Ben yıllarca bununla mücadele ettim alt üst hep dengesiz oldu kilo verdim spor yaptım hiçbir işe yaramadı bacak basen hep fazla oldu yani mesela 10 kilo verdim diyelim evet toplamda inceldim ama bacaklar gene üste göre kalın oldu o orantısız durum maalesef hiç değişmedi
Sonra spora başladım sikilasma tabii ki oldu ama o da genel bi sikilasma olduğu için gene orantısız oldu
En son cerrahi işlem e karar verdim sandığımdan kolay oldular ( iki aşamada oldu benim )
Şimdi çok memnunum herkes inanılmaz bi değişiklik olduğunu söylüyor
yakın arkadaşım da rahatsız baya çaba sarfetti, kiloluysanız kilo verirsiniz incelir biraz da pilatesle falan ama onun dışında çok değişmez. asıl garip olan ben çok beğeniyorum kalın bacakları. biraz da kas yaparsanız bence çok estetik. çoğu dünya starı da övünüyor kalın kaslı bacaklarıyla. bence inceltmeye hiç çalışmayın kas yapın squatla vs.ayy arkadaşlar resmen bu tepkiyi aldım yaa arkadaşım ağzından kaçırdı boru gibi bacakların var dedi !!!!(
ki zaten farkindayim kendimi bildim bileli kalın bacaklarım özellikle üst bacak yani baldır 60 cm.Hep bir seyler yapmaya çalıştım inceltmek icin ama yarım kaldi başaramayinca pes ettim.
Şimdi hırs yaptimm yaa var mi bacaklari kalın olup da inceltenn lütfen cok ihtiyacim varr(((
her türlü sporu yapmaya hazırım yeterki ben yaptim oldu inceldi diyin(
arkadasiniz inceltebildi mi ??yakın arkadaşım da rahatsız baya çaba sarfetti, kiloluysanız kilo verirsiniz incelir biraz da pilatesle falan ama onun dışında çok değişmez. asıl garip olan ben çok beğeniyorum kalın bacakları. biraz da kas yaparsanız bence çok estetik. çoğu dünya starı da övünüyor kalın kaslı bacaklarıyla. bence inceltmeye hiç çalışmayın kas yapın squatla vs.
Düzeltemedi açıkçası, yani şekillendirebilirsin büyük oranda ama incelemesini bekleme onun için söyledim düzenli sporla halledersin. Biraz ağırlık çalışabilirsi bacaklarınlaarkadasiniz inceltebildi mi ??
ya benim sorunum sadece kalin olmasi degil ki şekli de düzgün degil estetik degil yani anlatabiliyor muyum
Leslee benim bacağımın ilk hali sağ bacak 65 filandı galiba leslee yapıyorum 4 aydır 47 cm oldu ikisideayy arkadaşlar resmen bu tepkiyi aldım yaa arkadaşım ağzından kaçırdı boru gibi bacakların var dedi !!!!(
ki zaten farkindayim kendimi bildim bileli kalın bacaklarım özellikle üst bacak yani baldır 60 cm.Hep bir seyler yapmaya çalıştım inceltmek icin ama yarım kaldi başaramayinca pes ettim.
Şimdi hırs yaptimm yaa var mi bacaklari kalın olup da inceltenn lütfen cok ihtiyacim varr(((
her türlü sporu yapmaya hazırım yeterki ben yaptim oldu inceldi diyin(
Stepper kalınlaştırmadi mı daha da ? Hangi zorlukta 25 dakika çalıştınız ? En düşük şekle mı getirdiniz zorluk vidasibi ve ilk günden 25 dakikayla mı başladınız ? Her gün mu yaptınız ve alt bacağa etkisi oldu mu ? Benim sorunum hem alt hem üst bacak. Çok sordum kusura bakmayın evde var o aletten. İşe yariyorsa belki başlarım ben de diye sordum :)Benim de sizin gibi. Genetik. Oldum olasi ayak bileklerim ve diz kapaklarim ince ve kemikli gözüksün istemişimdir. Stepper diye bir adım aleti var. Vakti zamanında diyete ek olarak günde en az 25 dk o aleti kullanarak bacaklarımı inceltmeyi başarmıştım. Sonra kilo alınca eskiye döndü ama orasını karıştırmayalımkimsenin dediğine takılmayın. Her şey bir yana, kalin ya da ince, var olduğuna şükretmek aslında en güzeli..
Bendeki stepperda seviye belirleme şansı yok, sanırım sizinkine göre daha basit bir model. Ben genelde müzikle ve tempolu çalışmıştım. 25 dk'nin ozel bir anlamı yok aslında, kulagimda yağ yakımının spordan 20 dk sonra başladığı kalmış (ne kadar doğru bilemiyorum). Sanırım ilk aldiğimda 15 dk ancak dayanıyordum ama her gun yaparak kondisyonum artmıştı, ki tempolu çalışınca 10 dk'de dahi ter içinde kalınıyor.Stepper kalınlaştırmadi mı daha da ? Hangi zorlukta 25 dakika çalıştınız ? En düşük şekle mı getirdiniz zorluk vidasibi ve ilk günden 25 dakikayla mı başladınız ? Her gün mu yaptınız ve alt bacağa etkisi oldu mu ? Benim sorunum hem alt hem üst bacak. Çok sordum kusura bakmayın evde var o aletten. İşe yariyorsa belki başlarım ben de diye sordum :)
sen ciddi misinn harikaymis yaa masallah her gun mu yaptin kac saat yaptin beslenmene de dikkat ettin mi ?Leslee benim bacağımın ilk hali sağ bacak 65 filandı galiba leslee yapıyorum 4 aydır 47 cm oldu ikiside
Hergün 45+15 (5 ve 3 mil) toplamda sabah 1 akşam 1 saat yaptım canimsen ciddi misinn harikaymis yaa masallah her gun mu yaptin kac saat yaptin beslenmene de dikkat ettin mi ?
günde 2 saat yürüyüş yaptin yani peki beslenmene dikkat etmis miydinHergün 45+15 (5 ve 3 mil) toplamda sabah 1 akşam 1 saat yaptım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?