Boşanacağım ama hazmedemiyorum

Bu pislik herifi boşayacağına baba yapmışsın, geçmiş ola ...

O kadar aklımdan geçenlerin anlatıldığı bir yorum ki.
Bile isteye hamile kalıyorlar ki boşanmayayım diye sonra babasına çok düşkün olan çocuk babasız mı büyüsün?

Konu sahibi boşanma kararı alıp bu muhteşem kocanızdan vazgeçememiş daha sonrasın da bile isteye hamile kalmışsınız.
Evet bile isteye hamile kalmışsınız ki kocanız sizi boşamasın çocuk olunca sihirli bir değnekle düzelecekti çünkü değil mi?
Kusura bakmayın ama yaşadığınız her şey size müstahak yapıp yapıp Allah a sığınıyorum Rabbim bir de akıl vermiş ya hani önce onu bir kullanmayı mı deneseydiniz.

Kendimi değersiz hissediyorum demişsiniz ya barisirsaniz hiç bir şey değişmeyecek.Aileniz arkanizdaysa bebeğe tek başınıza bakabilecek gücünüz varsa asla düşünmeyin.mutsuz evde mutlu çocuk büyümüyor.Barisirsaniz ne olacak ben size söyleyeyim sırf sizi sinir etmek için çocuğa hayır denecek yerde evet evet denecek yerde hayır diyecek bütün dengenizi bozacak bir süre sonra çocukta size aynılarını yapmaya başlayacak.Üzüldüğünüzle kalacaksiniz

Kendi ayaklarının üstünde durabilecek potansiyeldesin bu koca merakı ne annem kanser olacak ve kocam görüşmeme engel olacak bende dinleyecem yok oyle dünya
Birde ısrarla cocuk istiyorsun bu adamdan
bebek neyi düzeltiyor ya kolay mı hayatı dahada zorlastiracak sana zaten yetersiz hissettirmeye calısıyor seni bebek varken iyice çokertecek söyledikleriyle
Bırakıp kurtarırdın kendini şimdi bahanen babasız büyütmek istemiyorum bi babayla buyuse daha mı iyi
Barısmak için ailesini sokmaya calısıyorsun senin kendini kurtardiğin yok bari bırak adam seni kendinden kurtarsın

Tabiki boşan. Siz delimisiniz korkunç bir eşiniz var. Çocuğu aldırıp aldırmamak size kalmış. Ailenizle tek başına altından kalkacaksanız sorun york.

Eşinizin isteklerinin sonu yok. Şehir değiştirseniz gittiğiniz yerde evden bile dışarı çıkartmaz.
Kademe kademe arttırmış şiddetini farkında değilsiniz. Bir an önce kendinize gelin. Kendinize acımıyorsanız bebeğinize acıyın aynısını ona yaşatmaya ne hakkınız var.

O kadar aklımdan geçenlerin anlatıldığı bir yorum ki.
Bile isteye hamile kalıyorlar ki boşanmayayım diye sonra babasına çok düşkün olan çocuk babasız mı büyüsün?
Doğmuş, ihmal edilmiş, sevgisiz bırakılmış, itilip kakılan çocuklara üzülmekten mahfolduk bıktık yeter. Anne karnındayken babası ölen çocukla babası olup istenmeyen çocuk aynı değil. İkisinin babasızlığı çok farklı. Birine iki taraf tüm sülale sahip çıkıyor, sarıp sarmalıyor babasının anısını yaşatıyorlar diğerine de aldırsaydın bize ne denip umursanmıyor sahip çıkılmıyor. Çocuk yaparsam kocamı tutarım evliliğim bitmez diyen anne kötü annedir. Konu sahibi ağzıyla kuş tutsa kocasının çocuk istediğine beni inandıramaz. Kocası aylarca çocuk istemiyorum demiş, kendi kulağıyla bizzat kocasının ağzından duymuş. Adam sadece bir kez tamam demiş ve hemen o gün hamile kalınmış. Bence ya yalap şalap ya da hiç korunmadı. Buradan da destek taktik bekliyor.

Kendi hayatını nasıl istiyorsa öyle yaşasın ama biraz da bu hayata getireceği çocuğu düşünsün. Her çocuk gibi senin de baban babaannen halan amcan var ama seni görmek bile istemiyorlar. Kadınların umurunda değil bunlar. Evliliğim bitmesin çocuğum babasız büyümesin diye diye beş kuruş etmez adamları toplum içinde tutuyorlar soylarını sürdürüyorlar bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…