boşan diye ısrar eden arkadaşım

vıcık vıcık iliskileri sevmem az ve öz gorusurum ki kiynet olsun hem ayni isyeri hem altliustlu oturmalar kocaya kizip ust katta kalmalar bana garip ...
ayrica baskasinin gaziyla bosanma esigine gelinmez ..Anlattiklarinidan sorun kayniniz gibi gelse de evliliginizde vicik vicik olmus..Tum iliskilerinizde yüz göz olmayın silkeleyin kendinizi..

Bence iki taraflı yanlışlar var.siz ona eşinizi öyle bir kötülemişsiniz ki arkadaşınızın gözünde iğrenç bir adam olmuş ve böyle durumlar da niyeyse çevremden biliyorum.birisinin kocası ile sorunu olunca diğer tüm kadın arkadaşlar kusursuz bir evliliğim var havalarına girip nispet yapmaya başlıyor.bir de biz kötülüyoruz aklımıza geldiği gibi ama bir başkası yapınca bozuluyoruz çünkü hala o sizin eşiniz.kötü de olda insan kötü hissediyor.bundan Sonra çok birşey anlatmayın.o da karışmaz bir süre Sonra.evliliğinizi devam ettirecek olan da bitirecek olan da sizsiniz.Çünkü o evlilik sizin

Rahatsız olmakta haklısınız
Sizin evliliğiniz gündeme gelince “lütfen konuşmayalım kendim çözüp yoluna koymak istiyorum şuan doğru zaman değil” diyerek geçiştir derim

Her olayi ayrintisiyla anlatirsaniz boşan demesi normal degil mi? Sonucta sizin aci cektiginizi goruyor, arkadasiniza gore de sizin evliligin olur yani yok. surekli olumsuz olaylara sahit oldugu icin ve siz anlattiginiz icin boyle dusunuyordur. Is yerinde bi arkadasim var. Arkadasim bu sekilde ayrintisiyla ozelini anlatmaz bi kac kez agladi esiyle tartismalarini anlatirken ben de " ayrilmayi dusundun mu" dedim. Anlattigi seylerin bana gore cozumu yoktu cunku. Eger arkadasinizin tavirlarindan rahatsiz olduysaniz araya mesafe koyarsiniz olur biter

Konu Sahibi aynı durumu fazlasıyla yaşadım . Ve nihayetinde yavaş yavaş görüşmeyi kesip arkadasligimizi bitirdim . Yoksa mazallah benim evlilik bitecekti . İnsan önce konduramiyor görmek istemiyor ama karşı tarafta gözüne sokmaktan geri durmuyor . Biran önce kurtul o kişiden .

Konu sahibi sizin gibi tipleri sevmiyorum. Sorununuz var ailenizle eşinizle çözemiyorsunuz üstüne sürekli yineleniyor. Gidip arkadaşınıza anlatıyorsunuz, kaynınız kocanız gelecek diye gece vakti evli olduğunu bildiğiniz halde kalıyorsunuz. Sonra onun yüzünden boşanacamm. Resmen bıktırdınız demek ki. Baktı siz halledemiyorsunuz kökünden çözüm boşan demiştir. Çevrede olur böyle sürekli aileden kocadan komşudan işten dert yanıp hiçbirşey yapmayan ama bişey söyleyince de ama benim kocam ailem şu bu iyi filan. Arkadaşınızın aklı varsa sizle ilişkiyi keser.

eşinde hata yok arkadaşında var. tamam. akıl vermeyeceksin işte sonun böyle olur.

Konu sahibi arkadaşlığını kes o kadar rahatsızsan. Arkadaşlar yaşanılan olaylarda hatalı davranışlardan, ihtimallerden hep bahsetmişler. Ama siz her yorumunuzda aynı şeyler söyleyip durmuşsunuz. Şu an arkadaşınızı daha iyi anlıyorum. En iyisi bu arkadaşlığı bitirin de kimse sinir sahibi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…