Bölgesel İncelme boru gibi bacaklar :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Kilon fazla degilmis o zaman genetik yapin boyledir. Benim anne tarafimdan gelen bir ozellik var kalin baldirli kalin bilekli tum kadinlar, tabi arada babalarina ceken kuzenlerim olmus ama teyzeler anane annem falan hep oyle. Cok cok zayif oldugum donemlerimde bile incecik baldirli incecik bilekli biri hicbirzaman olmadim. Onceleri bunun kilodan kaynaklandigini dusunurdum ama birazda yapi meselesi yani kilo vermekle tamamen incelmiyor.
Istersen bir spor hocasina yada diyetisyene danis.

benimde kalcalarim cok genis. Yakinda kapilardan gecemiycem diye espiri bile yapiyorum.

Aman salla.. insan kendisiyle barisik olmali

Benim baldirlarda seninki kadardir yada daha kalindir.

Ama yine de ben kendimi gayette seksi bulurum.

Yapisal bi kalinlik olabilir
Sen yine ideal kilona inip pilates yuruyuse devam et

Alabilecegi en iyi sekli alsin

Ayrica herkesin vücudunda guzel buldugu yer vardır
Oralari on plana cikar
Illaki etek vs giymeyebilirsin nolucakki

Ben de hic etek giymem mesela sevmem hep pantolon giyerim iste de disarda da

Kalinsa da cok takma bence illa cok ince olmak zorunda degil zaten

Bende 65 kiloym boyum 1.65 falan.bacaklarımda hemen hemen aynı ölçülerdedir sanırım.maşalllahım var yani.ne yaptıysam olmadı malesef genetik yapım böyle.kilo verince biraz zayıflıyo ama bu seferde hatlarım kayboluyo.zayıflığı yakıştırmıyorum o yüzden.kendimi böyle seviyorum.göbekli olmaktansa kalın bacaklı olmayı tercih ederim.koyu renk pantolonlar tercih ediyorum topuklularla daha ince görünüyo.kapatmaya uğraşıyorum mümkün olduğunca.herkesin bi kusuru var kafana takma.arkadaşın kendi vücuduyla ilgilensin.

Benim de bacaklarım kalındı pantolonlarımın iç tarafı hep aşınık olurdu neyse ki egzersizle incelttim genetik değilse inşallah sende sonuç alırsın ne patavatsız arkadaş

anladigim kadariyla inceltebilen kimse yok (

yine de bir umut bugün yürüyüşe başladım

Benim bacaklarım çok güzeldir ama kalçalarıma doğru selülit varrr napalım yani şimdi?? Kim dört dörtlük ya?? O gerizekalı arkadasın mükemmel miymiş??

Onun Vücudunda en iyi yeri bacaklarıdır, ayakları çirkindir yüzü çirkindir elbet bir yeri çirkindir sende onun çirkin tarafını suratına vur madem öyle.

Böyle şeyleri kendine dert etme biraz relax olun ya.

Ha bu arada yapacağın sey kardio egzersizler, koşu bandı bisiklet baya işini görür. Koşu bandını rampa moduna ayarlayıp hızlı tempo yaparsan daha da güzel sonuç alıyorsun.

Basenleri olan ve alt kısmı üste göre daha kalın biri olarak şunu diyebilirim.
Hep siyah pantolon giymek zorunda değilsin.Boyumuz aynı ve ben 71 kiloyum senden daha kiloluyum yani.
Öncelikle renkli pantolon da giyebilirsin ama dar paça giyme ispanyol paçalar kurtarıcı kesinlikle.Tüm modacılar da bunu söyler bacakları kalın olanlar ispanyol paça giysin derler.
Renk renk giyebilirsin camel mavi yeşil falan.Beyaz da giyme tabi ki.
Sonra bi de bu ara tiril tiril renk renk bol bol pantolonlar var onlardan al kendine hem çok rahat hem de yaza uygun.
Bi de bol elbiseler etekler çok moda bu sene onlardan alıp giyebilirsin.Renk renk desen desen kendini sadece siyah pantolonla kısıtlama gez dolaş ve dene mutlaka vücuduna uygun şeyler bulursun.

evet biraz alisveris skalami da genisletmeliyim sanirim

Bende dertliyim.Şu an 68 kiloyum boy 1.73 benimde üst bacak 60 cm alt bacak 40cm.En zayıf olduğum dönemde 58 kiloyken bile bacaklarım 55cmdi.Fotolarda fhotoshop gibi çıkıyodum.İki ayrı insan gibi Armut tiplilerin kaderi bu sanırım.

Sen kendine bak kepi göt deseydin şimdi ister 10 kilo ver bacak yapin öyleyse yine aynı durur hatta zayifladiginda siritir bırak, yediğine ictigine dikkat et yürüyüş yap illa kilo vercem diye kafayi yeme degmez boyle kendini bilmezler icin kadın dedigin etli butlu olmalı bakma etrafındaki dolaşan çöpten kızlara 1 dirhem et 1000 ayıp örter:))

bana öyle dedi cok kızdım filan ama benn de deli gibi istiyorum şu bacaklari eritmeyi ne yalan soyliyim :*

Benim şahane bacaklarım vardır ince uzun biçimli. Böyle başladığıma bakmayın onun dışında göğüslerim yok gibidir belim ciddi kalındır resmen düz sıfır kıvrımla inen bi üst bedenin var ve sırtımda da tıbbi olamayacak kadar eğrilik var. Şu kadarcık takmam kusurlarımı. Eminim sizin de şahane bir bölgeniz vardır ona abanın takmayın diğer kısımları. Hangimiz heidi klum muz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…