- 15 Haziran 2016
- 7.710
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Yaşlandım mı ben yaBen o zamanlar küçüktüm 26 yaşındayım kurtarmıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlandım mı ben yaBen o zamanlar küçüktüm 26 yaşındayım kurtarmıyor..
Yok ya öyle düşünmeyinnnnYaşlandım mı ben ya
Düşündüm valla sabah sabahYok ya öyle düşünmeyinnnn
Eskiden herşey daha güzelmiş bence dizilerde hayatlarda o yüzden bu zamanlarda kalmaktansa o zamanlar daha iyidirDüşündüm valla sabah sabah
Ya benim bacımdan doğan dövülecek aldatılacak, bi de üstüne aç açıkta bırakılacak, ele güne muhtaç edilecek, ortaya düşürülecek, ben de erkeğim diye sallaya sallaya sokakta gezecem. Tüküreyim kalıplarına.Çocuğu eş mi veriyor mahkeme mi?
Sen boşanmadığın halde erkeklerin peşini bırakmıyorsun bunu biliyor mu dayıların zaten rezil olduğunu da biliyorlar mı
Bak az önce kocasız kalmaktan korkuyordun kimse almazsa beni diyordun peşini bırakmazlarmış rahat ol
Zerre akıl fikir yok mu ya öyle dediler böyle dediler
Evliyken bekarım deyip erkek ayarladığın aklı niye başka yerde kullanmıyorsun
Dayıların öl dese gidip ölecek misin
Ben geç bile doğmuşum yaEskiden herşey daha güzelmiş bence dizilerde hayatlarda o yüzden bu zamanlarda kalmaktansa o zamanlar daha iyidir
Bacından doğan bunu kendi kendine yapıp bir de gıkımı çıkarmadım diye övünürse napacan bacım mecbuuuurYa benim bacımdan doğan dövülecek aldatılacak, bi de üstüne aç açıkta bırakılacak, ele güne muhtaç edilecek, ortaya düşürülecek, ben de erkeğim diye sallaya sallaya sokakta gezecem. Tüküreyim kalıplarına.
Allahım cocuklar nasıl ortamda büyüyor ya.Benim dertleşecek derdimi anlatacak ne annem ne babam nede bir kardeşim var beşki dinler bana yol gösterirsiniz. Ben 18 yaşımda severek evlendim başka bir şehire gittim asker yolunu bekledim. Eşimi çok sevdim onun için herşeye kaylandım ama o hiç bir zaman kıymetimi bilmedi hep bana kavgada hakaret etti telefonlarımı kırdı giyimimden tutun çarşıya tek gitmeme bile izin vermezdi. Askerden geldi beni aldattı hep gözü dışardaydı sonradan bıraktı beni kaybetmekten korktuğu için. Ama hiç para biriktirmez eve doğru düzgün bakmazdı. Hep sevdiğim için ve çocuğumda olunca hep sabrettim. Ta ki babama küfredinceye kadar bem onun ailesine kendi ailemden bile iyi davrandığım halde bana öyle yapması zoruma gitti. Ve ona olan sevgim saygım bitti bende cahillik yapıp başkasıyla görüştüm ona evli olduğumu boşanacağımı söylememiştim eşim bunu öğrendi biz boşanmaya keisn karar verdik ama eşim ben ailemin yanına döndüğümde bu çocukla görüşüp bir olup gece işten eve giderken beni buldular beni videoya çekip eşimi aldattığımı vs vs diye kanıt çekip bütün aileme gönderdi. Ben bunu kaldıramadım ve intihar etmek istedim o sırada eşim benim yanıma geldi pişman olduğunu söyledi benimle barışmak istediğini söyledi. Çaresizdim barıştım geldim işe girdim şu an çalışıyorum ama her kavgada bana o.. k.. vs şeyler söylüyor geçmişimi yüzüme vuruyor hale bu olayı unutamıyorum bazen yüzüm gülmüyor bana sen onu unutamadın ben senin suratını çekemem diyor ben yaptığımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama eşime gram sevgim yok çocuğum için duruyorum ama gitsem daha beter olmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
O adamlar onu mu düşünür? Onlar için makbul olanı gık çıkarmayan kadın, öyle yetiştiriyorlar, bu insanların içinden çıktı bu kadın. Ben kadına kızamıyorum, iyi oluyor, böyle saça böyle tarak.Bacından doğan bunu kendi kendine yapıp bir de gıkımı çıkarmadım diye övünürse napacan bacım mecbuuuur
Teşekkür ederim inşallah..Daha 18 yaşındasınız ve bunları yaşadınız.
Neden acele edilir ki evliliğe anlamam zaten çocuksunuz yani.
Tek üzüldüğüm konu çocuğunuz öyle bir ortamda büyütmeyin.
Madem çalışıyorsunuz çocuğunuza bunu yaşatmayın yazık o yavruya.
Umarım yaşadıklarınızdan ders çıkarmışsınız. Neden yeni bir hayat kuramayacakmışsınız anlamadım evladınız var siz güçlü durmalısınız o seçmiyor bu hayata gelmeyi onun için güçlü durmalısınız ve daha çok küçüksünüz böyle duygu durumları gelgitler yaşamanız normal güçlü durun çocuğunuz için.
Herkes kendine yakışanı yaparO adamlar onu mu düşünür? Onlar için makbul olanı gık çıkarmayan kadın, öyle yetiştiriyorlar, bu insanların içinden çıktı bu kadın. Ben kadına kızamıyorum, iyi oluyor, böyle saça böyle tarak.
Evet zaten çocuktum onu tanıdım 18 yaşıma gelince evlendim. Eşim kimseyle arkadaşlık etmeme izin vermezdi evden kayınvalidemlere onlardan evime bende sevdiğinden yapıyor diye sabrederdim. Zaten en son ki olayda gelmeyecektim eşim iş yarımı arayıp beni işten attırdı dayımı arayıp ben barıiöak istiyorum diye araya soktu dayım oğlan seni seviyor işte yine git evine dediler daha da arayıp sormadılar bile.Vermesin. Baksın çocuğuna, emin olun 1 ay dayanamaz getirirdi kapınıza. Her erkek dövüp aldatmıyor, akrabalarınızın ondan farkı yokmuş, siz de çok dışarı çıkmadıysanız o çevreden, kaderiniz sanmışsınızdır.
Ben de dedim oda benimki aladatmak değil diyor ben sen kadınlara bakıyordun hep gözümün önünde diyorum ben hatırlamıyorum diyor. Boşanmak istiyorum zaten çocuk için geldim ama böylede olmuyor anladım.Ya boşanacaksın mi en mantıklı çözüm bu.
Ya da sen de beni aldattın deyip olayı yüzüne vuracaksın. Bu başta çocuk olmak üzere herkesin hayatını daha da leşe çevirecek.
Ha sizin aldatıldım dediğiniz adamın gelen geçen kadına bakması mıydı?Ben de dedim oda benimki aladatmak değil diyor ben sen kadınlara bakıyordun hep gözümün önünde diyorum ben hatırlamıyorum diyor. Boşanmak istiyorum zaten çocuk için geldim ama böylede olmuyor anladım.
En doğru olanı aileniz söylemiş işte..Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktum
Tut kolundan sürükle adliyeye, sürükle ki evliliğin nimetlerinden faydalanıp sorumluluğundan kurtulmak için silah yapmasın bunu. Şunu kadın da yapsa illet oluyorum, sindiremiyorsan boşanırsın, boşamıyor musun kes o sesini.Ben de dedim oda benimki aladatmak değil diyor ben sen kadınlara bakıyordun hep gözümün önünde diyorum ben hatırlamıyorum diyor. Boşanmak istiyorum zaten çocuk için geldim ama böylede olmuyor anladım.
Bütün bunları sindirip evliliğe devam etmek iki taraf için de çok zor, aldatmanın bahanesi olmaz sizin için de, onun için de geçerli bu. Bu evliliği ayakta tutacak tek şey gerçek sevgi ve merhamet o da ikinizde de yok gibi duruyor, üzgünüm.Benim dertleşecek derdimi anlatacak ne annem ne babam nede bir kardeşim var beşki dinler bana yol gösterirsiniz. Ben 18 yaşımda severek evlendim başka bir şehire gittim asker yolunu bekledim. Eşimi çok sevdim onun için herşeye kaylandım ama o hiç bir zaman kıymetimi bilmedi hep bana kavgada hakaret etti telefonlarımı kırdı giyimimden tutun çarşıya tek gitmeme bile izin vermezdi. Askerden geldi beni aldattı hep gözü dışardaydı sonradan bıraktı beni kaybetmekten korktuğu için. Ama hiç para biriktirmez eve doğru düzgün bakmazdı. Hep sevdiğim için ve çocuğumda olunca hep sabrettim. Ta ki babama küfredinceye kadar bem onun ailesine kendi ailemden bile iyi davrandığım halde bana öyle yapması zoruma gitti. Ve ona olan sevgim saygım bitti bende cahillik yapıp başkasıyla görüştüm ona evli olduğumu boşanacağımı söylememiştim eşim bunu öğrendi biz boşanmaya keisn karar verdik ama eşim ben ailemin yanına döndüğümde bu çocukla görüşüp bir olup gece işten eve giderken beni buldular beni videoya çekip eşimi aldattığımı vs vs diye kanıt çekip bütün aileme gönderdi. Ben bunu kaldıramadım ve intihar etmek istedim o sırada eşim benim yanıma geldi pişman olduğunu söyledi benimle barışmak istediğini söyledi. Çaresizdim barıştım geldim işe girdim şu an çalışıyorum ama her kavgada bana o.. k.. vs şeyler söylüyor geçmişimi yüzüme vuruyor hale bu olayı unutamıyorum bazen yüzüm gülmüyor bana sen onu unutamadın ben senin suratını çekemem diyor ben yaptığımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama eşime gram sevgim yok çocuğum için duruyorum ama gitsem daha beter olmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
Haklısın ama benim anneö babam hasta insanlar ben çalışırsam çocuğuma bakamazlar ona iyi bir gelecek veremezsem diye korkuyorum...
Ben de dedim oda benimki aladatmak değil diyor ben sen kadınlara bakıyordun hep gözümün önünde diyorum ben hatırlamıyorum diyor. Boşanmak istiyorum zaten çocuk için geldim ama böylede olmuyor anladımYa boşanacaksın mi en mantıklı çözüm bu.
Ya da sen de beni aldattın deyip olayı yüzüne vuracaksın. Bu başta çocuk olmak üzere herkesin hayatını daha da leşe çevirecek.
Yok hayır bu aslerde bi kızla tanışmış kız küçük 15 16 yaşında filanmış o zaman. Askerden geldi bana çok soğuktu bana sonra dedi bana facebook aç diye bende açtım verdim ona sonra bana dedi o hesaba girme ben kullanmıyorum dedi bende şüpelendim girdim hesaba mesajlaşmalar gördüm kıza sen hesabını kapatmışmıydın yazmış sadece ben bunu öğrendim dirwk eşime yazdım sonra bi anda kız hesabını kapattı. Bana dedi ben sadece mesaj attım konuşmadım vs dedi askerde de ben vermedim adımı arkadaşımdan almış ismimi vs dedi bende inandım affettim ama tlefonunda sürekli açık saçık videolar izliyordu dolmuşa binsek açık kapalı herkese bakıyordu kaç kere kavga ettik ben gididcem dedim bırakmadı ben gideyim ben bunları söylüyorum ben hatırlamıyorum diyorHa sizin aldatıldım dediğiniz adamın gelen geçen kadına bakması mıydı?