• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum..

canım çok üzüldüm ve senin yaşadıklarına yakın seyleri bende yaşadım annemin evi nerdeyse 2 buçuk saatlik uzaklıktaydı ve ben eşim için iş hayatımı terkettim evlendim annesi şizofren hastası çıktı hergün eşimin ailesindeydik benim eşim çok iyi birisi ama ailesi ile benim aramda kalıyordu ve annesi hasta olduğu için sürekli onun yanındaydı biz 2 ay gerdeğe giremedik annesi her gece hastalanırdı bizi yanında isterdi evimde ailesine 100 metre ben en sonunda aileme söyledim eve gel dediler ailemde 10 gün kalabildim cidden çok zor bir durum evime gitmek istedim evimin anahtarı değişmiş evime girip eşyalarımı alamadım 10 gün aynı kıyafetlerle dolandım sonra eşim geldi almaya şuan 1 buçuk senelik evliyiz 1 aydır bebek düşünüyoruz ve geçen sene kasımdan beri eşimin ailesiyle görüşmüyorum eşim ise ailesine sadece yarım saat oturmaya gidiyor ama ilk zamanlar cidden insan birbirine ayak uyduramıyor herşe çok güzel olacak diye düşerken birden hayal kırıklığıyla sonlanması ve senin etrafında pervane olan insaların bir anda değişmesi şaşırtıyor ve bir insanla aynı evi paylaşmadıkça onu yeterincede tanıyamıyorsun evlilik en az 1 sene de oturuyor 1 sene geçtikden sonra sen onun huyuna o sana alışıyor ve bazı şeyleri alttan alıyorsun bak şuandada ben pc başında oturmuş sana yazıyorum eşim içerde pc de oyun oynuyor inan hergün böyle işden geliyıor yemek yiyor o odasında pc oynuyor ben odamda oturup ya kitap okuyorum ya film izliyorum ya forumda takılıyorum eskiden olsa kızardım neden ilgilenmiyorsun diye ama şimdi alıştım

anlıyorum canım.yorumun ıcın tesekkur ederım ama ben mutlu degıldım..ustelık ben bu mutsuzlugumu ona ıletınce hakaret duyuyorum.yanı ben bunu cekmeye mecbur deılımkı..sorun sadece ılgısızlık deılkı..asırı sinirli davranması!!! hıc anlaşma yolun agıtmıyor kufur edıyor flm..ustelık 4 ay oldu daha evlenelı..

ilk defa böyle bir konuya yazıyorum çünkü dayanamadım sizin eşinizde tanıdık bir şeyler gördüm belki de.. ilk 3 yoruma baktım evlilik bu yapma böyle alttan al demişler hayır efendim! almayın alttan falan sizin anlattıklarınza göre bunlar öylesine kavgalar değil. Daha 1 aylık evliyken başlamış bunlar. İnanın bana sinir hastası birisiyle yaşamak çok zor. Yol yakınken çocuğunuz yokken ayrılın derim çünkü bu insanın size SAYGIsı kalmamış. Saygının bittiği yerde siz o insandan her türlü davranışı görürsünüz. 2-3 yıla kalmaz sizi aldatmaya da başlar. Siz onun gözünde eğer geri dönerseniz her zaman sahip olduğu kendisini asla terkedemeyecek zavallı bir insan konumuna düşersiniz. Bunu kendinize yapmayın

ınanın bende bosanmak ıcın evlenmedım..ne hayallerle aılemı işimi bırakıp onun gittiği sehre gittim..ama bunun alttan alıncak bırseyı kalmadı artık!! ben bunu haketmıorum.kımsede bana bunu yapamaz..yorumunuza cok tesekkur ederım!!

ilk 3 yorumu yazan bayanlar, lütfen yönlendirirken daha sağduyulu olalım.
kız sadeleştirerek ve anlatıma uygun hale getirerek sürekli tekrarlar şekilde şiddet gördüğünü belirtmiş, sizin yorumlarınız "kocandır alttan al" şekilde, doğru değil. siz dayanıklı güçlü ve sabırlı olmanız sayesinde kavgalarla başetmeye alışmış olabilirsiniz fakat herkesin bünyesi aynı şekilde değildir.

hiçbir bayan evliliğini -ki son derece romantik tekliflerle yapılmış evliliği- ve flört anılarını, hayallerini 5 ayda çöpe atmak istemez. eğer bu kız bu kadar kısa sürede bu noktaya gelmişse boşanmak için son derece haklı sebepleri vardır, zaten yazdığı detayları okuyunca bu sebepleri görebiliyoruz da. Mutlaka evliliği bitince geçici bir yalnızlık hissedecektir ama bu evliliğin sürmesi daha büyük zararlara yol açacaktır. o zararlarda:
-konu sahibinin ruh sağlığını kaybetmesi,
-ailesinin üzülüp yıpranıp fiziksel sağlığını kaybetmesi,
-birkaç yıl daha kaybedip çocuklu ve orta yaşa gelmiş bir şekilde boşanması ve bunun sonucu olarak bi daha hiç evlenememesidir.

konu sahibi, doğru bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. umarım evliliğinizin bitişinden sonraki hüzün bulutu çabuk dağılır ve siz de mutluluğu yakalarsınız.

yorumuz ıcın cok tesekkur ederım..bır evlılgın bıtmesı ıcın bence yazdıklarım yeterde artar bıle..ınanın suanda ck rahatım ve aılemle cok mutluyum.

o dedklernin birebir benzerini ben sözlümle yasıyorum hep hep özr dlyorum hata yapsamda yapmasamda cnkü cok sevyorum onu suandada kavgalyız:(

canım kafanı karıstırmak ıstemem ama eger anlattıklarımı yasıyorsanız ayrılın derım ben..ınanın sımdı bunları yapıyorsa evlenınce benım yasadıklarımı yasayacaksınız gbı gelıyor bana..kendını sımdıden kurtar derım ben..

off benim erkek arkaşımda sinirlenince ağır konuşuyor:18: s...r gt bile dedi bana...sonra özürler diledi falan ama onunda gerçek yüzü böylemi ki :18:

o agır konusunca sende konus bakalım canım napıcak? daha erkek arkadsın ustelık bence denemeye deger..kaybedıcek bıseyın yok bence..

Canım bence de çok doğru bir karar vermişsin inşallah bundan sonra çok daha hayırlı insanlar çıkar karşına.

Ve şunu söylemeliyim ki şu anda bu kararı verebildiğin için sana çok saygı duydum

Sen çok GÜÇLÜ bir kadınsın:kkk:

tesekkur ederım canım..

Kimse yuvasının yıkılmasını istemez tabii ama en doğru karar vermişsin hayırlısı olsun...ya bir insan adam olmazsa olmuyor.terapiste de gitse, birileri araya da girse olmuyor... 7 sinde ne ise 70 inde de odur... ben de 10 aylık eviliyken ve de 5 aylık hamileyken baoşanma aşamasına geldim ve 3 ay babamın evinde kaldım. sonra bir şekilde barıştık ve birleştik. şuan 2,5 yaşında oğlum var. ama yine aynı kavgalar devam ediyor. keşke diyorum o zaman bitirseydim... ama çocuk olunca çok zorr. diyeceğim o ki iyiyki çocuk yok. daha kolay olur inşallah

cok haklısın canım hemde cok..yorumun ıcın teskkur ederım

o agır konusunca sende konus bakalım canım napıcak? daha erkek arkadsın ustelık bence denemeye deger..kaybedıcek bıseyın yok bence..

bende konuştum canm o büyük bi hata yapmışsı yalan sölemişti ş..rf..s..z dedim... sustu öyle :5:

bence bir şans vermeye degerrr ...
aldatma ıhanet sıddettt yok ıse ılk yıllarda bu tıp uyusmazlık yasanabılır dıyorummm ...

canım sence kufu, uzerıme yurumesı, kolumu cenemı sıkması bunlar sıddet olmuyor mu? ılla hastanelık olmammı gerekıyor sıddet gordum demem ıcın?

bende konuştum canm o büyük bi hata yapmışsı yalan sölemişti ş..rf..s..z dedim... sustu öyle :5:

anladım canım..hatalı oldugunda susuyor demek..bılmıorum canım ama ben cooookk dıkkat et derım..hatta ole etrafa flm kufur flm edıyorsa bırak gtsın yolu acık olsun..cunku etrafa yaptıklarını sana evlenınce yapabılır bnce...

anladım canım..hatalı oldugunda susuyor demek..bılmıorum canım ama ben cooookk dıkkat et derım..hatta ole etrafa flm kufur flm edıyorsa bırak gtsın yolu acık olsun..cunku etrafa yaptıklarını sana evlenınce yapabılır bnce...

etrafa saldırıyor bi kere okulda kantinde masanın üstndeki kitapları eliyle yerlere fırlattı rezil oluyoruz dedim bağırı rezil olsak ne olcak diye:43: çok iidir aslında ii anlaşırızda sinirlenşnce başka biri oluyor... bu arda k.bakma senin konun kendi derdimi yazdım:26:

ben evli değilim bekarım. ama konunuzu okuma ihtiyacı duydum. gerçekten evlilikten önce her ne kadar birşeyler gizlenmeye çalışsada bir yerde patlak veriyor benim gördüğüm. karakter olarak yani. ama insanın gözü aşktan kör olduğundan hemen kafasında bahaneleri sıralıyor. ama çok doğru bir karar vermişsiniz. mesleğinizi bilmiyorum ama en azından elinizden bir iş geliyor. ve gençsiniz ve en önemlisi çocuğunuz yok. (bu adamdan çocuğunuz olduğunudüşünsenize, bu adamın genlerini taşıyan) kendinizi bir şey kaybetmiş gibi düşünmeyin. tekrar evlenebilirsiniz. aman yok bir daha istemem demeyin. mutlu olmak sizin de hakkınız. ve bu insan bugün sağı solu deviriyor, yarın sizi devirirdi. bir yapmaz, iki yapmaz, üçüncü yapardı. kadın cinayetlerini heryerden duyuyoruz.

ayrıca şunu düşünüyorum, sizin konunuzla ilgisi yok ama dışarda ezik muamelesi gören adamlar genelde evde karılarını dönüyor. eee az ya da çok herkesin bir egosu var değil mi ama??? neyle tatmin edecek adam??? karısını dövüyor, öldürüyor.

edit; ilk mesajınızın tarihine bakmamıştım. ^^ kusura bakmayın 3 sene geçmiş. umarım boşanmışsınızdır...ve mutlusunuzdur.

Son düzenleme:
etrafa saldırıyor bi kere okulda kantinde masanın üstndeki kitapları eliyle yerlere fırlattı rezil oluyoruz dedim bağırı rezil olsak ne olcak diye:43: çok iidir aslında ii anlaşırızda sinirlenşnce başka biri oluyor... bu arda k.bakma senin konun kendi derdimi yazdım:26:

yok canım senın konun benım konummu var..askolsun..yardımcı olabılırsem ne mutlu dıcem.baskalarıda uzulmesın dıe ben buraya konumu yazdım zaten..fıkır olsun dıe.. canım bılmıorum hıc tanımadıgım bırı hakkında yorum yapmak ıstemıorum ama bana sorarsan ayrıl derım..ugrasmaya kendını yıpratmaya gerek yok..bir ömür aglayıp cekecegıne 2 3 ay aglarsın unutursun..kımse asktan ölmemiş.. sen herkesten daha degerlısın..sınırlensede kendıne hakım olabılen bırıyle beraber olmak varken,bunu nıe cekeceksın?

ben evli değilim bekarım. ama konunuzu okuma ihtiyacı duydum. gerçekten evlilikten önce her ne kadar birşeyler gizlenmeye çalışsada bir yerde patlak veriyor benim gördüğüm. karakter olarak yani. ama insanın gözü aşktan kör olduğundan hemen kafasında bahaneleri sıralıyor. ama çok doğru bir karar vermişsiniz. mesleğinizi bilmiyorum ama en azından elinizden bir iş geliyor. ve gençsiniz ve en önemlisi çocuğunuz yok. (bu adamdan çocuğunuz olduğunudüşünsenize, bu adamın genlerini taşıyan) kendinizi bir şey kaybetmiş gibi düşünmeyin. tekrar evlenebilirsiniz. aman yok bir daha istemem demeyin. mutlu olmak sizin de hakkınız. ve bu insan bugün sağı solu deviriyor, yarın sizi devirirdi. bir yapmaz, iki yapmaz, üçüncü yapardı. kadın cinayetlerini heryerden duyuyoruz.

ayrıca şunu düşünüyorum, sizin konunuzla ilgisi yok ama dışarda ezik muamelesi gören adamlar genelde evde karılarını dönüyor. eee az ya da çok herkesin bir egosu var değil mi ama??? neyle tatmin edecek adam??? karısını dövüyor, öldürüyor.

haklısın canım..gecmıs hayatında aılesınde ezılmıs ınsanlar bole davranıp bırılerını ezerek kendını ıspat etmeye calısıor bencede..bır ınsan ne olursa olsun kendısıne söz gecırebılmelı duracagı yerı bılmelı..

yok canım senın konun benım konummu var..askolsun..yardımcı olabılırsem ne mutlu dıcem.baskalarıda uzulmesın dıe ben buraya konumu yazdım zaten..fıkır olsun dıe.. canım bılmıorum hıc tanımadıgım bırı hakkında yorum yapmak ıstemıorum ama bana sorarsan ayrıl derım..ugrasmaya kendını yıpratmaya gerek yok..bir ömür aglayıp cekecegıne 2 3 ay aglarsın unutursun..kımse asktan ölmemiş.. sen herkesten daha degerlısın..sınırlensede kendıne hakım olabılen bırıyle beraber olmak varken,bunu nıe cekeceksın?

teşekkür ederim yorumun için :38: şuan ayrılmak zor :18: ama yavaş yavaş soğuyorum:26:

nelere sinirleniyor mesela. dişlerini sıkıp üstüne yürüdüğü zaman ne olmuştu ki
bu kadar sinirlendi
arkadaşının çocuğu konusu dışındakileri merak ettim

edit; ilk mesajınızın tarihine bakmamıştım. ^^ kusura bakmayın 3 sene geçmiş. umarım boşanmışsınızdır...ve mutlusunuzdur.

yok canım bu sene oldu..o sanırım sıteye ılk gırıs tarıhım..

canım bide şu var sevgilimin hakkını yemiyim hiç durduk yere böle yapmadı ben çok kapris yapıyom saçımı boyattığımı nasıl farketmezsin nette naptın doğru söyle delirtiyorum bazen

Allah hakkında hayırlısını versin canm bu arada

Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumun için :38: şuan ayrılmak zor :18: ama yavaş yavaş soğuyorum:26:
canım dışardan bakılınca bilmeyen aaa 4 ayda nasıl karar verilir boşanmaya der belki bilmiyorum kararlı mısın aslında bu konuda yorum yapmakta korkutuyor beni hassas bir konu cünkü evlilik. Canım eğer kararlı değilsen eşin umut vaadediyorsa sana göre lütfen söyleyeceklerimi önemseme....
Bende boşanıyorum ama sebepler daha farklı tabi. Ben 4 aylık evliykende boşanabilirdim sebeplerim yine vardı 2 sene bekledim sonuc nee yine ayrılık, boşa zaman kaybı, gereksiz üzüntüler... Daha önce yapsaydım belki bunlar olmayacaktı ama iyiki beklemişim dediğim zamanlar hayli fazla şimdi pişmanlığım yok mesela diyorum ki her fırsatı sundum ona zaman verdim kendini toplaması icin en azından gecmişe baktığım zaman ya ben doğru bir karar mı verdim acaba beklesem düzelir miydi demiycem kendi vicdanım rahatladı böylece. Ama sonuc ne yine ayrılık sadece acabalarım yok bunun icin kendine bir sor sen onu daha iyi tanıyorsun düzelme umudu yoksa(nacizane fikrim yok gibi görünüyor) arkana bile bakma

canım bide şu var sevgilimin hakkını yemiyim hiç durduk yere böle yapmadı ben çok kapris yapıyom saçımı boyattığımı nasıl farketmezsin nette naptın doğru söyle delirtiyorum bazen

Allah hakkında hayırlısını versin canm bu arada

canım benım esımde durduk yere yapmıyordu.. Allah hepımız ıcın hayrlısını versın..

Back
X