boşanıyorum..

anlıyorum canım.yorumun ıcın tesekkur ederım ama ben mutlu degıldım..ustelık ben bu mutsuzlugumu ona ıletınce hakaret duyuyorum.yanı ben bunu cekmeye mecbur deılımkı..sorun sadece ılgısızlık deılkı..asırı sinirli davranması!!! hıc anlaşma yolun agıtmıyor kufur edıyor flm..ustelık 4 ay oldu daha evlenelı..

ınanın bende bosanmak ıcın evlenmedım..ne hayallerle aılemı işimi bırakıp onun gittiği sehre gittim..ama bunun alttan alıncak bırseyı kalmadı artık!! ben bunu haketmıorum.kımsede bana bunu yapamaz..yorumunuza cok tesekkur ederım!!

yorumuz ıcın cok tesekkur ederım..bır evlılgın bıtmesı ıcın bence yazdıklarım yeterde artar bıle..ınanın suanda ck rahatım ve aılemle cok mutluyum.

o dedklernin birebir benzerini ben sözlümle yasıyorum hep hep özr dlyorum hata yapsamda yapmasamda cnkü cok sevyorum onu suandada kavgalyız

canım kafanı karıstırmak ıstemem ama eger anlattıklarımı yasıyorsanız ayrılın derım ben..ınanın sımdı bunları yapıyorsa evlenınce benım yasadıklarımı yasayacaksınız gbı gelıyor bana..kendını sımdıden kurtar derım ben..

off benim erkek arkaşımda sinirlenince ağır konuşuyor:18: s...r gt bile dedi bana...sonra özürler diledi falan ama onunda gerçek yüzü böylemi ki :18:

o agır konusunca sende konus bakalım canım napıcak? daha erkek arkadsın ustelık bence denemeye deger..kaybedıcek bıseyın yok bence..

tesekkur ederım canım..

cok haklısın canım hemde cok..yorumun ıcın teskkur ederım

o agır konusunca sende konus bakalım canım napıcak? daha erkek arkadsın ustelık bence denemeye deger..kaybedıcek bıseyın yok bence..

bende konuştum canm o büyük bi hata yapmışsı yalan sölemişti ş..rf..s..z dedim... sustu öyle

bence bir şans vermeye degerrr ...
aldatma ıhanet sıddettt yok ıse ılk yıllarda bu tıp uyusmazlık yasanabılır dıyorummm ...

canım sence kufu, uzerıme yurumesı, kolumu cenemı sıkması bunlar sıddet olmuyor mu? ılla hastanelık olmammı gerekıyor sıddet gordum demem ıcın?

bende konuştum canm o büyük bi hata yapmışsı yalan sölemişti ş..rf..s..z dedim... sustu öyle

anladım canım..hatalı oldugunda susuyor demek..bılmıorum canım ama ben cooookk dıkkat et derım..hatta ole etrafa flm kufur flm edıyorsa bırak gtsın yolu acık olsun..cunku etrafa yaptıklarını sana evlenınce yapabılır bnce...

etrafa saldırıyor bi kere okulda kantinde masanın üstndeki kitapları eliyle yerlere fırlattı rezil oluyoruz dedim bağırı rezil olsak ne olcak diye çok iidir aslında ii anlaşırızda sinirlenşnce başka biri oluyor... bu arda k.bakma senin konun kendi derdimi yazdım:26:

ben evli değilim bekarım. ama konunuzu okuma ihtiyacı duydum. gerçekten evlilikten önce her ne kadar birşeyler gizlenmeye çalışsada bir yerde patlak veriyor benim gördüğüm. karakter olarak yani. ama insanın gözü aşktan kör olduğundan hemen kafasında bahaneleri sıralıyor. ama çok doğru bir karar vermişsiniz. mesleğinizi bilmiyorum ama en azından elinizden bir iş geliyor. ve gençsiniz ve en önemlisi çocuğunuz yok. (bu adamdan çocuğunuz olduğunudüşünsenize, bu adamın genlerini taşıyan) kendinizi bir şey kaybetmiş gibi düşünmeyin. tekrar evlenebilirsiniz. aman yok bir daha istemem demeyin. mutlu olmak sizin de hakkınız. ve bu insan bugün sağı solu deviriyor, yarın sizi devirirdi. bir yapmaz, iki yapmaz, üçüncü yapardı. kadın cinayetlerini heryerden duyuyoruz.

ayrıca şunu düşünüyorum, sizin konunuzla ilgisi yok ama dışarda ezik muamelesi gören adamlar genelde evde karılarını dönüyor. eee az ya da çok herkesin bir egosu var değil mi ama??? neyle tatmin edecek adam??? karısını dövüyor, öldürüyor.

edit; ilk mesajınızın tarihine bakmamıştım. ^^ kusura bakmayın 3 sene geçmiş. umarım boşanmışsınızdır...ve mutlusunuzdur.

Son düzenleme:

yok canım senın konun benım konummu var..askolsun..yardımcı olabılırsem ne mutlu dıcem.baskalarıda uzulmesın dıe ben buraya konumu yazdım zaten..fıkır olsun dıe.. canım bılmıorum hıc tanımadıgım bırı hakkında yorum yapmak ıstemıorum ama bana sorarsan ayrıl derım..ugrasmaya kendını yıpratmaya gerek yok..bir ömür aglayıp cekecegıne 2 3 ay aglarsın unutursun..kımse asktan ölmemiş.. sen herkesten daha degerlısın..sınırlensede kendıne hakım olabılen bırıyle beraber olmak varken,bunu nıe cekeceksın?

haklısın canım..gecmıs hayatında aılesınde ezılmıs ınsanlar bole davranıp bırılerını ezerek kendını ıspat etmeye calısıor bencede..bır ınsan ne olursa olsun kendısıne söz gecırebılmelı duracagı yerı bılmelı..

teşekkür ederim yorumun için şuan ayrılmak zor :18: ama yavaş yavaş soğuyorum:26:

nelere sinirleniyor mesela. dişlerini sıkıp üstüne yürüdüğü zaman ne olmuştu ki
bu kadar sinirlendi
arkadaşının çocuğu konusu dışındakileri merak ettim

yok canım bu sene oldu..o sanırım sıteye ılk gırıs tarıhım..

canım bide şu var sevgilimin hakkını yemiyim hiç durduk yere böle yapmadı ben çok kapris yapıyom saçımı boyattığımı nasıl farketmezsin nette naptın doğru söyle delirtiyorum bazen

Allah hakkında hayırlısını versin canm bu arada

Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumun için şuan ayrılmak zor :18: ama yavaş yavaş soğuyorum:26:
canım dışardan bakılınca bilmeyen aaa 4 ayda nasıl karar verilir boşanmaya der belki bilmiyorum kararlı mısın aslında bu konuda yorum yapmakta korkutuyor beni hassas bir konu cünkü evlilik. Canım eğer kararlı değilsen eşin umut vaadediyorsa sana göre lütfen söyleyeceklerimi önemseme....
Bende boşanıyorum ama sebepler daha farklı tabi. Ben 4 aylık evliykende boşanabilirdim sebeplerim yine vardı 2 sene bekledim sonuc nee yine ayrılık, boşa zaman kaybı, gereksiz üzüntüler... Daha önce yapsaydım belki bunlar olmayacaktı ama iyiki beklemişim dediğim zamanlar hayli fazla şimdi pişmanlığım yok mesela diyorum ki her fırsatı sundum ona zaman verdim kendini toplaması icin en azından gecmişe baktığım zaman ya ben doğru bir karar mı verdim acaba beklesem düzelir miydi demiycem kendi vicdanım rahatladı böylece. Ama sonuc ne yine ayrılık sadece acabalarım yok bunun icin kendine bir sor sen onu daha iyi tanıyorsun düzelme umudu yoksa(nacizane fikrim yok gibi görünüyor) arkana bile bakma

canım benım esımde durduk yere yapmıyordu.. Allah hepımız ıcın hayrlısını versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…