• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacağım ama bir tuhafım bakar mısınız size ihtiyacım var ?

Siz altın kaplamalı mobilya mı aldınız 3 sene borcu kalmış maaştan 500?
Üstelik maaşımdan kalanla ayrılınca yettirşrim diyosunuz ?
Hayatınızda hiç markete gitmediniz sanırım
1. Si maaşım az zaten
2. Si 3 banka + evkur ve telefon var
3. Sü ben zaten sabah kahvaltı oğluma vermek dışında yapmıyoeum öğlen okulda yiyorum akşama da birer kap alır gelir oğluma veririm maaş artana kadar ne yapayım

Söylediğiniz şekilde boşanma olmaz. Saçma olur ve bi şekilde tekrar birlikte olunur. Kaç yaşında kreşe gönderemez misiniz? Yada başka bakacak kimse yok mu? Ne olursa olsun boşanmalısınız ama bu bi gerçek.

Söylediğiniz şekilde boşanma olmaz. Saçma olur ve bi şekilde tekrar birlikte olunur. Kaç yaşında kreşe gönderemez misiniz? Yada başka bakacak kimse yok mu? Ne olursa olsun boşanmalısınız ama bu bi gerçek.

Dediğim şekil o istwnbuldaki evlerinden birine geçsin biz trakyadayız zaten uzak ben oğlum olalım babası yaşlı çok isterse kışın okul dönemi kalabilir yazın köyde zaten diye yazık adam da savrulmasın diye düşünmüştüm ama

lüksten vazgeçip huzuru seçeceksiniz. çocuk eve geliyor babası anasını dövüyor, ertesi gün havuza giriyor. bu ikisi kıyas yapılacak şeyler dğeil. ben ilk defa havuza 25 yaşımdayken girdim, çok da matah bişey değil yani. zaten tek çocuk, nerde oturursa otursun bi oda yaparsınız illaki. o evde büyüye büyüye çocuk da babasına çeker, o zaman hiç bi lüks onu kurtaramaz.
:KK9:

Dediğim şekil o istwnbuldaki evlerinden birine geçsin biz trakyadayız zaten uzak ben oğlum olalım babası yaşlı çok isterse kışın okul dönemi kalabilir yazın köyde zaten diye yazık adam da savrulmasın diye düşünmüştüm ama
Bu şekilde olmaz ki hep adamın avucunun içinde. Onun yerine yasal haklarınızı alın, gerisini kendiniz halledin. Evet belki yaşam standardınız biraz düşecek ama huzurunuz olacak.

Bu şekilde olmaz ki hep adamın avucunun içinde. Onun yerine yasal haklarınızı alın, gerisini kendiniz halledin. Evet belki yaşam standardınız biraz düşecek ama huzurunuz olacak.
Çalışmıyor ssk yok tüm mülk babasının üstüne yoksa neden yapmim alırım nafakamı eyvallahım olmaz

Back