ayy arkadaşlar resmen bu tepkiyi aldım yaa arkadaşım ağzından kaçırdı boru gibi bacaklarin var dedi !!!!(
ki zaten farkindeyim kendimi bildim bileli kalin bacaklarim özellikle üst bacak yani baldır 60 cm.Hep bir seyler yapmaya çalıştım inceltmek icin ama yarim kaldi.
Şimdi hırs yaptimm yaa var mi bacaklari kalin olup da inceltenn lütfen cok ihtiyacim varr(
bence de cok yanlış ki ben takintiliyim bu konuda herkes bilir . daha açık renk pantolon giydigimi hatirlamam hep siyah hep siyahSenin yerinde olsam o arkadaşımla görüşmem. Üslubu çok yanlış, herkes manken olmak zorunda değil.
1.69 boya 65 kilo cok kilom yok ama baldirlarim balon gibi şişman ve orantisiz gösteriyor beniKilon boyun kaç ?
Çok zatıfsan 60 cm kalın tabi ama kilon normalse 60ta normal
aynen yaa insallah biri bir yolunu buldum inceliyor desin de biz de duacisi olalimSeeey ben yazicam ama benim de incelmiyo :)))) ust bedenim cok ince fakat ayak bilegimden kalcama kadar çok kalın ikisi de ayrı insanlarin birleşmesiyle olmuş sanki :))))))) şimdi biri cevap versin de biz de aydinlanalim :)
ben bacaklarimin ince oldugunu hic hatirlamam ama cok da ozenirim ince bacaklilaravalla benim bacaklarımda oldum olası kalın
kısa etek giyince daha kısa görnğyor
daha çok dikkat çekiyor
48 kiloya düştüğümde genç kızlığımda
o zaman normaldi
ilk kilo aldığım yer basen ve kalça
genetik yapı
sporla filan kendimi heder edecek kadar da takmamışım demekki kafaya
ne biliyim
ağzım dilim kurum gibi olacağına
bacaklarım boru gibi olsun
Takılma.Samimiyetinize dayanarak demiştir.ayy arkadaşlar resmen bu tepkiyi aldım yaa arkadaşım ağzından kaçırdı boru gibi bacakların var dedi !!!!(
ki zaten farkindayim kendimi bildim bileli kalın bacaklarım özellikle üst bacak yani baldır 60 cm.Hep bir seyler yapmaya çalıştım inceltmek icin ama yarım kaldi başaramayinca pes ettim.
Şimdi hırs yaptimm yaa var mi bacaklari kalın olup da inceltenn lütfen cok ihtiyacim varr(
1.69 boya 65 kilo cok kilom yok ama baldirlarim balon gibi şişman ve orantisiz gösteriyor beni
aynen yaa insallah biri bir yolunu buldum inceliyor desin de biz de duacisi olalim(
ben bacaklarimin ince oldugunu hic hatirlamam ama cok da ozenirim ince bacaklilara(
1.69 boya 65 kilo cok kilom yok ama baldirlarim balon gibi şişman ve orantisiz gösteriyor beni
aynen yaa insallah biri bir yolunu buldum inceliyor desin de biz de duacisi olalim(
ben bacaklarimin ince oldugunu hic hatirlamam ama cok da ozenirim ince bacaklilara(
canim 7 cm fark az degil ve düzgün de degil ki bacaklarim kalin olup sütun gibi olsa yine tamam ama degil yani biçimsizsiz yazınca hemen üst baldırımı ölçtüm.
benim vücut yapımda bacaklarım incedir.hatta biraz daha kalın olup belim ince olsaydı derim.
53 cm çıktı bu sebeplede 60 cm bana çok kalın gelmedi.
bilemedim 7 cmlik fark bu kadar kalın dururmu acaba?
belkide boyla ve bacak boyuyla alakalıdır.benim bacak boyum uzun çünkü
üst bedenim daha ince alta göre alt kalça bacak komple kalin orantisiz biriyim malesef özgüven 0 hele ki patavatsiz insanlar sayesinde iyice yerlerde....65 kiloya 60 cm normal
Üst bedeniniz mi ince
ama canim giyimimi cok etkiliyor acik renk pantolon giyemiyorum etek giyemiyorum hep siyah pantolon oyle de bakımsız bakimsiz dolasiyorum vucudunu begenmemek cok kotu bir seyince bacak düz görünmez bi kere
:)
açıkçası özeniyorum dersem yalan olur
çok ince olmasını hiçbir zaman istemedim
biraz daha ince olsa
dediğim olmuştur
boşverrr yere sağlam basıyoruz bacım :)
bacagimda kas yok hepsi yağ.Direkt kasa yüklenmeden sıfır ağırlıkla, sık periyotlu ancak süreyi uzun tutmadan bacak çalışabileceğin sporlarla incelebilir.(Bisiklet vb)
Bunun için profesyonel bir spor hocası ile görüşebilirsin.
Pilates de toparlanmayı sağlayacaktır, basenlerin varsa bilhassa, sıkılaşırsın.
Bir de uygun bir diyet.
Denemeye değer?
Kiminin yapısal olarak böyledir, kiminin ilgilendiği spor dalı sebebiyle bacakları kalınlaşır vs.
Kompleks yapılacak bir durum yok, o arkadaşın kendi tipine baksın; kusur, görenindir :)
ama canim giyimimi cok etkiliyor acik renk pantolon giyemiyorum etek giyemiyorum hep siyah pantolon oyle de bakımsız bakimsiz dolasiyorum vucudunu begenmemek cok kotu bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?