gidecek yeri olmayan kadınlar var malesef herkes mutlu değil

Ahhh ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…