- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.891
Tahmin ettim. Sorarsalar askerlik tutkudur der nerden bilecekler.ÖABT Sınavinaa bile girmemis ki atanmış değildi yani .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin ettim. Sorarsalar askerlik tutkudur der nerden bilecekler.ÖABT Sınavinaa bile girmemis ki atanmış değildi yani .
Kendisi de sorumsuzca davranmış ama yine de gerçekten çok üzülünecek bir durumda aylardır ne halde biliyorum ve içine atan bir insanSevgilinize de üzüldüm..Ailesinin derme catma bir evde oturmasi babasinin durumu vs üzülüyor bunlara muhtemelen..Ailelesine de kizdim ya..Cocugundan maddi beklentin nasil olur ya?? Daha kendini kurtarmamis ki adam..Zaten ulkede polisliği tercih edenlerin cogu maasi dolgun, ana babaya yardim ederim diye düşünüyor. Halbuki ne kadar zor meslek. Doguda polis olmak ne kadar tehlikeli..
Güvence mi? Altınları gelinde bıraksalar güvence olur, yok ev alalım yok araba alalım. Ev araba tabi ki erkeğin üstüne oluyor. O altınlar gelinde durdukça eş ailesinin ağlaması kesilmiyor, yok şöyle borcum var, yok batıyom ölüyom bitiyom. Çilekyağmuru yazmış ya yukarda, kadınlara satın alınan mal, yatırım gözü ile bakılıyor, doğru ama verdiklerini de gasp edince artık satın alınan mal bile olamıyorlar, oluyorlar direkt köle.
Yahu size helal olsun maşallah çok da iyi yapmışsınız ben şu an sizin dediğiniz gibi evlenmeye razıyım desem bunu bile yapamıyoruz ortadaki borç yüzünden konu benim prensesler gibi bir düğün evlilik istemem değil zaten ve ben her şeyin en lüksünü de istemedim zaten . Gelmiş beni sucluyorsunuz ama anlattım uzun uzun her şeyin en uygununa da razı olsam ailenin borçları üstümüze yüklendikce ve sevgilim de akıllıca davranmadikca her şey zorlaşıyor diye . Yine de teşekkürler zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için vakit ayırdığınız için ve umarım evliliğiniz çok daha güzel şekilde devam eder Allah bozmasin
tovbe estagfurullah50 bine kapatmak için uzayda yaşamamız gerekir ya
Kesinlikle borçlar hallolsa inanın ben de düğünde fahiş şekilde para harcamak yerine yatırım yapalım ya da gezelim tatile çıkalım derim aileme bile şimdiden ben abartı düğün vs sevmiyorum diye empoze etmeye çalışıyorum ama ortada 324.000 borç varken ilk sorun da düğün değil bu borçların nasıl hallolacagi konusuSenin düğün zamanı isteklerin, taleplerin değil konu. O konu daha istikrarlı, mantıklı, akıllı bir eş adayıyla yolunu bulur. Ayrıca istemek de ayıp değil. Kısıtlı şartlarla evlenmek de ayıp değil. Herkesin şartları, ortamı, düzeni farklı. Tabi urfa adetlerini de çok bilmiyorum da herşeyi tam olsun senin maaşında gözü olmasın da altını eksik olsun. Benim fikrim bu.
Yani belki de mümkündür hayatımda hiç bu konuları iğneden ipliğe en uygun nasıl olur diye araştırmadim . Ailede de evlenen yok hıc ama abim nişanlandı. Yakında evlenecek beyaz eşya ve mobilyası 52bin tuttu onu gördüğüm için o açıdan elli bin ile hallolmaz diye düşündümtovbe estagfurullah
50 bın masrafla evlenebılmeyı ıhtıyacları tamamlayabılmeyı ımkansız goren bırının beklentılerını karsılayamaz zaten sevgılınız
sız sızın beklentılerınızı karsılayacak bırıyle daha mutlu olursunuz
masraf nedır ,neler lazım, ne olur ,nasıl olur bılmeyen bırı olsam neyse de barı bana yapmayın yahu
neyse zaten konu aslında evlenememenızden daha onemlı daha ote seyler sevgılınızle bence kımse su durumda evlenmezdı
Ona da söyledim şimdi biz borç yüzünden ayrılsak sen en kısa zamanda başkası ile evlenirsin borç falan da hallolur dedim ama benim şanssızligim mi ya da beni cepte mi görüyor bilmiyorum ama bana beş altı sene diyebiliyirBu adam olur da o borcu bitirirse bitirene kadar siz cefasini cekersiniz. Adam duze cikinca ailesinin munasip gorduguyle evlenir 3 ayda. Bak demedi deme.
Gercekten seven adam kendi evliligine odaklanir, babaya emeklilik eve tapu kardeslere dugune degil. Gercekten seven adam bunlar icin beklemenizi uygun bulmaz.
Alakasız mi ? Evlilik , borç , sevgili , ayrılık heşteklerini koydum ve bence ana konu ile alakalıHeştek ne alaka?
neyse zaten konu aslında evlenememenızden daha onemlı daha ote seyler, sevgılınızle bence kımse su durumda evlenmezdı
Kıvanç Tatlıtuğ olmasa da aşağı kalır değil benim gözümde ayrıca gerçekten kötü niyetli biri değil hayvanlara karşı insanlara karşı merhametli , içkisi sigarası yok namazında niyazinda efendime söyleyeyim iyi huylu biri ama zamaninda yaptığı sorumsuzluğu ve etine buduna bakmadan her şeyi yüklenmesi de cabasıBu cümleye imzamı atarım. Kıvanç tatlıtuğ fiziğinde falan mı bu bey, neyine kandın konu sahibi?
Yahu size helal olsun maşallah çok da iyi yapmışsınız ben şu an sizin dediğiniz gibi evlenmeye razıyım desem bunu bile yapamıyoruz ortadaki borç yüzünden konu benim prensesler gibi bir düğün evlilik istemem değil zaten ve ben her şeyin en lüksünü de istemedim zaten . Gelmiş beni sucluyorsunuz ama anlattım uzun uzun her şeyin en uygununa da razı olsam ailenin borçları üstümüze yüklendikce ve sevgilim de akıllıca davranmadikca her şey zorlaşıyor diye . Yine de teşekkürler zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için vakit ayırdığınız için ve umarım evliliğiniz çok daha güzel şekilde devam eder Allah bozmasin
Estağfurullah uzmediniz siz daha objektifsiniz bana göre ben daha hayalperest davranıyorumdur . İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerSuc sadece sizin degil tabiki. ama erkek arkadasınızinda sizinde hayaller paris gercekler tarlabasi.
Siz daha atanmamışsiniz 200 binlik dügün masrafı dilinizde erkek arkadasınız daha egtimdeyken araba almis krediler cekmis bir suru borc yapmis ailesinin borcunu ustlenmis ustune ustuk borc varken dava bekliyorum ayağina calismamiş.
Tabiki boyle biriyle evlenmemek istemek en doğal hakkınız buna sözum yok.
evlenip beraber calisip kayinpederin borcunu odemek hiçbir kadın istemez.
Sizi üzmek degildi amacım inşallah sizinde gonlulunuze gore olur her sey. Karsıniza daha ayakları yere basan olgun sorumluluk sahibi biri cıkarm
Kıvanç Tatlıtuğ olmasa da aşağı kalır değil benim gözümde ayrıca gerçekten kötü niyetli biri değil hayvanlara karşı insanlara karşı merhametli , içkisi sigarası yok namazında niyazinda efendime söyleyeyim iyi huylu biri ama zamaninda yaptığı sorumsuzluğu ve etine buduna bakmadan her şeyi yüklenmesi de cabası
Sorana da '' 300 gr altın takmışam. '' diyorlar, kim bilecek?Aa ne guzel hic boyle altinim olmadi. Cok sansliyim bu tantanalara girmedim...
Cok haklisiniz. Guvence diye konusahibi dedi ama kendi plani da zaten ertesi gun esine verip es ailesinin borclarinin odetmek.
Polisliğe başvurdu işte onu da bekleye bekleye bir yıl geçmese gerçi on sağlığa çağrıldı spor ve sözlü mülakat da yakında olur ama sonuçlar ne zaman belli olur bilmiyorumO zaman biraz da sana merhamet etsin. Sen ancak subaylık tazminatını evlenince beraber öderiz dersin. Boşta da durmasın ne iş olsa yapsın. Evinin eşyasını olsun alsın.