• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme boru gibi bacaklar :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Yuruyusten geldikten sonra

* Lunge
* Leg bridge

Bu ikisini nette arastirip hergun duzenli yaparsaniz bacaklar incelir.
bi de leg bridge derken 1 ayagin dümdüz uzatilan türü mu?? onu denemiştim bi ara baya zordu ama ise yariyosa hemen yapiyim

C cranial cım tabi ki incelmesinin caresi var

Mesela squat yapmak gibi ,zor bir hareket ama cok guzel sonuc veriyor istikrarla yapman lazim

Not: 1 ayda 15 cm incelmis biri olarak yaziyorum :)
Q Queen of the North canimm iste bu mesaj beni çok heyecanlandirdi. 15 cm ne demek ya masallaaaah kac cmden kac cme düştü? ?

bir de canim squatin hangi türünü yaptın kac tekrar yaptin baska spor yaptin mi beslenmen nasildi biliyorum çok soru sordum ama cok istiyorum incelmeyi lutfen yardım ettt :))

bi de squat bacak kalinlastiriyor diye duyduğum için uzak duruyordum yok mu öyle bir şey? ?

Benim şahane bacaklarım vardır ince uzun biçimli. Böyle başladığıma bakmayın onun dışında göğüslerim yok gibidir belim ciddi kalındır resmen düz sıfır kıvrımla inen bi üst bedenin var ve sırtımda da tıbbi olamayacak kadar eğrilik var. Şu kadarcık takmam kusurlarımı. Eminim sizin de şahane bir bölgeniz vardır ona abanın takmayın diğer kısımları. Hangimiz heidi klum muz sonuçta
valla bacak kalin kalca genis basen var ben şahane bir bölge goremiyorum malesef yine cok şükür bugunume ama degistirmek elimdeyse degistirmek istiyorum

bi de leg bridge derken 1 ayagin dümdüz uzatilan türü mu?? onu denemiştim bi ara baya zordu ama ise yariyosa hemen yapiyim

Evet bir ayagi dumduz uzatip digeri kirik vaziyette kalkma.Zorlayici bir haraket ama etkili.10×2 ile baslayabilirsin.Lunge da 10 ×3.hafta hafta arttirabilirsin.

bana öyle dedi cok kızdım filan ama benn de deli gibi istiyorum şu bacaklari eritmeyi ne yalan soyliyim :*
Hic gerek yok benim bacaklarda heryer belirgin kalın esim de eşimden öncede herkes beğeniyor kadınlar felen bi bakan bidhaa suzuyor Allah tarafından hatta begendiginde daha kiloluydum ondan sonra hamileliğinin başından 5 ayına kadar kendiliğinden 14 kilo verdim aşırı bulantidan esim noldu sana böyle yaa affedersin kemik mi şey etcem ben dedi şimdi toparladim... giydigin felen yakisiyordur sana hiiic dert etme farkımız olsun:))

Canım sen yapmis miydin inceltiyor kesin degil mi

Haftanin 3-4 gunu yapabilirsin.Aynen en etkili bacak haraketleri bunlar.Ama bacaklarin egzersizle beraber beslenmeyle en cok iliskili olan bolge.Suyu arttir.Tuzu azalt.Faydasini goruceksin.

Q Queen of the North canimm iste bu mesaj beni çok heyecanlandirdi. 15 cm ne demek ya masallaaaah kac cmden kac cme düştü? ?

bir de canim squatin hangi türünü yaptın kac tekrar yaptin baska spor yaptin mi beslenmen nasildi biliyorum çok soru sordum ama cok istiyorum incelmeyi lutfen yardım ettt :))

bi de squat bacak kalinlastiriyor diye duyduğum için uzak duruyordum yok mu öyle bir şey? ?

Kendimi bildim bileli iri kiyim bir hatun olup,belden üst tarafim alt tarafima oranla cok incedir.Anlayacagin tipik bir armut olup dogumdan sonra deveci armuduna benzemistim :) velhasil canima tak etti nette arastirirken squata denk geldim, aktif spor hayati olan bir arkadasima sordum dogru yapmaya calisirsan guzel sonuc verir dedi :) 30 güne spuat diye bir sey vardi nette onu denedim 20 ile basladim ay sonu 200 yapabilecek hale geldim :) diyet yapmadim sadece abur cuburu yok ettim :) diyetsiz oldu yani :) kilo kaybim 4,incelmem toplamda 25 cm tüm vücutta benim icin buyuk basari ha tabi haftada 3 gunde kardiyo yaptim 45-60 dk arasi
Squatin kac tipi var ki ? Benim ki comelmeydi fotograf atarim az sonra
Sıkı durrrr bacagim tami tamina 78 cm di su an 63.5 cm filan benim icin ideal ölcü bu :) :) bu ayda devam ediyorum simdi diyetisyen esligindeyim :)

Yaptigim bu benim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-10-13-18-51.jpg
    Screenshot_2016-05-10-13-18-51.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 217
Birde bu lunge valla bu da fena ilk gún merdiven inemedim o kadar acidi

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-18-19-48-02.jpg
    Screenshot_2016-06-18-19-48-02.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 211
İg da bir kadın var ciddi basenli kapkalın bacakları vardı ve ben altbölge erittiysem herjes. Eritir diyordu ismini unuttum ama cidden kadında çok acayip before after fotoları vardıı

canim squat yyaparken ayak parmakuclarin karşıya mi bakiyor yoksa yanlara mi ben karşıya bakarken yaptigimda cok zorlaniyorum.

bi de ayaklarini omuz hizasinda mi aciyosun yoksa omuzdan daha mi fazla aciyosun

Ayaklarim düz karsiya bakiyor,ayak acikligim omuz hizasindan genis youtubede videodan izledim

Kendimi bildim bileli iri kiyim bir hatun olup,belden üst tarafim alt tarafima oranla cok incedir.Anlayacagin tipik bir armut olup dogumdan sonra deveci armuduna benzemistim :) velhasil canima tak etti nette arastirirken squata denk geldim, aktif spor hayati olan bir arkadasima sordum dogru yapmaya calisirsan guzel sonuc verir dedi :) 30 güne spuat diye bir sey vardi nette onu denedim 20 ile basladim ay sonu 200 yapabilecek hale geldim :) diyet yapmadim sadece abur cuburu yok ettim :) diyetsiz oldu yani :) kilo kaybim 4,incelmem toplamda 25 cm tüm vücutta benim icin buyuk basari ha tabi haftada 3 gunde kardiyo yaptim 45-60 dk arasi
Squatin kac tipi var ki ? Benim ki comelmeydi fotograf atarim az sonra
Sıkı durrrr bacagim tami tamina 78 cm di su an 63.5 cm filan benim icin ideal ölcü bu :) :) bu ayda devam ediyorum simdi diyetisyen esligindeyim :)

Bana squat bacak kalinlastiriyo uzak dur demislerdi

Siz inceltmissiniz ama
Ben de baslasam iyi olur kalcalarim sekillensin istiyorum ama bacaklar kalinlasir diye korkuyodum

İncelmesini istiyorsan hem tükettiğin yağ oranını düşürmen hem cardio yapman gerekli, squat çok etkili ama tek başına yeterli olmaz cardio ile yaparsan ilk bir ayda farki görürsün :KK49:

Bana squat bacak kalinlastiriyo uzak dur demislerdi

Siz inceltmissiniz ama
Ben de baslasam iyi olur kalcalarim sekillensin istiyorum ama bacaklar kalinlasir diye korkuyodum

Bana hic kalinlastiriyo filan demedi kimse ki aksine incelme oldu :) acaba uzun sure cok sayi yapincami kalinlasmis bilemedim ki

Back