• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor?

Tut kolundan sürükle adliyeye, sürükle ki evliliğin nimetlerinden faydalanıp sorumluluğundan kurtulmak için silah yapmasın bunu. Şunu kadın da yapsa illet oluyorum, sindiremiyorsan boşanırsın, boşamıyor musun kes o sesini.
Ben boşanmak istiyorum ama bu sefer yok senin nieytin belli gitmek diyor boşanmayalım o zaman diyorum bu seferde böyle davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdığım için buraya sormak istedim

En doğru olanı aileniz söylemiş işte..
Neden hala bekliyorsunuz ki?
Çocuğunuza bakamazlarsa bir şekilde kreşe verirsiniz.
Ailenizin yanında kira derdiniz olmaz asgari ücret alsanız da kreş parasından sonra idare edecek bir rakam kalır elinize.
Bırakın o adam kiminle ne yapıyorsa yapsın siz çocuğunuza sağlıklı bir ortam verin gelecekte karşınıza ne çıkar onu ALLAH bilir.

Eğer yine de gidemiyorsanız ve eşinizle birlikte evliliğinize devam etmek istiyorsanız bir aile terapistine gidin en azından çocuğunuz için bunu yapın.
Çok teşekkür ederim

Ben boşanmak istiyorum ama bu sefer yok senin nieytin belli gitmek diyor boşanmayalım o zaman diyorum bu seferde böyle davranıyor. Ne yapacağımı şaşırdığım için buraya sormak istedim
Ona ne ki boşandığı kadının niyetinden?

Yani bana diyor ki sen böyle yaparak boşanmak istiyorsun asıl amacın bu diyor

offfff.... işte ekonomik özgürlük bu yüzden önemli. 18 yaşında koşarak evlenip çocuk yapmanın ne anlamı vardı? okusaydım be kızım.

arkamda ana baba yok diyorsun ama babana küfredince soğuyorsun başka bir erkeğe yazıyorsun. eşinin seni aldatması namussuzluk yapması sana aldatma hakkı vermiyor. özetle kötü insanlar kötü karakterler. kadının da erkeğin de zihniyeti problemli . senin videonu çekecek kadar rezil adamın da allah belasını versin.

valla nedense sadece çocuğunuza üzüldüm. ne olursa olsun onu okutun oldu mu, sizin yaptığınız hataları yapmasın.

Haddini bil önce hadsiz ! ses etmiyorum diye bana böyle ithamlarla bulunamazsın
İtham mı?
Siz evli barklı halinizle sevgili yapmadınız mı kendinize, kocanız bunu kaydedip sülalenize göstermedi mi herkes bilmiyor mu, bunu da kendiniz anlatmadınız mı bize? Boşanınca çocukluyum diye kimse beni almazsa da demediniz mi? Evliyken sevgili edinmek eşi aldatmak gözü dışarıda olmak değil mi? Adam doğru söylemiş, ben de doğru söylüyorum. Niye celallendiniz ki bunları siz yaptınız ben yaptırmadım ki.
Kocanıza bağırsanıza aldattınız diye laf söylerken hadsiiiiiz diye

İtham mı?
Siz evli barklı halinizle sevgili yapmadınız mı kendinize, kocanız bunu kaydedip sülalenize göstermedi mi herkes bilmiyor mu, bunu da kendiniz anlatmadınız mı bize? Boşanınca çocukluyum diye kimse beni almazsa da demediniz mi? Evliyken sevgili edinmek eşi aldatmak gözü dışarıda olmak değil mi? Adam doğru söylemiş, ben de doğru söylüyorum. Niye celallendiniz ki bunları siz yaptınız ben yaptırmadım ki.
Kocanıza bağırsanıza aldattınız diye laf söylerken hadsiiiiiz diye
Anlamadım ben de. Kocaya gelince diller lal, burda maşallah. Çeksin madem ne edelim. Baksana adam da daha iyisini bulacak kabiliyet ve yeterlilikte değil, mecbur attığını almış geri. Ama sorsan çok seviyor.

Anlamadım ben de. Kocaya gelince diller lal, burda maşallah. Çeksin madem ne edelim. Baksana adam da daha iyisini bulacak kabiliyet ve yeterlilikte değil, mecbur attığını almış geri. Ama sorsan çok seviyor.
İthamda bulunuyorsun diyor deli mi ne sanki cebimden uyduruyorum
Elin adamlarıyla fingirdeşen bu masum cahillik etti ne olcek, dolmuştaki kadına bakan koca aldatan kötü adam
Çok üzülüyorum o yavrulara ya ana ana değil baba baba değil ah

Eşim beni aldattığında çok üzüldüm çünkü bunu haketmedim ben ne dediyse yapardım eşim eve bakmazdı açta kaldım susuzda yeri geldi kira paramımızı el işi yaparak çıkarttım. Ama ben affettim yüzüne hiç vurmadım ama yine devam etti aynı hatalara beni yine yok saydı. Siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz bu sözleriniz gerçekten çok kırıcı. Umarım kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.

Aha beklediğim mesaj gelmiş. Allah kalbine göre versin bacım. Kocanı affet ama kadın kadınının düşmanıdır. ikiniz de birbirinizi aldatmissiniz biz niye yaşıyoruz sizin hatalarınızı bedelini ama onu da anlayamazsın zaten bosver.

Haddini bil önce hadsiz ! ses etmiyorum diye bana böyle ithamlarla bulunamazsın
Yazmadınız mı elin adamına mesaj, yazdınız. Bıurada bi sürü aldatılan kadın oldu sizin gibi yapan olmadı. yazık o çocuğa anneanne babaanne elinde büyüyecek heba olacak.

baba evine dönüp okuyun çalışın diyeceğim de o zihniyetten çok uzaksınız.

Benim dertleşecek derdimi anlatacak ne annem ne babam nede bir kardeşim var beşki dinler bana yol gösterirsiniz. Ben 18 yaşımda severek evlendim başka bir şehire gittim asker yolunu bekledim. Eşimi çok sevdim onun için herşeye kaylandım ama o hiç bir zaman kıymetimi bilmedi hep bana kavgada hakaret etti telefonlarımı kırdı giyimimden tutun çarşıya tek gitmeme bile izin vermezdi. Askerden geldi beni aldattı hep gözü dışardaydı sonradan bıraktı beni kaybetmekten korktuğu için. Ama hiç para biriktirmez eve doğru düzgün bakmazdı. Hep sevdiğim için ve çocuğumda olunca hep sabrettim. Ta ki babama küfredinceye kadar bem onun ailesine kendi ailemden bile iyi davrandığım halde bana öyle yapması zoruma gitti. Ve ona olan sevgim saygım bitti bende cahillik yapıp başkasıyla görüştüm ona evli olduğumu boşanacağımı söylememiştim eşim bunu öğrendi biz boşanmaya keisn karar verdik ama eşim ben ailemin yanına döndüğümde bu çocukla görüşüp bir olup gece işten eve giderken beni buldular beni videoya çekip eşimi aldattığımı vs vs diye kanıt çekip bütün aileme gönderdi. Ben bunu kaldıramadım ve intihar etmek istedim o sırada eşim benim yanıma geldi pişman olduğunu söyledi benimle barışmak istediğini söyledi. Çaresizdim barıştım geldim işe girdim şu an çalışıyorum ama her kavgada bana o.. k.. vs şeyler söylüyor geçmişimi yüzüme vuruyor hale bu olayı unutamıyorum bazen yüzüm gülmüyor bana sen onu unutamadın ben senin suratını çekemem diyor ben yaptığımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama eşime gram sevgim yok çocuğum için duruyorum ama gitsem daha beter olmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
Aman ne acaip tiplersiniz ya.Bencede çocuğa yazık ipsiz sapsız baba ile aklı bes karis havada annesi var

O da seni aldatmış senden kalır yanı yok ama o erkek işin içinden sıyrılıyor. Adamı boşa kendine hayat kur, gerekirse çocuğunu başta adama bırak durumunu toparlayınca alırsın geri cocuk bu ortamda büyümemeli.

Haddini bil önce hadsiz ! ses etmiyorum diye bana

İthamda bulunuyorsun diyor deli mi ne sanki cebimden uyduruyorum
Elin adamlarıyla fingirdeşen bu masum cahillik etti ne olcek, dolmuştaki kadına bakan koca aldatan kötü adam
Çok üzülüyorum o yavrulara ya ana ana değil baba baba değil ah
Ne dolmuşu ya yukarıda ankattım nasıl aldattığını oku ondan sonra beni yargıla

Back
X