Bölgesel İncelme boru gibi bacaklar :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bacagimda kas yok hepsi yağ.
ama böyle olunca ben de Özgüvensiz hissediyorum ben sakliyorum kendimi

Bacağında nasıl kas yok, kas olmasa hareket mi edebilirsin?
Tabi ki kas var ve sana dediğim de o kasları yapılandırmadan yağ yaktıracak şekilde spor yap.
Bunun için ağırlıksız çalış. Sık periyotlarla, periyot süreleri kısa...
Profesyonel spor hocasına sor bak, incelir bacaklar.
Bir de pilates yaparsın, kaslarını güçlendirir, duruşunu toparlar, nereyi çalıştırdınsa kilo vermeden oradan bedenin incelir.

Diyete lüzum görürsen de bir diyetisyenle çalışırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablamda şikayetçiydi bu durumdan.
Günde 2 saat bisiklet sürdü.
Şimdi gerçekten farkedilir şekilde inceldi.
Fakat biraz da kas yaptı.
Şimdi de o problem. :)

Valla benim de oyle. Hatta benim spor hocamin da oyleydi. Genetik olabiliyor.
Gunah olup olmadigindan emin olsam liposuction yaptirmayi ciddi ciddi düşünür oldum. Sadece fetva kisminda sorunum var.

Pilates eritiyor.. diz kapaklar arasina top alinip yapilan hareket cok basariliydi bende di diyorum cunku ben eski haline getirdim yine

Ama bence takma kafana, begenmeyen bakmasin

Ablamda şikayetçiydi bu durumdan.
Günde 2 saat bisiklet sürdü.
Şimdi gerçekten farkedilir şekilde inceldi.
Fakat biraz da kas yaptı.
Şimdi de o problem. :)
kas eritmek daha zor diye biliyorum sadece incelse yeter benimkiler

Valla benim de oyle. Hatta benim spor hocamin da oyleydi. Genetik olabiliyor.
Gunah olup olmadigindan emin olsam liposuction yaptirmayi ciddi ciddi düşünür oldum. Sadece fetva kisminda sorunum var.
canim dogal yollar en iyisi bence tabi bi yolunu bulaydik

Pilates eritiyor.. diz kapaklar arasina top alinip yapilan hareket cok basariliydi bende di diyorum cunku ben eski haline getirdim yine

Ama bence takma kafana, begenmeyen bakmasin
hangi hareket o canim

samimiyetiniz varsa ona dayanarak demiştir.. eğer samimyietiniz yoksa tabi uslup yanlış
cok da samimi degildik patavatsiz yaa agzini acik birakmak istiyorum incelerek ama nasilllll

hangi hareket o canim

Biraz yan ve biraz sirt ustu yatip kucuk pilates topunu diz kapaklar arasina sıkıştırıp bacaklari yukari asagi yapiyorduk bi de yarim mekik cekiyorduk top yine dizlerde. yanlis hatırlamıyorsam boyleydi

Nette yonlendirici videolar vardir dene istersen :)

Herkes kenfisinin farkinda baskasinin hatirlatmasina gerek yok.
Dersinki.. aa bilmiyordim hadi ya. Hic farkında degilim. Iyiki dedin ogrenmis oldum. :) neden boyle dengesiz insanlar var anlamam. Ne geciyor ellerine

hahahha ben de koşa koşa ölçtüm geldim
49 çıktı
ama benim boyum da kısa
vücuduma göre üst bacağım kalınlaşır kilo aldığımda.

bence konu sahibinin bacağı hafif kalın
ama boru gibi de değildir yani
hem olsa nolucak?

benimde ust bacagin en kalin yeri 54.ben 50 kiloyum ama kalin.ki boy da uzun bacak ole naparsam olmuyo

Genetik olabilir hem bacaklarınızdan kime ne ? Vücut yapınızla dalga geçilmesi hoş değil ha yine incelmiyorsa genetiktir inceltmek istiyorsanız plank ve squat yaparsınız set halinde

Bayılırım kalın bacağa benimki 54 herkes kendinde olmayanı istiyor galiba

kimseninki de benden kalin değilmiş anlamış olduk

Genetik olabilir hem bacaklarınızdan kime ne ? Vücut yapınızla dalga geçilmesi hoş değil ha yine incelmiyorsa genetiktir inceltmek istiyorsanız plank ve squat yaparsınız set halinde
squat bacak kalinlastiriyor diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…