Boşa yaşıyorum.. Yaşamak zulüm..

Özele gitmek size maddi zorluk olacaksa bir üniversite veya eğitim araştırma hastanesine psikiyatristten randevu alın. Buraya konu açmanıza sevindim, bir şekilde kendinizi kapatmamışsınız. Kendinize inanın ve güvenin, mutlaka çözüm vardır. Ara ara dönemsel olumsuz düşünceler herkeste olur.

Yalniz degilsin ...

Dunya haline her seye cok dertleniyorum ben de. Mutlu anlarimda bile hep mutsuz bir yanim. Tam mutlu olacagim bir sucluluk caresizlik bastiriyor. Bu arada ne kadar bu harc parasi?

evet o benim profil fotomdu
Senin ruhun hasta. Ruhunu iyileştirmen lazım.
Oğlun için tüm savaşlara değer. Dik dur
Evladı olan bir anne baba yasamak zulüm diyemez. Çünkü anne baba öyle derse evlat ne yapsın o küçücük bedeniyle.
İstanbul daysan ısadem diye bir merkez var ücretsiz psikolog desteği alabilirsiniz yada 153 ten
Yalniz degilsin ...
hepinizin yorumu ayrı ayrı doğru. biliyorum düşüncem yanlış çözmeye çalışacağım uğraşıyorum zaten savaş veriyorum..
teşekkür ederim desteğiniz için dilerim herkes sıkıntısız güzel bir hayat sürsün

Dunya haline her seye cok dertleniyorum ben de. Mutlu anlarimda bile hep mutsuz bir yanim. Tam mutlu olacagim bir sucluluk caresizlik bastiriyor. Bu arada ne kadar bu harc parasi?
umarım düzelirsiniz.. harç parası 307 lira gibi komik bir rakam aslında ama.. olmayınca 1 liranda olmuyor..

Pek cok insan ailesi ile iyi degil. Sohbet etmeyi birak ben anneme tarif soramazdim. İnternette var derdi. Yanlis tercihlerim de var benim ama evlat var. Yasama sevincin olsun. Biraz instagramdan uzaklassan eger varsa. Evladinla gezsen. Gezmek de para deme bak ben sadece uoasim için n para harcayip ormana baga bahceye goturuyorum o bile bana da onlara da yetiyir.

Maalesef sıkıntısız bir hayatı olan kimse yok ama hiçbir sıkıntı da sonsuza kadar sürmüyor. İnan ki bir zaman sonra böyle düşündüğün için " ne kadar da cahilmisim, böyle düşünüp kendimi boş yere huzursuz etmişim. " diye. Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim amin

Konularınızı biliyorum.
Yorulmanızı da anlıyorum. Bu aralar maddi anlamda çok zor zamanlar geçiriyorsunuz.
Ama herkesin farklı dertler var. Kimisi peş peşe sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Kimi hamileliğinde annesini babasını kaybediyor, kimi eşini kaybediyor henüz bebeği bir iki yaşındayken, kimi maddi çıkmazdan kurtulamaya çalışıyor.
Pes etmek yerine evladınız için çıkış yolları arayabilirsiniz.
Mesela bu evlere temizlik işinde de para var. Eğer çalıştığınız yerde para sorunu yaşıyorsanız bu tip bir çıkış yolu olabilir. En azından trink elinize para geçer.
Yada işkurun meslek edindirme kursuna bakabilirsiniz. Orda direkt yerleştiriyorlar işe. Sektör değiştirmeye bahaneniz olur böylece.
Yada bu işe devam edecekseniz de katalog işi, evde paketleme gibi işler arayabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda gönlünüze ferahlık gelir, hayatınız oh be dediğiniz kısma geçer en kısa zamanda

bende yapabildiğimce bu tarz şeyler yapıyorum çok teşekkür ederim destek için

teşekkür ederim dualarınız için çok sağolun

Allah’a sığın çokça zikir Çek evin içinde kuran oku hatta her gün okumaya çalış okumayı bilmiyorsan internetten aç evin içinde okunsun her haline şükret. Belki de Allah yüreğini kulum artık beni hatırla bana gel diye sıkıyordur.
Bende bir ara böyle dönemden geçtim ve İnan sadece şükrederek atlattım kuş gibi hafifledim.
Sonrasında sıkıntıların gözünde o kadar küçülecek ki.
Hatta onları düzeltmek için kendinde güç bulacaksın. Zaten yürekten söylenen bir ‘çok şükür ‘ insanı güçlü hissettiriyor.
Bak düzelmek için pisikologlara onca para dökmene gerek yok
Bunlara ek olarak temiz hava güneş arkadaşlarla yapılan kız kıza sohbetler kendini daha da iyi hissettirecek inşallah. Haydi silkelen bakalım♥

teşekkür ederim, bolca dua zikir vs yapıyorum, evde eşimle olan huzursuzluklar içinde dualar yapıyorum.. bulunduğum şehirde kendimi anlatabildiğim bi arkadaşım yok ne yazıkki yüzeysel arkadaşlıklarım var bu sebeple bi arkadaşıma gideyim bi kahve içeyim diyemedim hiç 6 yıldır..
desteğiniz için sağolun♥

Rica ederim. Eşinizle ne gibi sıkıntılarınız var acaba. Her konuşmanız kavgaya falan mı dönüyor

Rica ederim. Eşinizle ne gibi sıkıntılarınız var acaba. Her konuşmanız kavgaya falan mı dönüyor
evet hep yükseliyor, kendimi ifade edemiyorum. zamanında ailemle de böyleydi. okulda mutlu olduğum bişeyi anlatınca annem kavga çıkarırdı güldüm diye. hevesim kursaüımda kalırdı. hep hayatım birilerinin beni aşağı çekmesiyle geçiyor

Dün dünde kalsın düşünme bu kadar karamsar. Hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz ve hiçbirimizin basit değildir eminim. Boşver yarınına bak oğluşunda varmış ne güzel ona mutlu bir anne olmalısınki çocukta etkilenmesin

Üzüldüm cidden neden böyle yapıyor acaba. O durumu bilirim insanın enerjisi emiliyor resmen. Siz mutlu olmaya çalışın kendinizle oğlunuzla güzel vakitler geçirin. Allah Yardımcın olsun

Insan gecmisiyke barışamazsa gecmisi bugününe çekermiş. Ailenizi affedemediginiz için esiniz de aileniz gibi bir insan olarak karşınıza cikmis.Oncelikle gecmiste yaşadığınız her seyi kabul edin.Yazin.Surekli yazin.Siz mutsuzluğa ,aciya,aileniz gibi insanlarin oldugi dunyaya alışmışsınız .Sizin tanidiginiz dunya orasi .Oradan cikamiyorsunuz .Cunku farklı bir dunyada kendinizi guvensiz hissediyorsunuz.Pes etmek yok.Allah bizleri cok donanimli yaratmis.Hayatimizda acilan her yara kapanmaya meyillidir.Her bosluk dolmaya hazirdir.Intihara degil guzel seylere cesaret et.Basarmaya cesaret et..Esinle sorunlarini cozemiyorsan tepkini gostermeye,gerekirse bosanmaya cesaret et.Oncelikle sorunlarını cozmeye calis tabi. Kendi degerini bil.Varligin icinde yokluk cekiyorsan eğitimin,evladin vs.icin gerekki parayi söke söke al sizr bakmakla mesul kisiden.Calis.Kendi parani kazsn.Yapacak cok sey var .Senin cesarete ihtiyacin var..

valla bende bugun sizinle ayni ruh hali icerisindeyim benimkini anlatacak ne halim ne mecalim var.acilarim anlatinca azalmayacak turden.bende sadece kizim icin yasiyorum onun icin nefes alip veriyorum

Merhaba kardesim, sen in postu okuyunca, icimden, Ben kollarimi acayim, sen de bana bir kardesim ve Ben büyük ablan olarak saril, derdine beraber bir cözüm bulalim gecti. Benim de kizim var, Eger benim kizim böyle seyler düsünse, Ben mahvolurum. Ayni memlekette olsak, hemen yanimiza gel Kendine gelesiye kadar derdim. Ben sana cok kuvvetler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…