adama bak yaa sankı zorla nıkah masasına oturtmuşsun yazını okurken yabanı bı hayvan canlandı gozumde o sana gıcık kapmış ve herseyın batar olmuş belli ki bırak ne hali varsa gorsun sevgi bitmiş hiç üzülme kurtulmussun...[/Q
bırlıktelıgımızde evlenmek ıcın yaptıklarını anlatsam hayatta ınanamazsın canım.! en son gecen yılbasında gıttıgımız yerde bıle sahneye cıkıp bana yıne evlenme teklıf ettı dız cokerek.vıdeosu bıle var yanı sok oldum ınan.evlendık 3 hafta sadece ıyıydı.3.hafta onun ıstedıgını yapmadım dıe kıyametlerı kopardı. tartısma dıe bısey ok.dırek kavga edıo ya benle.sankı sokaktan gecen herhangı bır adamla edıomus gıbı..once tehdıt,susmazsan hakaret susmazsan el kol sıkma agznı cenenı sıkma itme kakma en sonundada kufur..yanı nasıl bırı bukadar degısır ben anlamadım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşanıyorum..
- Konu Sahibi alex83
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
NEYAZIKKI ERKEKLER EVLENENE KADAR COK GUZEL SAKLIYOLAR ICYUZLERINI EVLENINCE ICLERINDEKI CANAVAR BIRDEN ORTAYA CIKINCA BIZ BAYANLARINDA HAYAL KIRIKLIGI COK BUYUK OLUYOR CANIM EVLILIGIN ILK 1YILI COK SURTUSMELI GECIYOR IYICE DUSUN TASIN BOSANMA ISINI HOS BALIKTA BASTAN KOKUYOR AMA BENCE BU EVLILIKTE ILK SENELER EDILEN KAVGALAR ERKEKLERDEN KAYNAKLANDIGINI DUSUNUYORUM EVLENMEDEN EVVEL COK ILGILI COK SEVGILI ROMANTIK DUSUNCELI ARZULU ADAM GIDIYO YERINE KARISINI HER FIRSATTA SINDIRMEYE CALISAN BENCIL BIR AYI CIKIYOR ORTAYA Eeeeeeeeee nerde olsa artık kopruden gectıler alacaklarını aldılar cantada keklık ya kadınlar ıclerındekı sytanı ortaya cıkarma vaktı geldı tabı
NEYAZIKKI ERKEKLER EVLENENE KADAR COK GUZEL SAKLIYOLAR ICYUZLERINI EVLENINCE ICLERINDEKI CANAVAR BIRDEN ORTAYA CIKINCA BIZ BAYANLARINDA HAYAL KIRIKLIGI COK BUYUK OLUYOR CANIM EVLILIGIN ILK 1YILI COK SURTUSMELI GECIYOR IYICE DUSUN TASIN BOSANMA ISINI HOS BALIKTA BASTAN KOKUYOR AMA BENCE BU EVLILIKTE ILK SENELER EDILEN KAVGALAR ERKEKLERDEN KAYNAKLANDIGINI DUSUNUYORUM EVLENMEDEN EVVEL COK ILGILI COK SEVGILI ROMANTIK DUSUNCELI ARZULU ADAM GIDIYO YERINE KARISINI HER FIRSATTA SINDIRMEYE CALISAN BENCIL BIR AYI CIKIYOR ORTAYA Eeeeeeeeee nerde olsa artık kopruden gectıler alacaklarını aldılar cantada keklık ya kadınlar ıclerındekı sytanı ortaya cıkarma vaktı geldı tabı
aynen canım öle.cok haklısın..ınan benım aılemde kesınlıkle ıstemıor.ınsanlar 4 aylık evlılıgımde 2 kez benı almaya geldıler ya..babam dıo ben ona guwenmıorum.hıc bır cabası yok ustelık..her kawgada gdersen gt eee benle muhattap olma flm gbı laflarla baslıo zaten konusma ozurlu.onunla aynı fıkırdeysen konusabılırsın sadece..ben evdemıyım yokmuyum umurunda deıl ya..hep kucagında bılgsayar..yatana kadar.aynı saatte bıle yatmıorduk yanı..aılem geldıler kalmaya onlaral bır sohbet bıle etmedı
salonda babam o kucagında bılgısayar! warmı bole saygısızlık..dıorumya ebn sıze sadece 2 kawgaı anlattım.2 tane daha ole kawga war.yapılan bu tarz ufak saygısızlıklardan bahsetmedım bıle..okadar doldumkı yanı anlatamam. herseyı gec yapan eden o ıstemeyen yıne o.bır ozur bıle dılemezmı ınsan ya.
- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Ben birşey sormak istiyorum sizlere ? simdi bu siteye ne kadar güveniyorsunuz bu 1 .. cünkü
site sizin bilgilerinizi eline geciriyor icindeki kisiler tarafından .. kim kimdir su felandır fılandır zaaflarınızı ögreniyor bunu hic düsündunuzmu ?? 0545 694 31 08
Bizim zaaflarımızın öğrenilmesine çok üzüldüğün ve telefon numaranı vererek kendini feda ettiğin için tüm kadınlar kulubu uyeleri adına minnet ve teşekkürlerimi sunarım.
- 30 Aralık 2009
- 22.813
- 88.856
- 1.123
- 40
Ben birşey sormak istiyorum sizlere ? simdi bu siteye ne kadar güveniyorsunuz bu 1 .. cünkü
site sizin bilgilerinizi eline geciriyor icindeki kisiler tarafından .. kim kimdir su felandır fılandır zaaflarınızı ögreniyor bunu hic düsündunuzmu ?? 0545 694 31 08
ahahaha cep tel numarasını da verirmiş hasbaaam
bu nedir şimdi ben anlayamadım
Bizim zaaflarımızın öğrenilmesine çok üzüldüğün ve telefon numaranı vererek kendini feda ettiğin için tüm kadınlar kulubu uyeleri adına minnet ve teşekkürlerimi sunarım.
- 27 Aralık 2010
- 56
- 1
- 296
Kimse yuvasının yıkılmasını istemez tabii ama en doğru karar vermişsin hayırlısı olsun...ya bir insan adam olmazsa olmuyor.terapiste de gitse, birileri araya da girse olmuyor... 7 sinde ne ise 70 inde de odur... ben de 10 aylık eviliyken ve de 5 aylık hamileyken baoşanma aşamasına geldim ve 3 ay babamın evinde kaldım. sonra bir şekilde barıştık ve birleştik. şuan 2,5 yaşında oğlum var. ama yine aynı kavgalar devam ediyor. keşke diyorum o zaman bitirseydim... ama çocuk olunca çok zorr. diyeceğim o ki iyiyki çocuk yok. daha kolay olur inşallah
Kimse yuvasının yıkılmasını istemez tabii ama en doğru karar vermişsin hayırlısı olsun...ya bir insan adam olmazsa olmuyor.terapiste de gitse, birileri araya da girse olmuyor... 7 sinde ne ise 70 inde de odur... ben de 10 aylık eviliyken ve de 5 aylık hamileyken baoşanma aşamasına geldim ve 3 ay babamın evinde kaldım. sonra bir şekilde barıştık ve birleştik. şuan 2,5 yaşında oğlum var. ama yine aynı kavgalar devam ediyor. keşke diyorum o zaman bitirseydim... ama çocuk olunca çok zorr. diyeceğim o ki iyiyki çocuk yok. daha kolay olur inşallah
anlıyorum canım.inşallah bundan sonra mutlu olursunuz..
- 28 Nisan 2011
- 137
- 36
- 48
canım çok üzüldüm ve senin yaşadıklarına yakın seyleri bende yaşadım annemin evi nerdeyse 2 buçuk saatlik uzaklıktaydı ve ben eşim için iş hayatımı terkettim evlendim annesi şizofren hastası çıktı hergün eşimin ailesindeydik benim eşim çok iyi birisi ama ailesi ile benim aramda kalıyordu ve annesi hasta olduğu için sürekli onun yanındaydı biz 2 ay gerdeğe giremedik annesi her gece hastalanırdı bizi yanında isterdi evimde ailesine 100 metre ben en sonunda aileme söyledim eve gel dediler ailemde 10 gün kalabildim cidden çok zor bir durum evime gitmek istedim evimin anahtarı değişmiş evime girip eşyalarımı alamadım 10 gün aynı kıyafetlerle dolandım sonra eşim geldi almaya şuan 1 buçuk senelik evliyiz 1 aydır bebek düşünüyoruz ve geçen sene kasımdan beri eşimin ailesiyle görüşmüyorum eşim ise ailesine sadece yarım saat oturmaya gidiyor ama ilk zamanlar cidden insan birbirine ayak uyduramıyor herşe çok güzel olacak diye düşerken birden hayal kırıklığıyla sonlanması ve senin etrafında pervane olan insaların bir anda değişmesi şaşırtıyor ve bir insanla aynı evi paylaşmadıkça onu yeterincede tanıyamıyorsun evlilik en az 1 sene de oturuyor 1 sene geçtikden sonra sen onun huyuna o sana alışıyor ve bazı şeyleri alttan alıyorsun bak şuandada ben pc başında oturmuş sana yazıyorum eşim içerde pc de oyun oynuyor inan hergün böyle işden geliyıor yemek yiyor o odasında pc oynuyor ben odamda oturup ya kitap okuyorum ya film izliyorum ya forumda takılıyorum eskiden olsa kızardım neden ilgilenmiyorsun diye ama şimdi alıştım
slm arkadaslar..28 yasındayım suanda 4 aylık evliyim ancak ailemin yanındayım..canım cok sıkkın.dısarıya belli etmemeye calısıorum ama içimde buyuk bır bosluk var..nereden baslasam bılmıyorum aslında..eşimin eskidende sinirli tavırları vardı ama benım yanımda fazla yapmıyordu yada yaparsa özür diliyordu..bende zaten dunden razı afedıyordum yanı..bunun bır gun gelıpte bana yapılacagı aklımın ucundan gecmezdı..
5 yıllık bır ilişki mutlu sona erdi diye sevinirken evliliğimizin daha 1.ayında şiddetli bir kavga ettik..sana sunu yaparım bunu yaparım kes sesını bılmem ne bır suru tehdıt ettı sokak ortasında..kolumu sıktı..bende kolumu cektım sert bır tavırla yapta gorelım kolaydı o kadar dıe karsılık verdım.. genelde bole durumlarda ben susamam yapım deıl cunku ve o da bunu bılıyordu..ağladım çok kırıldım..
Eve geldiğimizde konu acıldı kavgaya kadar ilerledi..dişlerini sıkarak benim üzerime kadar yürüdü..bir sürü hakaret etti.. o gece kavga ettik çok kötü hemde..beni odaya kilitlemeye kalktı.ona karsılık verıyorum ya deliymişim ben! o bana bır vursaymıs ben zaten bayılırmısım..! ben de gdecegımı ailemi arıcamı soledım.ınanmadı tabı.arada gorelim dedi...(cunku aılemı uzmek ıstemedıgımı cok ıyı bılıyor..) ama aradım.! annemler 6 saatlık mesafedeydı ve saat gecenın yarısıydı.annemler yola cıktılar..ailesine de solemısler babası annesı benım anne babamdan once geldı..kısadan anlatayım, babası ogluna kefil oldu olmayacak şöle böle konustu ettiiii aılemı ıkna ettı neyse bız gorunurde barıstık..
Ancak bana yaptıklarını soledıklernı bir türlü afedemedim.daha 1 aylık evliydik.bu yasananlar normalmıydı? bana normalden daha fazla ilgi göstermesini beklerken, kendısını afettırmesını beklerken o hıc bır sey olmamıs gıbı davrandı.haftada 2 gece halı saha macları,bitmek bılmeyen mac ozetleri,saatlerce bılgısayarda oynanan oyunlarla gecırdı zamanını..ve bu sırada ben yanlızdım..hep yanlız..bızım aılelerımız ıstanbulda yasıyordu.askerden geldıkten sonra tam 1yıl iş bulamadı..babam ona ıstanbul dısında ıs buldu. ben burdakı ısımden ıstıfa edıp onun calıstıgı yere gittim.2ay boyunca evdeydım ve hıc tanımadıgım bır sehırdeydım. ben 4 gozle onun gelmesını benımle ılgılenmesını beklerken hep husrana ugradım..
İyı oldugumuz zamanlarda cok ıyıydık.hakkını yemek ıstemem ama onun sınırlenecegı bısey yapmıcaksın o sınırlenınce sen susacaksın.bırde sen sınırlenmıceksın! cunku pasam gerılıyomus.. ancak kendısı trafıge,yolun bozukluguna,araba kullanan dıger ınsanlara,kurallara herseye herseye sınırlenır! ne guzel dımı ya? ancak kendısıde haksızlıga asla gelemez cok hakcı hukukcu sozde! Allahtan korkar bır tek, ama kufurlerınde sureklı Allah kıtap gecer nedense..onun bu yuzunu evlendıkten sonra gormek benı o kadar cok ıgrendırdı kı anlatamam..nekadar guzel saklamıs kendını ınanamadım!! aslında ne aılesı aıleme uyuyordu ne de karakterı bana..bızde ole kavga gurultu olmaz.onlara gore normal tabı.. nasıl sevdım onu bılmıorum..
Bu tarz kavgalarımız cogalmaya basladı.ben onun ekstra ılgılenmesını beklıorum o bana ınat yapıo.. 1kere benım ıcın maca gtmedıgını soledı ınanamadım tabı..onun benı sewdıgıne deger werdıgıne ınanmıordum artık..ama benım ınanmamamda onun ıcın onemlı deıldı..son kavgamız da zaten cok yakın gorustugumuz cocukları olan bır aılenın yanında oldu.cocuga bagrdı elındekı kalemı bırak dıye, bende cocugu kucagıma aldım ona kızdım dıe bana demedıgını bırkamadı.vay ben onu arkadassının yanında nasıl rencıde edermısım? bana nasıl bagrdı anlatamam.bu arada tbı uzerımede yuruo bu arada.sus dıorum sana dıo..bende susmadım tabı.ben senden korkmuorum benı bole susturamazsın dedıkce o delırdı saga sola saldırdı.arkadası araya gırdı onu ıttı yere savurdu neyse bız evden cıktık tabı.arkamdan kufurler hakaretler oooo..ertesı gun babasını aradım bana soz vermıstıya ogluna kefıldıya,neyse geldıler.konustular ama bukezde esım kendısını korumak ıcın sacma sapan eskı konulardan bıseyle bulup anlatmaya benı aılesının yanında yerın dıbıne sokmaya basladı.onu ıstemıorum bıttı benım kafamda demeler ya benım ıstedıgım gıbı olursun yada defolur gdersın demeler asağlamalar hakaretler..bende gtmyı tercıh ettım! babasına bakıorum baksana bana neler soluo dıorum,bana boswer sen onu sınırınden soluo dıo..ben sınırımden solım o lafları ozaman dıorum,susuo..en sonunda bana sana acıdıgım ıcın evlendım demezmı? Allaha sukurde acınacak bı halım yok hem maddı hem manevı..onun ısını bıle babam buldu ona yanı..
neyse en sonunda aılemı aradım..babamın bana o sehırde zar zor buldugu işimden yıne ıstıfa edıp aılemle dondum..aılemı aramamam konusunda benı uyardılar.telefonumu aldılar.buldum aradım ama. ailem geldı aldı benı.sımdı bosanıcaz insallah..
sımdı onu dusundukce sınırlenıorum hırslanıorum ama uzuluorumda..uzuldugum ıcın kendıme kızıorum ama yınede onun bu benım ıcın soledıklerı bana ılgısızlıgı gdersen gt dmelerı kısacası bana deger wermemıs olmaması benı cok uzuo..ben onun ıcın burdan ıstıfa ettım onun oldugu ıle gıttım.ordan yıne ıstıfa ettım suan burdayım .işsizim..babam onun ıcın rıca mınnet ıs y-ayarladı ona cok ıyı bır fabrıkada..sadece yazıklar olsun dıorum..Allah acısını cıkarsın dıorum..burada anlattım, benım durumumda olupta evlenmeyı dusunen arkadaslar bır daha dusunsun ıstıorum..
ilk defa böyle bir konuya yazıyorum çünkü dayanamadım sizin eşinizde tanıdık bir şeyler gördüm belki de.. ilk 3 yoruma baktım evlilik bu yapma böyle alttan al demişler hayır efendim! almayın alttan falan sizin anlattıklarınza göre bunlar öylesine kavgalar değil. Daha 1 aylık evliyken başlamış bunlar. İnanın bana sinir hastası birisiyle yaşamak çok zor. Yol yakınken çocuğunuz yokken ayrılın derim çünkü bu insanın size SAYGIsı kalmamış. Saygının bittiği yerde siz o insandan her türlü davranışı görürsünüz. 2-3 yıla kalmaz sizi aldatmaya da başlar. Siz onun gözünde eğer geri dönerseniz her zaman sahip olduğu kendisini asla terkedemeyecek zavallı bir insan konumuna düşersiniz. Bunu kendinize yapmayın
bence bir şans vermeye degerrr ...
aldatma ıhanet sıddettt yok ıse ılk yıllarda bu tıp uyusmazlık yasanabılır dıyorummm ...
pardon ama şiddet sadece fiziksel olarak uygulanmaz ondan daha beteri vardır oda psikolojik şiddet.
- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
ilk 3 yorumu yazan bayanlar, lütfen yönlendirirken daha sağduyulu olalım.
kız sadeleştirerek ve anlatıma uygun hale getirerek sürekli tekrarlar şekilde şiddet gördüğünü belirtmiş, sizin yorumlarınız "kocandır alttan al" şekilde, doğru değil. siz dayanıklı güçlü ve sabırlı olmanız sayesinde kavgalarla başetmeye alışmış olabilirsiniz fakat herkesin bünyesi aynı şekilde değildir.
hiçbir bayan evliliğini -ki son derece romantik tekliflerle yapılmış evliliği- ve flört anılarını, hayallerini 5 ayda çöpe atmak istemez. eğer bu kız bu kadar kısa sürede bu noktaya gelmişse boşanmak için son derece haklı sebepleri vardır, zaten yazdığı detayları okuyunca bu sebepleri görebiliyoruz da. Mutlaka evliliği bitince geçici bir yalnızlık hissedecektir ama bu evliliğin sürmesi daha büyük zararlara yol açacaktır. o zararlarda:
-konu sahibinin ruh sağlığını kaybetmesi,
-ailesinin üzülüp yıpranıp fiziksel sağlığını kaybetmesi,
-birkaç yıl daha kaybedip çocuklu ve orta yaşa gelmiş bir şekilde boşanması ve bunun sonucu olarak bi daha hiç evlenememesidir.
konu sahibi, doğru bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. umarım evliliğinizin bitişinden sonraki hüzün bulutu çabuk dağılır ve siz de mutluluğu yakalarsınız.
kız sadeleştirerek ve anlatıma uygun hale getirerek sürekli tekrarlar şekilde şiddet gördüğünü belirtmiş, sizin yorumlarınız "kocandır alttan al" şekilde, doğru değil. siz dayanıklı güçlü ve sabırlı olmanız sayesinde kavgalarla başetmeye alışmış olabilirsiniz fakat herkesin bünyesi aynı şekilde değildir.
hiçbir bayan evliliğini -ki son derece romantik tekliflerle yapılmış evliliği- ve flört anılarını, hayallerini 5 ayda çöpe atmak istemez. eğer bu kız bu kadar kısa sürede bu noktaya gelmişse boşanmak için son derece haklı sebepleri vardır, zaten yazdığı detayları okuyunca bu sebepleri görebiliyoruz da. Mutlaka evliliği bitince geçici bir yalnızlık hissedecektir ama bu evliliğin sürmesi daha büyük zararlara yol açacaktır. o zararlarda:
-konu sahibinin ruh sağlığını kaybetmesi,
-ailesinin üzülüp yıpranıp fiziksel sağlığını kaybetmesi,
-birkaç yıl daha kaybedip çocuklu ve orta yaşa gelmiş bir şekilde boşanması ve bunun sonucu olarak bi daha hiç evlenememesidir.
konu sahibi, doğru bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. umarım evliliğinizin bitişinden sonraki hüzün bulutu çabuk dağılır ve siz de mutluluğu yakalarsınız.
- 4 Kasım 2011
- 88
- 6
- 48
- 37