Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar merhaba, önceki gebeliğim femara ile olmuştu. Doktorum tekrar femara deneyelim dedi ve ovulasyon testlerim bu şekilde. Sizce yumurtam iyi büyümeden çatlamış mı? 2. Çizgi çok fazla koyu gelmiyor😞

Eklentiler

• IMG_9813.webp
    IMG_9813.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar merhaba, önceki gebeliğim femara ile olmuştu. Doktorum tekrar femara deneyelim dedi ve ovulasyon testlerim bu şekilde. Sizce yumurtam iyi büyümeden çatlamış mı? 2. Çizgi çok fazla koyu gelmiyor😞
Sondan 1 önceki pik olmuşa benziyor açıkcası. Ben ovu testlerinden çok doktor kontrolüyle yumurta takibi yapmıştım. Doktorunuz size randevu vermedi mi? Kaç mm yumurta olmuş gibi gibi..

Sondan 1 önceki pik olmuşa benziyor açıkcası. Ben ovu testlerinden çok doktor kontrolüyle yumurta takibi yapmıştım. Doktorunuz size randevu vermedi mi? Kaç mm yumurta olmuş gibi gibi..
Yok tüp bebek doktoruna gidiyordum daha önce de mm ölçmedi progesteron testiyle takip etti. Bu sefer de öyle istedi

Slm kızlar 😊 herkesin güzel haberlerini okudum, hayırlı olsun hepinize 🥰 özellikle Berceste3 Berceste3 o kadar duygulandim ki🥹 Rabbim o güzel kalbine göre verdi çok şükür 🥰 güzel haberlerin devamını bekliyoruz 🥰 bizlere de dua etmeyi unutma😘
Ben Bi süredir yoktum, biraz ailedeki saglik sorunları biraz da ramazan çarptı diyelim😅 haliyle ilişkidir bebektir dusunemedik. Bakalım akışına bıraktım zaten. Hatta hayatıma bebeksiz planlar yapıyorum geleceğe dair. Umutlu da bakamıyorum zaten çünkü sonra üzülüyorum. Belki de hakkımda hayırlısı budur yani yapacak birsey yok modundayim😊 o sebeple eskisi kadar girmeyeceğim buralara da. Sizleri merak edip Bi bakayım dedim iyi ki de bakmışım 🥰

Benim ilk gebeliğimde bu şekilde pik olmuştu tam koyulaşmamıştı hatta pik olur diye o gün ilişki yaşamamıştık ertesi gün çatladığı zaman ilişki olmuştu

Benim ilk gebeliğimde bu şekilde pik olmuştu tam koyulaşmamıştı hatta pik olur diye o gün ilişki yaşamamıştık ertesi gün çatladığı zaman ilişki olmuştu
Bu ay tekrar yaptınız mı ovulasyon testi? Acaba iyi büyümeyen yumurta kaynaklı mı böyle oluyor

Alttan 2. Çizgi pik olmuş muhtemelen. Bu testlerin sonucuna etki eden bir sürü faktör var. Yani bu iyi büyümemiş demek değil bence. Dr kontrolünde kaç mm olmuş, çatlamış mi diye takip edilmesi gerekiyor zaten

Bu ay tekrar yaptınız mı ovulasyon testi? Acaba iyi büyümeyen yumurta kaynaklı mı böyle oluyor
Düzenli yapmadım elimde iki tane ovülasyon testi kalmıştı yumurtlama olan günü tahmin edip yapmıştım bı sefer t daha koyu çıkmıştı sadece hamile kaldığım ay o şekilde tam kırmızı değildi ama sıvı alımı vs herşey çok etkiliyor o yüzden strese girmeyin 🌸

Canım evet valla erkek annesi oluyorum resmen inşallah 😍💙 sağolasınn 💙💙 sen nasılsın kuzu?

Çok teşekkür ederim canım 🌸♥️
Ayrıca çok çok geçmiş olsun 😔 ben sürekli c vitamini takviyesi de alıyorum hastalanmamak için. 🙏

Bu arada herkese iyi bayramlar 🌸🍬🌸🍬
Sağolasın canım. Geçmiyor da nasıl bir hastalıksa 🥴 perişanlıgın kitabını yazdık resmen. Bayram da anneme bile gidemedim daha. 😔

herkese günaydın kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun

geçmiş olsun ya geçmiyor bide bu hastalık
bitti diyorsun hortluyor
Sağolasın canım. Kesinlikle çok değişik bir hastalıkmış. Bizi ve çocukları epey hırpaladi desem yeridir. Artık dün oğlum şey dedi. Benim evde canım sıkıldı dışarı çıkalım 🥴
Bugün hepimiz biraz daha iyi hissedince çıktık annemlere gittik.. ama kimseyle temasa gecmemeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden kimseye bulasmasin diye.

Sağolasın canım. Kesinlikle çok değişik bir hastalıkmış. Bizi ve çocukları epey hırpaladi desem yeridir. Artık dün oğlum şey dedi. Benim evde canım sıkıldı dışarı çıkalım 🥴
Bugün hepimiz biraz daha iyi hissedince çıktık annemlere gittik.. ama kimseyle temasa gecmemeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden kimseye bulasmasin diye.
İyi yapmışsınız hava almak iyi gelir. İnsan yattıkça hasta oluyor daha çok

Back
X