Bölgesel İncelme boru gibi bacaklar :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Anliyorum armut tipi oldugu icin zayiflasaniz bile bazi bolgeler yine uste gore kalin durabilir

Lazer lipoliz yaptirdiniz sanirim
Bi tanidigimin ablasi yaptirmisti da alt bacak kismi zor oluyo demislerdi baldir yani
Iyilesmesi de 6ayi buluyo demisti
Kolay bi islemse dusunulebilir tabi

yakın arkadaşım da rahatsız baya çaba sarfetti, kiloluysanız kilo verirsiniz incelir biraz da pilatesle falan ama onun dışında çok değişmez. asıl garip olan ben çok beğeniyorum kalın bacakları. biraz da kas yaparsanız bence çok estetik. çoğu dünya starı da övünüyor kalın kaslı bacaklarıyla. bence inceltmeye hiç çalışmayın kas yapın squatla vs.

arkadasiniz inceltebildi mi ??

ya benim sorunum sadece kalin olmasi degil ki şekli de düzgün degil estetik degil yani anlatabiliyor muyum

arkadasiniz inceltebildi mi ??

ya benim sorunum sadece kalin olmasi degil ki şekli de düzgün degil estetik degil yani anlatabiliyor muyum
Düzeltemedi açıkçası, yani şekillendirebilirsin büyük oranda ama incelemesini bekleme onun için söyledim düzenli sporla halledersin. Biraz ağırlık çalışabilirsi bacaklarınla

Benim de sizin gibi. Genetik. Oldum olasi ayak bileklerim ve diz kapaklarim ince ve kemikli gözüksün istemişimdir. Stepper diye bir adım aleti var. Vakti zamanında diyete ek olarak günde en az 25 dk o aleti kullanarak bacaklarımı inceltmeyi başarmıştım. Sonra kilo alınca eskiye döndü ama orasını karıştırmayalım kimsenin dediğine takılmayın. Her şey bir yana, kalin ya da ince, var olduğuna şükretmek aslında en güzeli..

Söyleyen bi kız arkadaşınsa normaldir;çünkü kızlara güzeelik =zayıf ipince bacaklar gibi geliyor...Ama gerçek öyle değil bak şu an dünyada en çok svilen takip edilen kadınlara kim kardashian,beyonce,shakira bu kadınların ortak yanı basenleri ve hatlarının dolgunluğu ,barış kalın bacaklarınla ...Tabii ki biz kalın bacaklı kadınlar her şeyi giyemeyiz bi o dezavantajı var mesela tayttan,süper mini eteklerden ,skinny jeanlerdan uzak dur;kalem etek (diz altı),düz paça pantolon bunlar bence bize kalınbacaklıgillere çokkk yakışıyorrrr.....

Leslee benim bacağımın ilk hali sağ bacak 65 filandı galiba leslee yapıyorum 4 aydır 47 cm oldu ikiside

Stepper kalınlaştırmadi mı daha da ? Hangi zorlukta 25 dakika çalıştınız ? En düşük şekle mı getirdiniz zorluk vidasibi ve ilk günden 25 dakikayla mı başladınız ? Her gün mu yaptınız ve alt bacağa etkisi oldu mu ? Benim sorunum hem alt hem üst bacak. Çok sordum kusura bakmayın evde var o aletten. İşe yariyorsa belki başlarım ben de diye sordum :)

Bendeki stepperda seviye belirleme şansı yok, sanırım sizinkine göre daha basit bir model. Ben genelde müzikle ve tempolu çalışmıştım. 25 dk'nin ozel bir anlamı yok aslında, kulagimda yağ yakımının spordan 20 dk sonra başladığı kalmış (ne kadar doğru bilemiyorum). Sanırım ilk aldiğimda 15 dk ancak dayanıyordum ama her gun yaparak kondisyonum artmıştı, ki tempolu çalışınca 10 dk'de dahi ter içinde kalınıyor.
Benim bildiğim kalınlaşması icin ağırlıkla çalışarak m, ciddi süreler boyunca hareketi tekrarlamaniz gerekir. Bende simetrik ve gözle gorulur bir incelme stepper ile olmuştu (ki diyetin 3. Ayında başlamıştım)
Simdi spor salonunda eliptik yapıyorum ondan stepperi pek kullanmıyorum. Eliptiginde benzer bir mantigi var ve yine incelme olur diye umutluyum :)

Arkadaşının davranışı gibi algılamanı istemem ama yaklaşık bir 7 ila 10 kilo arası fazlalığın var.
50li kilolara indiğinde hala kalınsa o zaman bir sorun vardır.
Ama ilk etapta bir spor salonuna yazılıp, biraz kilo versen sorunu çözermişsin gibi geliyor.

Ideal kilomun altinda olmama ragmen bacaklar hafif kalin benim de. Ben seviyorum orantılı kalin bacakları. Etek degil de şort yakışıyor. Benim dusmanim da selulit. Squat ve yesil cay eşliğinde savasmaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…