canım dışardan bakılınca bilmeyen aaa 4 ayda nasıl karar verilir boşanmaya der belki bilmiyorum kararlı mısın aslında bu konuda yorum yapmakta korkutuyor beni hassas bir konu cünkü evlilik. Canım eğer kararlı değilsen eşin umut vaadediyorsa sana göre lütfen söyleyeceklerimi önemseme....
Bende boşanıyorum ama sebepler daha farklı tabi. Ben 4 aylık evliykende boşanabilirdim sebeplerim yine vardı 2 sene bekledim sonuc nee yine ayrılık, boşa zaman kaybı, gereksiz üzüntüler... Daha önce yapsaydım belki bunlar olmayacaktı ama iyiki beklemişim dediğim zamanlar hayli fazla şimdi pişmanlığım yok mesela diyorum ki her fırsatı sundum ona zaman verdim kendini toplaması icin en azından gecmişe baktığım zaman ya ben doğru bir karar mı verdim acaba beklesem düzelir miydi demiycem kendi vicdanım rahatladı böylece. Ama sonuc ne yine ayrılık sadece acabalarım yok bunun icin kendine bir sor sen onu daha iyi tanıyorsun düzelme umudu yoksa(nacizane fikrim yok gibi görünüyor) arkana bile bakma
ha eğer öyleyse 4 ayın önemi yok allah hakkında hayırlısını versin inşallahben cok kararlıyım canım...bılıorumkı beklesem yıne yanı seyler olacak..zaman kaybetmeye degmez..aynen senın fıkrın gbı canım.yok.cunku onun karakterı bole..
Canım öncelikle geçmiş olsun. yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm. içindeki ses seni hiçbir zaman yanıltmaz. Ona ses ver. ama anlattıklarını okuyunca, eşinin komplekse kapılmış olabileceği aklıma geliyor."İşini bile babam buldu" demişsin ya belki bunu gurur meselesi yapmış olabilir. Hele ki, eğer herhangi bir tartışmanızda bunu yüzüne vurmuşsan...bir de bunu düşün derim.Herşey gönlüne göre olur inşallah.
merhabalar...yazınızı okudum.klasik bir yorum olacak belki ama gerçekten üzücü bir durum.keşke herşey daha farklı olsaydı.yanlış anlamanızı istemem ama daha yeni evlisiniz belki fakat bir geçmişiniz ve yaşanmışlıklarınız var.ne olursa olsun eşinizi en iyi siz tanırsınız.belki sizin fark edemediğiniz detaylar vardır.yani bilmiyorum ama ben öyle hissettim.eşinizin işini babanız ayarlamış içten içe eşiniz bunu kendine gurur yapıyor olabilir.sizin en ufak bir konuda eşinizle aynı düzeyde karşılık vermenizden rahatsızlık duyuyor olabilir.yani demek istediğim evlenmeden önce siz de aynımıydınız.herşey inanın çok yeni.ne kadar yaşanmışlıklarınız olursa olsun yepyeni bir hayatı paylaşıyorsunuz.ailesi de iyi kötü kendilerince size destek olmaya çalışıyor.siz konuları direkt ailenize yansıtıyorsunuz.tamam kabul ediyorum şiddetin her türlüsü korkunç.herşeyi en ince detayına kadar düşünün bence.artıları eksileri değerlendirin.inatlaşarak değil uzlaşmacı bir yol bulun.ailenizin size destek olması çok güzel.iyiki onların destekleri bizlerle.ama ailelere yansıtılınca işler daha da bozuluyor.haklı olarak korumacı politika izliyorlar.ve duygusal yaklaşıyorlar.karışık yazdım aklımdakileri kusura bakmayın ama üzüldüğüm için karışık cümleler kurdum.yanlış ifade ettim belki de aklımdan geçenleri.ve şunu belirteyim biz 3.yılımızı bitirmek üzereyiz ki öncesinde 6-7 yıllık geçmişimiz de var evliliğimiz yeni yeni oturuyor.duygularınızı ve mantığınızı birleştirerek en doğru ve hayırlı kararı verirsiniz umarım...
canım kafanı karıstırmak ıstemem ama eger anlattıklarımı yasıyorsanız ayrılın derım ben..ınanın sımdı bunları yapıyorsa evlenınce benım yasadıklarımı yasayacaksınız gbı gelıyor bana..kendını sımdıden kurtar derım ben..
yok canım yenı degıl..dedım ya 4ayda 4 kez oldu bole sıddet ıceren kavga.ben 2 tanesını anlattım sadece.ufak tefeklerı saymıorum bıle!mal kacıracak bır durumum yok.kendı gıysılerımı ozel esyalarımı alıcam.eve aldıgımız buyuk esyaları yatak odası takımını flm almıcaz zaten.orda bırakıcaz.ıstemıorum o esyaları babamın evınde..
özel eşyalarını al tabi, aldın mı ne yaptın onu da bilmiyorum. bazen insanlar mutfak eşyalarını, yatk odasını hemen toplayıp getiriyorlar da hoş olmuyor, sonra da aleyhe delil olarak kullanılıyor. ben onu demek istedim. yok mu bir gelişme aramadılar mı bayramdan sonra?
yapamam onu bliyomusun cnkü cok darbe aldm bu hayttn benm yaşadığım şeyler şu seklde o hep oyun oynuyor üni ögrncisi hayatı hep oyunla flimlerle geciyo ailesi dışarda olduğu için evde bi arkdsyla beraber kalıyo hep gezelim edelm dıyorum askm bn sevmyrm gezmyi diyo anca onlara gdyrm işte oda artk havalar sogudu için haftada bi kez oluyo gttgm zmn pek kavga fln etmyoruz benm gezmemi hiç istemyo asırı cok kısknc brsi bni abmden bile kıskanan bi insan yazın arabası vardı hep arabyla gezyrduk yyp içiyoduk sonra babası arabyı gtrnce gezemedk eskisi gbi zor geliyo onada otbsle bryerlere gtmek yazn gezyoduk dedgmde yazın hep gezdrdm askm ben yazın gezyrm kısın evde duran insanm sogkta cıkmak zor geliyo diyo ben başak burcuyum o kova burcu bana bugne karşı hc şddeti olmadı ama agır konusur snra kızgnlıkla söyledm der ama bn cok alıngan bi insan oldugum için üzülrm hep alltn alırım ben ölümle yaşam arasında bulundugum bianda o bnm karşıma cıktı onun sayesinde yaşıyorum suan haytdaysam onun varlığınla yaşıyorum onu cok sevyrm ama böyle olması beni cok üzyo evden ckmıyrm okul ev okdr hep hayatm böyle gecyo onunla düşündklermi yaşadklrmı bi başkasyla yaşaymm onun yerne kmseyi koyamam şuan hala konşmuyrzz bugn terzye fln gttm dışarya cktm die kavga ettk gezmemi istmyr hc ara verlim dedm ona sırf korksun die ama bsy yazmadı yazamadı daha dgrsu ben naparmda o değşr dha önce bileğimi kesmştm ondn sonra bni öyle görnce braz da olsa düzeltmşdi kendni cok korkmusdu oyle oyle azda olsa topldı kendini ama bana ozmn yemn ettrmşdi bidha öyle şeyler yapmamak için yemn etmştm bnde bazen cok abrtyo bana dedgi laf şu ben parmagmda namusumu taşyrm kolay bsy degl bana hata yapmzsn bndn snrada yapmcksn demşti
canım şunu unutma ki bir kere yapan bir daha yapar. Bir hata insan affedilince arsızlaşabiliyor. 4 ay diye ağzı açık şaşıranlar var ama bence gayet normal hatta iyi. Düşünsene bir de çocuk falan olduğunu. Zararın neresinden dönersen kardır canım mantığınla düşünmeye devam et :)
Ben birşey sormak istiyorum sizlere ? simdi bu siteye ne kadar güveniyorsunuz bu 1 .. cünkü
site sizin bilgilerinizi eline geciriyor icindeki kisiler tarafından .. kim kimdir su felandır fılandır zaaflarınızı ögreniyor bunu hic düsündunuzmu ?? 0545 694 31 08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?