Boşanacağım ama hazmedemiyorum

Yani simdi kendisini istemeyen bir babanin cocugu olarak koca bir omuru o sabiye layik gormek gunah degil ama aldirmak gunah oyle mi?

Ben bu celiskideki en buyuk gunahi soyleyim, asla istemediği halde bu adamdan zorla cocuk yapmak en buyuk gunah, kazara hamile kalmamissiniz, kocaniz sizden vazgecmesin diye bir cocugu bu duruma alet ediyorsunuz, bu annelik degil, bencillik.

Burada zaten olup bitmiş bir şey için hemcinsimi zorbalamak değil niyetim ama gerçekten neden bebek?
Boşanmak isteyen adamı değil hamilelik, 3 çocukla bile vazgeçiremezsiniz. Ayrıca konuda boşanmak isteyen tarafın siz olması gerekiyor.
Konuyu okurken ben daraldım, ses kayıtları, hakaretler, aileye düşmanlık say say bitmez hala bebeğimin kıymeti yok mu diye soruyorsunuz. Yok. Zaten bebeği de istememiş, sizi de istememiş.
Kimseye doğur ya da aldır gibi bir yaptırımda bulunamayız karar sizin ama bu çocuğu doğurup evlilik kurtarmaya çalışacaksanız yahut annenize verip evlenecekseniz yasal kürtaj süresini geçirmeyin derim

Son düzenleme:
niye böyle bir adama ısrarla çocuk yapma peşindesin? üzgünüm ama baba olmaz bu adamdan. bence aldır adam ne seni ne çocuğunu istemiyor. sonra zorla çocuk sahibi olacak babalık da yapmayacak çocuğuna. bence o çocuk bu şekilde dünyaya gelmeyi hak etmiyor. aldırmak günah ama bu şekilde dünyaya getirmek günah değil mı? bence bu şekilde dünyaya getirmek daha günah.

Maddi durumunuz iyiymiş aile desteği de var. Bebek oyuncak değil. İstedim yaparım, bosanacaksam canına kıyarım gibi birsey olamaz. Yaşayan 3 -4 yasında cocugunuz olsa babasından ayrılsanız onu öldürebilecek misiniz babasız büyümesin diye. Bebek için geri dönmeyin o adama. Ayrılın ve bebeğinizi kendiniz büyütün . Böyle babayla büyümesindense huzurlu bir anne, dede, anneanneyle büyümesi daha iyidir.

Boşanın ve bebeği de aldırın bence. Böyle bir adamla ömür boyu sürecek bir bağ yaratılmaz, zaten sevgisizliğin dibindeyken olmuş, severek isteyerek de yapmamışsınız bunu bir unutun. Yaşınız kaç bilmiyorum, bir daha evlenemem çocuk yapamam, ne olursa olsun bu bebek benim tek şansım falan diyorsanız doğurun. Yoksa hiç duygusal bakmayın bence konuya, genç yaşta elinizde çocuk, lanet bir babası olduğunu bilerek uğraşıp didinecek ve kendi hayatınızdan tamamen vazgeçmiş olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…