• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme boru gibi bacaklar :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
peki günde kac kere yapmaliyim her gün mu yapmaliyim umutlandim biran :)
Ben her sabah yapıyordum. Bu hareketi zaten çok yapamıyorsunuz. Zordur bayağı, ama bir o kadar da etkili. İlk başta 8 kere indirip kaldırın bacağınızı. Yatış yönünüzü değiştirerek diğerinide çalıştırın. Bu şekilde bir kaç tur yapabilirsiniz. Basen ve üst bacaklarınızın iç kısmı toparlanır. Bu arada videosunu bulamadım. Ama anlattığım gibi yaparsanız sonuç alırsınız.

kesinlikle pilates diyorum
Bacak hareketleri internette falanda bulabilirsiniz.pilates çemberide iç bacakta çok etkili.lastikle yapılan hareketlerde bacaklar icin etkili.tavsiye ederim.

Tekrar daha düzgün anlatmayı deneyeyim.

Plates minderine kollarınızı başınızın gerisine uzatmış şekilde yan yatıyorsunuz. Üstde kalan kolunuzu göğüs hizasından yere dayayıp kendinizi sabitliyorsunuz. Üste kalan ayağınızı, bağdaç kurma hareketine benzer şekilde altda düz uzatmış olduğunuz bacağınızın diz hizasına getirip yere koyuyorsunuz. Mümkün olduğu kadar ayak tabanı yete basacak. Altta kalan bacağınızı da düzgünce yukarı doğru indirip kaldırmaya çalışıyorsunuz. Bu hareketi yaparken gövdenizi oynatmıyorsunuz ki bütün enerjiyi bacağınız harcasın. Sonra aynı işlemi diğer bacak için uygulamak üzere yön değiştiriyorsunuz.

Tekrar daha düzgün anlatmayı deneyeyim.

Plates minderine kollarınızı başınızın gerisine uzatmış şekilde yan yatıyorsunuz. Üstde kalan kolunuzu göğüs hizasından yere dayayıp kendinizi sabitliyorsunuz. Üste kalan ayağınızı, bağdaç kurma hareketine benzer şekilde altda düz uzatmış olduğunuz bacağınızın diz hizasına getirip yere koyuyorsunuz. Mümkün olduğu kadar ayak tabanı yete basacak. Altta kalan bacağınızı da düzgünce yukarı doğru indirip kaldırmaya çalışıyorsunuz. Bu hareketi yaparken gövdenizi oynatmıyorsunuz ki bütün enerjiyi bacağınız harcasın. Sonra aynı işlemi diğer bacak için uygulamak üzere yön değiştiriyorsunuz.
canim bu hareketten mi bahsediyosun
Screenshot_2017-07-23-11-33-47.png

M monalazo

Evet ama ben uzanıp yapıyordum. Böylede olur. Ben o kadar aradım bulamadım videosunu! Bu hareketi yap gerçekten kısa zamanda bacaklarının iç kısmı sıkılaşacak
canim aynen böyle yapcam o zaman ama bu hareket sanki cok zorlamamisti beni o yüzden o kadar etkili olur mu ya tereddute düştüm

canim aynen böyle yapcam o zaman ama bu hareket sanki cok zorlamamisti beni o yüzden o kadar etkili olur mu ya tereddute düştüm
Merhaba canım sorununa bi çare bulabildin mi? Benim de üst bacağım 59 cm ve işin kötü tarafı senden 10 cm kısayım :(( sporla vücutlarını inanılmaz hale sokanlar gördüm ve spora başlamaya karar verdim. Ama evde kendim yapınca düzenli olmuyor ve bir yere başlamalıyım diye düşündüm acaba pilates mi olmalı? Öyleyse mat pilatesi mi aletli pilates mi gibi birçok sorum var.. yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer :110:

Merhaba canım sorununa bi çare bulabildin mi? Benim de üst bacağım 59 cm ve işin kötü tarafı senden 10 cm kısayım :KK43:( sporla vücutlarını inanılmaz hale sokanlar gördüm ve spora başlamaya karar verdim. Ama evde kendim yapınca düzenli olmuyor ve bir yere başlamalıyım diye düşündüm acaba pilates mi olmalı? Öyleyse mat pilatesi mi aletli pilates mi gibi birçok sorum var.. yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer :110:
canim benimki de 59 cm cok kafama takiyorum istersen birbirimize destek olalim motive oluruz hem beraber sporyapalim ne dersin

Eki Görüntüle 2025349 Eki Görüntüle 2025348

Bunlar beni baya motive edenlerden özellikle ilki...
vaay kim bunlar canim instadansa ben de takip ediyim

canim benimki de 59 cm cok kafama takiyorum istersen birbirimize destek olalim motive oluruz hem beraber sporyapalim ne dersin

vaay kim bunlar canim instadansa ben de takip ediyim

Valla çok memnun olurum canım ben özellikle eylül ayının ortalarından itibaren daha yoğun bu konuyla ilgilenmeyi düşünüyorum.. gerçi öğrenciyim bir de bölümümde dersler çok ağır ama haftada 2-3 vakit buldukça pilatese gidip yediklerime dikkat edeceğim çünkü operasyon hiç istemiyorum :KK61: Senin neyse ki 170 boyun var ben bu bücür halimle 60 cm bacakla nasıl görünüyorum tahmin edemezsin bi de işin komik tarafı alt bacağım 29 cm bileğim 19 cm döner gibi duruyorum :halay:

Evett birinin adı milagricenko diğerininkini hatırlayamıyorum bulursam yazarım bir de Türk bir bayan var tüp mide ameliyatı olduktan sonra inanılmaz kilo vermiş ve sporla sıkılaşmış handenindiyetgunlugu sanırım o da istersen ona da bir bak

Back