Boşanacağım ama hazmedemiyorum

Gelen yorumlara hayret ettim. Kendin ettin kendin buldun falan. Çocuğu aldır hayatını yaşa nasıl bencilce yorumlar. Çocuğun günahına girdikten sonra nasıl güzel bi hayat bekleyebilrsiniz? Burda belki bi nebze olsa da ahiretiniz asla iflah olmaz. Umarım böyle bişey yapmazsınız. Size getirceği güzellikleri düşünün. Belki de hayata yeniden tutunmanızı bu yavru sağlayacak. Kötü şeyler yaşamışsınız çok üzüldüm. Bundan sonra herşey daha güzel gider umarım. Bol bol dua edin. Sizi yaratan çaresiz bırakmaz.

Maalesef sizin ki bile bile lades olmuş yazık o yavruya oldu olan öylesi iğrenç birinden çocuk yapmak neyin nesidir aklıni başına topla bacım ondan kırıntı bırakma hayatında

Vakit ayırıp yorum yazanlara teşekkürler.
Anladım ki son ihtiyacım olan şey burdan yorum almakmış. Empati yaparak zalimce yorum yapmayanlara ayrıca teşekkür ederim.
Geri kalan herhangi bir yorumu okumayacağım. İyi akşamlar.

Bu bebeği ikimiz isteyerek yaptık
Gerçekten buna inanıyor musun? Degismez bir kaide vardır. Bir erkek çocuk istemiyorsa ( karısı da istemiyorsa bu durum ayrı ) kesinlikle o adamla yaşanmaz. Çocuk istemeyen adama da ikna yolu ile çocuk yapılmaz. Üstüne yaşadığın çok şeyler var. Yani hata üstüne hata olmuş.

Muhakkak karşı çıkanlar olacaktır. Ama ben bu bebeği dünyaya getirmezdim
İşte bu kısma kızıyorum. ( Size değil genel) O masumun dili yok. Kendini savunma hakkı yok. Kendisine sorulmamış. Büyüklerin yanlışını neden çekiyor. Yaptığı hatayı ödesin ve doğursun. Zorla da olsa büyütsün. Çünkü bunu kendi istemiş ! Kadının saçmalığı yüzünden niye çocuk bedel ödesin. Haa diyeceksin ki babasız olacak. Zaten bu adam babalık falan etmez. Aramaz da. Şu an tüm iletişimi kesmiş zannetmiyorum ki görmek istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…