oo masallah canim cok güzel inceltmissin.Kendimi bildim bileli iri kiyim bir hatun olup,belden üst tarafim alt tarafima oranla cok incedir.Anlayacagin tipik bir armut olup dogumdan sonra deveci armuduna benzemistim :) velhasil canima tak etti nette arastirirken squata denk geldim, aktif spor hayati olan bir arkadasima sordum dogru yapmaya calisirsan guzel sonuc verir dedi :) 30 güne spuat diye bir sey vardi nette onu denedim 20 ile basladim ay sonu 200 yapabilecek hale geldim :) diyet yapmadim sadece abur cuburu yok ettim :) diyetsiz oldu yani :) kilo kaybim 4,incelmem toplamda 25 cm tüm vücutta benim icin buyuk basari ha tabi haftada 3 gunde kardiyo yaptim 45-60 dk arasi
Squatin kac tipi var ki ? Benim ki comelmeydi fotograf atarim az sonra
Sıkı durrrr bacagim tami tamina 78 cm di su an 63.5 cm filan benim icin ideal ölcü bu :) :) bu ayda devam ediyorum simdi diyetisyen esligindeyim :)
kac squat kac lunge canimLunge de cok faydali bu ay squat+lunge yapiyorum kardioda haftada 2 ye düstü
aynen ya ben de hep kalinlasir diye duydum ama sanirim denemeye degerBana squat bacak kalinlastiriyo uzak dur demislerdi
Siz inceltmissiniz ama
Ben de baslasam iyi olur kalcalarim sekillensin istiyorum ama bacaklar kalinlasir diye korkuyodum
allah korusunYağ aldırın
Başka çaresi yok
Bizzat yaşadım
Kilo da verseniz spor da yapsanız bu dengesizlik ancak cerrahi işlemle çözüm buluyor
ya ne bileyim bende 27 giyiyorum kalin bacaklarim diye inceltmeye ugrasiyorumPantolonda 27 giyiyorum öyle düşünün bence hiç değil ya da bilmiyorum ben kalın sevdigim için bana öyle geliyodur belki
kac cm bacaklarinizya benimde mesela cok duzgun fizigim oldugunu dusunurum.ama kimse begenmez.90 65 92 dir olculerim.erkekler bir ortama girdigimde ilgilenmez .kadinlar begenmez.niye yemiyorsun cok zayifsin yesene..kadin etli olurdu bik bik bik..
ya benim bu kadar duzgun fizigim varken yanimdaki sizin gibi hafif balok etli kadinlara genis kalcali kadinlara r
ya ne bileyim bende 27 giyiyorum kalin bacaklarim diye inceltmeye ugrasiyorum
mesajim yarim kalmis tam onu yazacaktim.benim arkadaslarim gitiyorlar istediklerini gayet de yakisiyorkac cm bacaklariniz
ya illa ince olmasi da degil bence düzgün olmasi da onemli.
kim istemez dar mini bi elbise giydiginde cok güzel dursun benim bütün elbiselerim belden bollasan tür biktim ayni tür giyinmekten
İşte yakistirmak çok önemli bütün çabam ona.mesajimin devami cikmamis.
mesajim yarim kalmis tam onu yazacaktim.benim arkadaslarim gitiyorlar istediklerini gayet de yakisiyor
Yağ aldırın
Başka çaresi yok
Bizzat yaşadım
Kilo da verseniz spor da yapsanız bu dengesizlik ancak cerrahi işlemle çözüm buluyor
Olculerimiz nerdeyse ayniymis 93 60 95 benim ama bilmiyorum ya bence inceltme daha fazlaya benimde mesela cok duzgun fizigim oldugunu dusunurum.ama kimse begenmez.90 65 92 dir olculerim.erkekler bir ortama girdigimde ilgilenmez .kadinlar begenmez.niye yemiyorsun cok zayifsin yesene..kadin etli olurdu bik bik bik..
ya benim bu kadar duzgun fizigim varken yanimdaki sizin gibi hafif balok etli kadinlara genis kalcali kadinlara r
ya ne bileyim bende 27 giyiyorum kalin bacaklarim diye inceltmeye ugrasiyorum
senin bacak kac cm?Olculerimiz nerdeyse ayniymis 93 60 95 benim ama bilmiyorum ya bence inceltme daha fazla
Boyumusenin bacak kac cm?
hayir kalinlikBoyumu
55hayir kalinlik
hi normal o zaman benimde o civar
bana kalin geliyo belki dehi normal o zaman benimde o civar
Bana kimse bacaklarımın kalın olduğunu söylemedi bilmiyorumbana kalin geliyo belki de
Ben yıllarca bununla mücadele ettim alt üst hep dengesiz oldu kilo verdim spor yaptım hiçbir işe yaramadı bacak basen hep fazla oldu yani mesela 10 kilo verdim diyelim evet toplamda inceldim ama bacaklar gene üste göre kalın oldu o orantısız durum maalesef hiç değişmediCerrahi islem zor olmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?