Borçlu bir erkeği beklemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorana da '' 300 gr altın takmışam. '' diyorlar, kim bilecek?
Borç mu ödeyecekmiş konu sahibi altınla, kaçırdım heralde. E altın da borçla alınacak? Onu kim ödeyecek? Ne güzel matematik.
Sjsjs mesajlar çok uzadı goremiyorsunuz sanırım ama altın olayı çok küçük bir detay size kısaca anlatayım borç sahibi sevgilim beni bekle diyor beş altı yıl ben de şaştım kaldım onun için dert yandım

Evlenecek adam oturup polisliğe çağırılmayı beklemesin bence, hele de bu borçla...
Aksi gibi pandemi vs ne işte çalışır ki bu saatten sonra iki yıldır çalışmamış bari oturup kpss calissaydi atanirdi

Evlenecek adam oturup polisliğe çağırılmayı beklemesin bence, hele de bu borçla...

Babasını emekli edecek, gecekondunun tapu sorunu çözecek, evlenecek, ooooo bunları hangi parayla yapacak oturup loto oynasın bence cidden neyine güveniyor,ben şu halde olsam karşı cinse 300 metreden fazla yaklaşmam

Kötümser değil hemşire gerçekçisin.
Daha beter şeyler yazdım yazdım sildim ben.
İnşallah kendini kurtarır konu sahibi.
Zira perşembenin geleceği çarşambadan çok belli.

Plana göre deprem yaratıp hanım kızımızın hayatını ayaklarının altından kaydıracak.
Kızımız hamile iznine bile gitmeye korkarken (gerçekten nasıl gidilecek bu arada?), ev tek maaşla ayakta tutulmaya çalışılırken, eş ailesi damadın henüz göremediğimiz maaşını bitirecek.

Ben konu sahibini akıllı gördüm, bu plan suya düşer.

İronik olan ise gelin ailesinin altın ve düğün beklentisi düzgün nişanları bozarken, burada resmen hanım kızımızı kurtarıyor.
Yok gelinliğimi ben alırım, yok hiç altın istemem, salonumu da ben öderim moduna girseydi büyük sıkıntıydı.

Unutmayın şu borçla bile doğru önceliklere sahip olsaydı sınavı kazanmak koşuluyla sizi ve ben dahil bu forumudaki bir çok kişiyi ikna edebilirdi. Bu kadar kişi ayrılın diyorsa bir nedeni var.

Biri de şey demiş. Seni bekletir 6 yıl, borçları bitirince 3 aya ailesinin uygun gördüğü kızla evlenir diye. En iyi senaryo bu, eğer devam edersen.

Evli olsaniz yari yolda birakmak ayip olur ama daha sizin resmi bir birlikteliginiz yok oda sana soyluyor ya boyle ya yok yani sizde ben yapamam diyorsaniz uzatmayin bosuna daha cok bagalanmadan ona gore karar verin ve o karara uyun

Subay maaşına sahip çıksa neler yapardi ayda 7-8 az mı ayrıca kışladasin yer masrafı yemek masrafı bile yok ama kız kardeşleri ile gezmiş annesine vermiş hep yemişler hep beraber
Sizden cok büyük bir fedakarlık istiyor. Sorun sizde ben o kadar yıl bekleyeceğim sende ailenden kıs onların borcundan muaf tut kendini, benim İcin fedakarlık yap bekleme süresini yarıya indirsin. İndirebiliyor gözünü karartıyosa ne ala. Ama yok o sizin İcin fedakarlık yapmıyorsa sizde onun İcin yapmayın. Mis gibi ayrılık sebebi paragöz olmamıs olursunuz. Kısasa kısas yani

Allah askina nişan taksaniz bekleyeceksiniz yani adami halllllaaaaaaa halaa

O 400.000bin borcu vardi diyen üyenin, tamami eşinin kendi borcuymuş dolandirildigi için. Sizin bekleyeceginiz şeyin çogu kayinpederin borcu harci. Calisip bi de kayinpederin tapusunu, emekliligini mi ödeyeceksiniz evlenseniz????

Kaldi ki sizdeki adam borcu varken kizlarin dugununu yaparim diyen biriymiş. O akillanmaz sizin de maaşiniz eklenince yine ailesine yedirmeye devam edecek diyen olmuştu dersin.

Evli olsaniz yari yolda birakmak ayip olur ama daha sizin resmi bir birlikteliginiz yok oda sana soyluyor ya boyle ya yok yani sizde ben yapamam diyorsaniz uzatmayin bosuna daha cok bagalanmadan ona gore karar verin ve o karara uyun
Evli de boşar bu beyi... evde oturuyor çalışmıyor o halde onun bunun borcunu sahipleniyor ama bu halde sevgili de yapabiliyor demek ki var yetenekleri.

İkazdan atılınsaydı 657 li adam kalmazdı bişiler saklıyor sizden, memuriyetten atılmak en az girmek kadar zor
Bence de çok şey saklıyor. Subaylık maaşı kaç TL ki 80 bin MSB ye borç oluyor? 7-8 ayda mümkün mü?

Sorana da '' 300 gr altın takmışam. '' diyorlar, kim bilecek?
Borç mu ödeyecekmiş konu sahibi altınla, kaçırdım heralde. E altın da borçla alınacak? Onu kim ödeyecek? Ne güzel matematik.

Matematiği hiç sormayın.
Parmak hesabı yapayım dedim, elimi açamadan geri kapadım.

Arkadaşın ayçiçekleri gibi güneşe dönüp fotosentez yapması gerekiyor geçinmesi için.

Ben ciddi ciddi polis olamazsa köye dönüp baba evinde bedava yatıp tarlada çapa yapma planı olduğunu falan düşünüyorum, şehirde yaşayan birinin yapacağı hesaplar değil bunlar.

Benimde aklima bu geldi. Ne hata yapmis ki daha eğitimdeyken meslekten uzaklastirilmiş. hem de tazminat odeyecek sekilde uzaklastirilmiş.

Bu adam hic guven vermiyor.

Krediyle aldığı arabayıda satmiş onun parasıda yok ortada.

Bence de çok şey saklıyor. Subaylık maaşı kaç TL ki 80 bin MSB ye borç oluyor? 7-8 ayda mümkün mü?

Hani devlet küçükken alıp yedirip barındırıp okutuyor ya o tazminat onun borcu o doğru , arkadaşım da ödedi. Fakat geriye kalan herşey fiyasko hele ikazdan atıldı filan bu kıvançımsı kedi beslerken işe gitmeyi unutmuştur öyle atılmıştır, on gün filan gitmediyse ikazdan atılmış pehh

Oh valla ne ala memleket. Okudukça matruşka gibi sevgilinizin icinden biseyler cıkıyor. Nişanda istemiyor beyefendi şahsı. Cok şaşırtıcı ya insallah Allah size güzel hayırlı bir kapı açsın tez zamanda gönülden dua ettim sizin İcin. Ailesinin adam edemediği 'ki ailesi de bi garip' kişiyi siz lütfen düzeltmek İcin yıllarca bekleyip hayatınızı heba etmeyin. Hayat cok kısa güzel yaşayın derim. Basından kafanızda soru işareti varsa zaten orada vardır Bi sıkıntı

Bu benim bahsettiğim önceki dönemlerin subaylarıydı, 15 temmuz sonrası süreci bilmiyorum şimdi o kadar tazminat borcu olmayadabilir çünkü o kadar küçükken almıyor devlet doğal olarak o kadar borçlanmıyorsun da devlete. Ya bu adam bence yalancı belki kumar iddia borcudur o meblağ

Bana birilerini hatırlattı bu kıvançımsı. Ama bir farkla, o bu kadar sorumsuz değildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…