Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Günaydın canım
Rahim süreci kişisen kişiye değişiyo mu bilmiyorum ama Benim doktorum hemen devam et dedi, ben öncesinde çatlatma iğnesi olmuştum, bu defa için normal doğalında ilerleyelim olursa sürpriz olur olmazsa periyodun başlar zaten dedi. rahim ve yumurtalık kontrolümde her şey akışında normale dönmüş gözüküyor maşallah ara vermemize gerek yok dedi.
Gebeliğe hazırlıktaki kullandığım vitaminleri al yine dedi ama ben almadım dahaca. artan folik asit ve omega3’ümü kullanmaya devam ediyorum günlük.

Çok haklısın gerçekten korkuyla yaşanmaz. Dr onay verdikten sonra ben de devam edelim diye düşünmeye başladım

Benim kontrolüm yarın olacak. Kürtaj öncesinde bana ilk regl sonrası devam ettiriyorum ben dedi aylarca beklemek eski bilgiymis öyle söyledi. Ama ultrasonda bakıp yolunda derse tabi extra bir durum varsa da söyler yarın zaten. İçin rahat degilse bi Dr a daha görün sorun yoksa ilk reglden sonra devam edersiniz, yok o da bekle derse fizyolojik olarak bi durum varsa Dr larin dediği gibi yaparız mecbur. Ben yarını bekliyorum dolayısıyla tekrar soracağım sorun yok derse. Haberdar ederim sizleri de

Benim kanamadan ziyade ara sıra ciddi kasılmalarım oluyor dün de oldu o beni çok korkutuyor parça mı kaldı onu mu atmaya çalışıyor rahim diye. Tedirginim yarını bekliyorum

Benim kanamadan ziyade ara sıra ciddi kasılmalarım oluyor dün de oldu o beni çok korkutuyor parça mı kaldı onu mu atmaya çalışıyor rahim diye. Tedirginim yarını bekliyorum
Kaç gün oldu senin canım? Benim doktora gitmeden 3 gün öncesinde filan bitti lekelenme de kasılmalar da. Yani nerden baksan 2 haftaya yakın sürmüştü. Hatta doktora giderken korkuyodum acaba parça mı kaldı diye, doktora gidince tamamen temiz rahim de normale dönmüş deyince rahatladım ve sonrasında yaşamadım hiçbir kasılma çok şükür. sen de git doktora da için rahatlasın canım.

15 kasımda oldum. O günü saymazsak 9. Gün. Benim pek kanamam olmuyor lekelenme şeklinde gidiyor. Çok sancı kasılma olduğunda el ayasi kadar anca geliyor. Dün aşırı şiddetli oldu ağrı kesici aldım Dr un yazdığı. O ağrıdan sonra az az pıhtı gelmişti ama afedersin toplasan Bi serçe parmağı kadar etmez

İlginç bir şekilde ilk gunler rahattım sonradan başladı benim sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…