Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Korunma konusunu sordugumda ilk adetten sonra bırakıyoruz değil mi dedim. Kanaman bitene kadar iliski zaten olmuyor biliyorsun dedi sonrasinda korunmana da gerek yok dedi. Yani regl beklemeye bile gerek yok dedi

Direkt devam ben sana 3 tane sağlıklı doğum yaptırırım korkma diye şakaya bile vurdu hatta çıkışta ben tedirgin konusunca kanama bitsin diye bekleyeceğiz sonrasına bakarız artik

Ben hemen başlamıştım folik asite. kanamayı beklemedim

Ben hemen başlamıştım folik asite. kanamayı beklemedim
Bana da mantıken başlamak gerek gibi geliyor. Normalde de gebelik öncesi planlamada başlandığı için. Dr la yeterli konuşamayınca bildiğimden bile emin olamadım teşekkür ederim başlayayim ben de o zaman

başla bencede zararı olmaz. pekmez filan ye. kan kaybettik o kadar
Gebelik düşünürken son ay her kahvaltıda birer tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi yiyorduk sofradan kalkmadan ilaç niyetine. Yine başlayayım bari zaten zayıfım daha da zayıfladım gözlerimin altı çökmüş

heh aynen biz onu aç karnına yapıyoruz. her gün sabah evden çıkmadan 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi. çökmüştür kolay mı

Direkt devam ben sana 3 tane sağlıklı doğum yaptırırım korkma diye şakaya bile vurdu hatta çıkışta ben tedirgin konusunca kanama bitsin diye bekleyeceğiz sonrasına bakarız artik
Vaooov bu da iyiymiş hayırlısıyla inşallah. Birbirmize güzel haberleri verdiğimiz anı yaşarız inşallah

heh aynen biz onu aç karnına yapıyoruz. her gün sabah evden çıkmadan 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi. çökmüştür kolay mı
Hamilelikte sogumustum yiyesim gelmiyordu bırakmıştım kahve çok severim ben her gün 1 tane Türk kahvesi. Çarpıntı yapmasa daha çok da içerim de hamileyken ondan da sogumustum kokusu burnuma geliyor diye yapip canım çektiği halde yarısını icebiliyordum gerisini içim almıyordu. 2-3 gün önce tam icebilmeye başladım buna üzülür mü bir insan ya üzüldüm resmen. Bebeğimin gittiğini Bi daha yüzüme vurur gibiydi o psikolojik durumumu da atlatabilirsem Bi hayırlısıyla

Şey diyesim geldi birini yaptık da 3 ü kaldı öncesinde catlatma tedavisi vs gördüm demiştim kürtaj öncesinde. Ama bu doğal oldu dimi dedi evet tedaviyi bıraktığım ay oldu kendiliğinden dedim. Tamam doğal yolla devam demisti o zaman daha bebek alınmamıştı bile F FireflyDream

Kıyamam ya zamanla geçiyor. sen tabi daha çok zaman geçirdin. ben çok başındaydım. belki anlayamam üzüntünü. geçecek ama hangi acı geçmiyor ki

Kıyamam ya zamanla geçiyor. sen tabi daha çok zaman geçirdin. ben çok başındaydım. belki anlayamam üzüntünü. geçecek ama hangi acı geçmiyor ki
Kalp atışını görmek çok etkiledi açıkçası. Unutmak imkansız bebeğim beni cennette bekleyecek en kısa sürede sağlıkla kardeşi gelir inşallah hepimizin bundan sonra en kısa sürede en kolayindan sağlıklı gebeliği olsun

Canım senin Dr larla konuştuğunda vitaminlerle ilgili bilgi vermiş miydi ne zaman başlamak lazım bir de sadece folik asit yeterli mi ? Benim Dr bu konularda bilgi vermedi de
Canım doktor eğer kötü yönlü bir şey söylememişse zaten her şey yolundadır. Ben hiç ultrasonda bakmamıştım ama bana kendisi zaten söylemişti, ne sorsam cevaplamıştı da. Bence her şey çok yolunda senin de maşallah

Bana doktorum gebe kalacağım ay bi multıvitamin vermişti onun yarısını kullanmıştım, ona devam et dedi. İçinde folik asit ve birçok vitamin var. Ama ben elimde gebelikten artan 1 haftalık folit asitim vardı ona ve omega3’üme devam ediyorum. Sürpriz bu ay olmazsa, periyod zamanı diğer multivitamine başlamayı düşünüyorum ben canım.

işte mesela ben kalp atışı var mıydı onu bile bilmiyorum. hangisi daha iyi bilemedim canım. kalp atışını duyup kaybetmek mi , kalbi atıyor muydu bile bilmeden kaybetmek mi
sağlık olsun hayırlısı olsun

Korunma konusunu sordugumda ilk adetten sonra bırakıyoruz değil mi dedim. Kanaman bitene kadar iliski zaten olmuyor biliyorsun dedi sonrasinda korunmana da gerek yok dedi. Yani regl beklemeye bile gerek yok dedi
Evet benim de böyle oldu. Kanama bittikten sonrası ilk ilişkide korunmuştuk ama doktor kontrolü sonrasında korunmuyoruz.

Tesekkur ederimBenim folik asit var içinde ek 3-4 vitamin daha. Gebelik ilerliyor diye yazdığı vitamin ve balık yağı 2 li kutu da var. Bi de 1 haftalik falan gebelik öncesi esimle kullandığımız takviye vitamin var. Ben o gebelikten önceki kalanı bitirip folik asiti de beraber devam edeyim o zaman. Regl olunca da bakarım duruma

Bu duyguyu ben de yaşadım ama hemen bu kafadan çıkmak istedim, hatta bikaç küçük eşyalar da almıştım ilk gördüğümde onları yeniden yıkıldım sonra dedimki bu hissiyata kendimi sokmayacağım. Bunların hepsi bir gün sağlıkla doğacak bebeğim için deyip kendimi motive ediyorum. belki gebeliğimin boş geçmesinin de etkisiyle biraz daha kendimi rahatlatıyorum kalp atışı görsem daha zorlanabilirdim, hiç olmamış kandırmış bizi eşek ya deyip dalgaya vuruyoruz kaçış yolum oldu biraz daha.
sizi anlıyorum ama lütfen bağlı kalmayın siz de kendinizce kaçış yolları bulun. Tabi ki acıyı yaşıyoruz yaşamamız lazım, ama rabbim daha büyük acılardan korusun bizi inşallah Yoksa bu stresle vücudumuz baş edemez inşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak. Bu zorlu günleri hatırlamayacağımız zamanlar gelecek

Kaybın her türlüsü çok acı bence. Hepimizde aynı hormonlar vardı annelik duygusu yüklenmişti biz görsek de görmesek de kalpten o kaybı hissedecektik. Rabbim hepimize sabır ve kolaylık versin

Ben de o psikolojiden çıkmak için çabalıyorum. her gün yine kahvemi içiyorum ve diyorum ki yine hamile kalınca içim almayacak en iyisi bu icebildigim süreçte içeyim. Yeniden ve sağlıkla olacağına inanmak istiyorum ben de. Ben eşya birsey almadım hatta hep aileme ilk 10 hafta riskli birsey almayın diyip durdum. Sadece aileme söylerken emzik almıştık paket yapmıştık o da bende değil zaten. Annem bebek yorgani ve yastığı almış göstermişti başka alma lütfen sonra birsey olursa bakıp üzülürüz demiştim. Hissetmiş gibi. Böyle baglanmamaya çalıştım sözde ama elinde olmadan bağlanıyor insan hormonların etkisiyle tabi ve ultrasonda görünce varmış oradaymış diyip kabullenmek ve devamında kayıp. Sağlıkla olsun bir dahaki gebelik hepimizin ve Rabbim en kolayindan en kısa zamanda nasip etsin sizler için de kendimle beraber dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…