- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
1.69 boya 65 kilo cok kilom yok ama baldirlarim balon gibi şişman ve orantisiz gösteriyor beni
aynen yaa insallah biri bir yolunu buldum inceliyor desin de biz de duacisi olalim(
ben bacaklarimin ince oldugunu hic hatirlamam ama cok da ozenirim ince bacaklilara(
Boyum 1.74 kilom 55 ince evet54 ince mi
evet biraz alisveris skalami da genisletmeliyim sanirimBasenleri olan ve alt kısmı üste göre daha kalın biri olarak şunu diyebilirim.
Hep siyah pantolon giymek zorunda değilsin.Boyumuz aynı ve ben 71 kiloyum senden daha kiloluyum yani.
Öncelikle renkli pantolon da giyebilirsin ama dar paça giyme ispanyol paçalar kurtarıcı kesinlikle.Tüm modacılar da bunu söyler bacakları kalın olanlar ispanyol paça giysin derler.
Renk renk giyebilirsin camel mavi yeşil falan.Beyaz da giyme tabi ki.
Sonra bi de bu ara tiril tiril renk renk bol bol pantolonlar var onlardan al kendine hem çok rahat hem de yaza uygun.
Bi de bol elbiseler etekler çok moda bu sene onlardan alıp giyebilirsin.Renk renk desen desen kendini sadece siyah pantolonla kısıtlama gez dolaş ve dene mutlaka vücuduna uygun şeyler bulursun.
Yürüyüşe başladım hayırlısınasıl pat diye düşüncesizce konuşuyor insanlar ben anlamıyorumleslie tavsiye ederim
bana öyle dedi cok kızdım filan ama benn de deli gibi istiyorum şu bacaklari eritmeyi ne yalan soyliyim :*Sen kendine bak kepi göt deseydin şimdi ister 10 kilo ver bacak yapin öyleyse yine aynı durur hatta zayifladiginda siritir bırak, yediğine ictigine dikkat et yürüyüş yap illa kilo vercem diye kafayi yeme degmez boyle kendini bilmezler icin kadın dedigin etli butlu olmalı bakma etrafındaki dolaşan çöpten kızlara 1 dirhem et 1000 ayıp örter:))
174 boya 55 kiloya son derece kalin benceBoyum 1.74 kilom 55 ince evet
Pantolonda 27 giyiyorum öyle düşünün bence hiç değil ya da bilmiyorum ben kalın sevdigim için bana öyle geliyodur belki174 boya 55 kiloya son derece kalin bence
cok teşekkür ederim siz deneyimlediniz mi kac cm inceldi?Yuruyusten geldikten sonra
* Lunge
* Leg bridge
Bu ikisini nette arastirip hergun duzenli yaparsaniz bacaklar incelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?