Boşa yaşıyorum.. Yaşamak zulüm..

ablacım yaşadıklarının bir kısmını yaşadım , ama hala nefes alıyorsak bir umut vardır sözünü çok severim. Hala pes etmemek için bir umudumuz var. Çok tükendiğim bir adım bile atmaya cesaret edemediğim zamanlar olmuştu . Pes etmek veya vazgeçmek her şeyi bırakıp gitmek belki de en kolayı. Zor olan mücadele etmek , savaşmak , yenilmemek. Uzun süreli mutluluk diye bir şey yok bu hayatta hatta mutluluğu neye bağladığında önemli , küçük şeylerle mutlu olursan kolay kolay üzülmezsin. Dışarı çıkıp bir kaç dk yürümekte mutluluk , sevdiğim insanlarla sohbet etmekte mutluluk bana göre. Hayatın bize verdikleriyle yetinmekte mutluluk. Hala gökyüzüne bakabiliyorsan , her gece çocuğuna sarılabiliyorsan , oturup ailecek yemek yiyebiliyorsan bunlarla da mutlu olmak önemli. Önce kendini sev , sahip olduklarına şükret. Nasıl daha iyi bir sen olacaksa bunun için mücadele et. Seni çıkmaza sokan ,ümitsizliğe düşüren , mutlu olmanı engelleyen ne varsa birer birer çıkarırsın hayatından . Sen değerlisin ve önemlisin bunu unutma.

Üzüldüm cidden neden böyle yapıyor acaba. O durumu bilirim insanın enerjisi emiliyor resmen. Siz mutlu olmaya çalışın kendinizle oğlunuzla güzel vakitler geçirin. Allah Yardımcın olsun
valla bende bugun sizinle ayni ruh hali icerisindeyim benimkini anlatacak ne halim ne mecalim var.acilarim anlatinca azalmayacak turden.bende sadece kizim icin yasiyorum onun icin nefes alip veriyorum
Dertsiz hayatmi var bitmiyor dert Allah evlatlarımıza sınamasın

hepinize teşekkür ederim dilerim herkes dilerim gönlünce bi hayat gecirir

Sinama dünyası bu. Tek siz değilsiniz acı çeken. Ben 15 yaşımda anne babamı kardeşimi kaybettim ve 4 ay önce Kızkardeşim i kaybettim. Eşimden boşandım bir kızım var. İsim kariyeri m maddi durumum hersey çok iyi ama bu yağmurda bugün mezarliktaydim kardeşim için..
İş yerimde defalarca ağlayıp makyajla kapatıyorum. Her gün onlar adına hayırlar yapmaya çalışıyorum. Dışardan iyi bir kariyer iyi bir iş ev vs dense de içim paramparça. Yine de sukretmeye calisiyorum.

yazdıklarınız beni çok etkiledi.. çok üzüldm sizin için.. dilerim hayatınızın geri kalanı sizin için çok güzel olur..

Kısa zamanda iyi bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim. Her ne kadar kötü gelse de her şey, yaşamaya değer şeyler de var.

Bu hayatta herkesin farkli farkli dertleri var. Ayakta durabilmek icin kendinden daha iyi hayat yasadigini düsündüklerine imrenerek degil,senden daha kötü durumda olanları düsünüp sükredersen daha mutlu olursun. Mesela cocugun var mi sagliklimi bunu düsün. Bu forumda yillardir evlat hasreti ceken yüregi yanan arkadaslarimiz var şükürki rabbim sana en güzel armaganini vermis.evladin sagliklimi buna sükret hastanelerde evladinin basinda yeterki 1 gün daha nefes alsin şifa bulsun diye bekleyen anneler var. Sürekli gecmisi düsünme .sürekli gecmisini düsünürsen bugününüde zehir edersin kendine.unutmaki 2 gün sonra bugünde gecmis olacak. Ailen iyi degilmiydi sen cocuguna en iyi aileyi ver. Èşin iyi degilmi sen evladini iyi insan olarak yetistir. Bol dua şükür ve tevekkül reçetesi belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…