Evlenecek adam oturup polisliğe çağırılmayı beklemesin bence, hele de bu borçla...Polisliğe başvurdu işte onu da bekleye bekleye bir yıl geçmese gerçi on sağlığa çağrıldı spor ve sözlü mülakat da yakında olur ama sonuçlar ne zaman belli olur bilmiyorum
Sjsjs mesajlar çok uzadı goremiyorsunuz sanırım ama altın olayı çok küçük bir detay size kısaca anlatayım borç sahibi sevgilim beni bekle diyor beş altı yıl ben de şaştım kaldım onun için dert yandımSorana da '' 300 gr altın takmışam. '' diyorlar, kim bilecek?
Borç mu ödeyecekmiş konu sahibi altınla, kaçırdım heralde. E altın da borçla alınacak? Onu kim ödeyecek? Ne güzel matematik.
İkaz yemiş atılmış bu arada feto vs gibi bir durum yokSubaylıktan atılan polis olabilir mi sanmıyorum, bilen biri olarak söylüyorum o iş yaş
Aksi gibi pandemi vs ne işte çalışır ki bu saatten sonra iki yıldır çalışmamış bari oturup kpss calissaydi atanirdiEvlenecek adam oturup polisliğe çağırılmayı beklemesin bence, hele de bu borçla...
Evlenecek adam oturup polisliğe çağırılmayı beklemesin bence, hele de bu borçla...
Kötümser değil hemşire gerçekçisin.
Daha beter şeyler yazdım yazdım sildim ben.
İnşallah kendini kurtarır konu sahibi.
Zira perşembenin geleceği çarşambadan çok belli.
Biri de şey demiş. Seni bekletir 6 yıl, borçları bitirince 3 aya ailesinin uygun gördüğü kızla evlenir diye. En iyi senaryo bu, eğer devam edersen.Sjsjs mesajlar çok uzadı goremiyorsunuz sanırım ama altın olayı çok küçük bir detay size kısaca anlatayım borç sahibi sevgilim beni bekle diyor beş altı yıl ben de şaştım kaldım onun için dert yandım
Yani en azından ders çalışır. Ev kedisi gibi evde kaç senedir takılıyor beyefendi?Aksi gibi pandemi vs ne işte çalışır ki bu saatten sonra iki yıldır çalışmamış bari oturup kpss calissaydi atanirdi
İkaz yemiş atılmış bu arada feto vs gibi bir durum yok
Evli olsaniz yari yolda birakmak ayip olur ama daha sizin resmi bir birlikteliginiz yok oda sana soyluyor ya boyle ya yok yani sizde ben yapamam diyorsaniz uzatmayin bosuna daha cok bagalanmadan ona gore karar verin ve o karara uyunHanımlar merhaba. Öncelikle lütfen bana yardımcı olun bir akıl verin . 24 yaşındayım sevgilim 29 yaşında . Bir yıldır beraberiz. Kendisi çok iyi kalpli , merhametli biri. tanıştığımiz zaman subaylik eğitiminde iken elenmiş ve mahkemesi sürüyordu buna rağmen ilişkiye başladık mahkemenin sonuçlanmasini bekledik fakat maalesef olumsuz sonuçlandı . Şu an istinafa dilekçe verildi ama nedense döneceğine dair umudum yok . Polisliğe başvurdu ordan umutlu. Asıl konuya geliyorum sevgilim şu an işsiz ve neredeyse 324.000 TL borcu var . Bu borçların bir kısmı devlete vermesi gereken tazminat , babasının borçları , kredi kartlari . Ayrıca babasını emekli etmek istiyor ve gecekondu tarzı bir yerde oturuyorlar oranın da tapusu için bir miktar para lazım bunların hepsi 324.000e dahil . Benim onu beklememi istiyor fakat bu borçlarin ödenmesi polis olursa bile 5-6 yıl sürer. Ayrıca düğün parası da biriktirmesi gerekir ki biz Urfalı olduğumuz için altın falan çok isteriz ben altından geçtim ama en basit şeyleri alsanız bile evlilik 150-200bine denk geliyor. Kafam çok karışık. Ailemin sevgilimden haberi yok ve annem şimdiden evlilik için ara ara baskı yapıyor. Ne yapmami önerirsiniz ?
#evlilik #borç #sevgili #ayrılık
Sizden cok büyük bir fedakarlık istiyor. Sorun sizde ben o kadar yıl bekleyeceğim sende ailenden kıs onların borcundan muaf tut kendini, benim İcin fedakarlık yap bekleme süresini yarıya indirsin. İndirebiliyor gözünü karartıyosa ne ala. Ama yok o sizin İcin fedakarlık yapmıyorsa sizde onun İcin yapmayın. Mis gibi ayrılık sebebiSubay maaşına sahip çıksa neler yapardi ayda 7-8 az mı ayrıca kışladasin yer masrafı yemek masrafı bile yok ama kız kardeşleri ile gezmiş annesine vermiş hep yemişler hep beraber
Sevgilim şu an çalışmıyor polisliğe başvurdu onun da olacağı kesin değil . Ben de çalışmıyorum çünkü atama bekliyorum pandemiden dolayı da atama takvimi gecikti ama bu sene içinde atanacağim. Aslında nişan gibi bir adım atsak beklemek daha kolay olabilirdi ama o sevgili olarak onu beş altı sene beklememi istiyor . Bu benim ailem açısından mümkün değil ki . Şu an ise ne nişan ne düğün için ayıracak bir kuruş bile birikimi vs yok . Bu arada sizi tebrik ederim Allah kazancinizi arttırsın
Evli de boşar bu beyi... evde oturuyor çalışmıyor o halde onun bunun borcunu sahipleniyor ama bu halde sevgili de yapabiliyor demek ki var yetenekleri.Evli olsaniz yari yolda birakmak ayip olur ama daha sizin resmi bir birlikteliginiz yok oda sana soyluyor ya boyle ya yok yani sizde ben yapamam diyorsaniz uzatmayin bosuna daha cok bagalanmadan ona gore karar verin ve o karara uyun
Bence de çok şey saklıyor. Subaylık maaşı kaç TL ki 80 bin MSB ye borç oluyor? 7-8 ayda mümkün mü?İkazdan atılınsaydı 657 li adam kalmazdı bişiler saklıyor sizden, memuriyetten atılmak en az girmek kadar zor
Sorana da '' 300 gr altın takmışam. '' diyorlar, kim bilecek?
Borç mu ödeyecekmiş konu sahibi altınla, kaçırdım heralde. E altın da borçla alınacak? Onu kim ödeyecek? Ne güzel matematik.
Subaylıktan neden gönderiliyor?? Ayrıca ayranı yok içmeye bi de babasını emekli etmeye çalışıyor, tek borçları değil bence muhakemesi de sıkıntılı?? Ben şu halde olsam önce totomu kurtarırdım kahramanlık yapmaya çalışmazdım. Bence ayrılın
Bence de çok şey saklıyor. Subaylık maaşı kaç TL ki 80 bin MSB ye borç oluyor? 7-8 ayda mümkün mü?
Oh valla ne ala memleket. Okudukça matruşka gibi sevgilinizin icinden biseyler cıkıyor. Nişanda istemiyor beyefendi şahsı. Cok şaşırtıcı ya insallah Allah size güzel hayırlı bir kapı açsın tez zamanda gönülden dua ettim sizin İcin. Ailesinin adam edemediği 'ki ailesi de bi garip' kişiyi siz lütfen düzeltmek İcin yıllarca bekleyip hayatınızı heba etmeyin. Hayat cok kısa güzel yaşayın derim. Basından kafanızda soru işareti varsa zaten orada vardır Bi sıkıntıSevgilim şu an çalışmıyor polisliğe başvurdu onun da olacağı kesin değil . Ben de çalışmıyorum çünkü atama bekliyorum pandemiden dolayı da atama takvimi gecikti ama bu sene içinde atanacağim. Aslında nişan gibi bir adım atsak beklemek daha kolay olabilirdi ama o sevgili olarak onu beş altı sene beklememi istiyor . Bu benim ailem açısından mümkün değil ki . Şu an ise ne nişan ne düğün için ayıracak bir kuruş bile birikimi vs yok . Bu arada sizi tebrik ederim Allah kazancinizi arttırsın
Bana birilerini hatırlattı bu kıvançımsı.Hani devlet küçükken alıp yedirip barındırıp okutuyor ya o tazminat onun borcu o doğru , arkadaşım da ödedi. Fakat geriye kalan herşey fiyasko hele ikazdan atıldı filan bu kıvançımsı kedi beslerken işe gitmeyi unutmuştur öyle atılmıştır, on gün filan gitmediyseikazdan atılmış pehh