• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borç.. borç.. borç.. :(

Eşin aynı kayın babam gibi bütün ailenin iliğini kemiğini sömürüyor uçan kuşa borcu var sorumluluk sıfır. Eşim bile annesine boşa bu adamı diyor. Kesin tavrını koy asla boş bırakma her yaptığından haberin olsun eğer şimdi bu işe el atmazsan ilerde çok pişman olursun.

Çok dertliyim :KK43:
Ben borca alışkın bi insan değilim, bekarlığımda kendi ailem borç, kredi gibi konulardan arkasına bakmadan kaçardı.sanırım bundan dolayı birine borçlu kalmak en büyük korkum.
Eşim benim aksime yıllardır borç içinde yaşamış, yıllar önce bi iş yapmış batırmış, ve hala o dönemden kalma borçları var akrabalarına.. yaklaşık 6 yıllık bi mevzuudan bahsediyorm.Fakat bu durum onu hiç rahatsız etmiyor.
konuya gelirsem;

-2 tane kredi kartım vardı, evlenmeye yakın hepsini sıfırlamıştım.evlendikten sonra eşim kartlarımı kullanmaya başladı.(kendi kara listede olduğu için bankalar kart vermiyor) engellemek istedim ama durum tartışmaya, huzursuzlığa dönünce sıkmaktan ağlaya ağlaya vazgeçtim.şimdi kartlara 7bin lira borcumuz var, her ay takla attırıyor ama kapanması için 10 lira bile yatırmıyor.

-düğünde takılan takılarımızla bi iş devraldı, daha işi yapmaya başladıktan 2 ay sonra burayı satalım x işi yapalım demeye başladı.sürekli iş değiştiren, hep başka işlere atlamak isteyen bi yapısı var.biz bu işi devraldığımızda dükkanın sıfır borcu vardı.geçenlerde dükkana uğradım ve tesaadüfen toptancısına 4bin lira borcunun olduğunu öğrendim.bu toptancıya aslında hergün para ödemek zorunda ama 1 gün vermiş, 3 gün vermemiş.muhtemelen o parayla kira fatura falan ödedi, yanlış bişey yaptığını sanmıyorum ama bundan benim haberim yoktu.bak hayatım işler gayet iyi ödemelerimizi yapabiliyoruz diye kandırıyormuş beni.1.000.00 lira da elektrik borcu varmış bi de dükkanın, ben ordayken elektriği kestiler falan.

-kızım doğduğunda takılan takılar vardı, hepsini aldı dükkana mal alıcam diye.. malı sattıkça tekrar yerine koyarız, çok sıkıştım hayatım dedi, dayanamadım tamam dedim.şimdi hiç birisi yok ortada puuff! uçtu.

-ablama ve kardeşime 2 yıldır 1500 liraya yakın borcumuz var, öderiz deyip geçiştiriyor.

Daha neler neler.. o kadar daraldım ki artık,
Ben borçlarımız ödensin, artık rahata kavuşalım diye 3 yıldır para harcamıyorum ne üstüme ne başıma hiç bişey almıyorum.Sürekli maddi sıkıntı içindeyim buna rağmen durum ne hala borcumuz var.bi ev bi araba alırsın borcun olur öder bi mal sahibi olursun amin, çekerim bütün sıkıntısını sorun yok, ama bu durum bambaşka hiç bişey almıyoruz bi yatırım yapmıyoruz ama borcumuz bitmiyor.

Eşimin kötü bişey yapmadığına eminim, başkasına yedirmediği kesin.
Peki o zaman?

Ben çalışmıyorum, bi bebeğim var şuan onunla ilgileniyorum,
dün anneme bahsettim biraz durumdan, bana kesinlikle çalışmayacaksın, daha ne kadar bu adamın borçlarını ödeyebilirsin dedi.(daha önce çalışıp borç kapatmaya çabalıyordum elimden geldiğince)
Peki ne yapayım kızlar, bi çözüm bulamıyorum.
Basiretim bağlandı sanırım sağlıklı düşünemiyorum.
Maaşlı bi işe gir diyorum ben maaşlı elin işinde çalışamam diyor :KK43:

Ama bu konu dışında eşim iyi bi adamdır,
eşine evine ailesine düşkündür, ince düşünür, ilgilenir, ailemi kendi ailesi gibi sahiplenir vs..
Ama bu maddi ve iş konusunda ki eksikliği bizim sonumuz olacak böyle giderse..
Lütfen bi akıl verin bana :KK43:
Sorumsuz insan cook zor

Yapma kararsız. Dediğim gibi kazara hamile kaldım diyenlerin çoğuna ben de inanmıyorum ama ben korunuyorum ben nasıl hamile kalmadım demek ben de bilet alıyorum loto neden bana çıkmıyor ya da ben de araba kullanıyorum neden ben kaza yapmıyorum demek gibi bir şey. (Tam örnekleyemedim idare et :))

Bir sürü kadın aşkı için aldatmaya be dayağa katlanıyor, hayalperest olanına katlanan bana onların yanında çok da absürt gelmedi. Ben de kendisine dedim zaten sen tercih ettiğin hayatı yaşıyorsun ama bu hayatı çocuğuna layık görmemelisin diye.

O kampanyayı ben de sonuna kadar desteklerim. Bir bebeğin asla zamanı geldi ya da evliliği kurtarmak için yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ama malesef bir çok insan bu yüzden yapıyor. Ben bile asla zamanı geldi diye yapmam diye düşünürken 31 yaşında biyolojik saatimin dürtmesiyle istemeye başladım sanırım. Zamanı geldi diye evlenmedim ama zamanı geçiyor diye çocuk yapacağım sanırım. Daha görmek istediğim onlarca ülke, yapmak istediğim bir sürü çılgınlık varken bebek olayına giricez seneye.

Haha, beni baya güldürdün :KK48: Elbette dedigim tam bilimsel bir gerçek olamaz. Tabiki bana olmadi diye, baskalarina olmayacak diye bir kaide yok ama sanirim biraz doldum hep bu tür konulari okuyunca. Her zaman aynisi, evlilik hiç saglam degil, koca çok sorumsuz ama yine bir bebek dünyaya geliyor.

Ben ise iyi giden bir evliligim var, sorumlulugun bilen bir es felan fakat maddi durumuz halen tam saglam olmadigi için bebegi düsünemiyorum bile. Ben çoçuguma herseyi vermek isterim, sadece maddi anlamda degil manevi anlamdada. Su an evliligimiz iyi mesela fakat halen merak ediyorum hersey yerine oturdumu diye, biz iyi ebeveynler olabilirmiyiz diye? Yani binbirtürlü soru aklimdayken, insanlar nasil bu kadar kolay bebek yapiyor diye aklim almiyor.

Sanirim bdv'de baska bir konudanda etkilendim. O konuda kiz 18 yasinda, 4 ay evli, issiz bir esi var ve bebek istiyor. O bebek hangi sartlarda büyüyücek, oyuncaklarindan tut, psiklojisini, üniversite ücretlerini,... nasil düsünulmez. Bu nasil bir bencilliktir? Vallah böyle tür seyleri okuyunca insan iste öfkeleniyor ve kötü evliligi ve çoçugu olan herkesi ayni kefeye koyuyorsun iste.

Haha, beni baya güldürdün :KK48: Elbette dedigim tam bilimsel bir gerçek olamaz. Tabiki bana olmadi diye, baskalarina olmayacak diye bir kaide yok ama sanirim biraz doldum hep bu tür konulari okuyunca. Her zaman aynisi, evlilik hiç saglam degil, koca çok sorumsuz ama yine bir bebek dünyaya geliyor.

Ben ise iyi giden bir evliligim var, sorumlulugun bilen bir es felan fakat maddi durumuz halen tam saglam olmadigi için bebegi düsünemiyorum bile. Ben çoçuguma herseyi vermek isterim, sadece maddi anlamda degil manevi anlamdada. Su an evliligimiz iyi mesela fakat halen merak ediyorum hersey yerine oturdumu diye, biz iyi ebeveynler olabilirmiyiz diye? Yani binbirtürlü soru aklimdayken, insanlar nasil bu kadar kolay bebek yapiyor diye aklim almiyor.

Sanirim bdv'de baska bir konudanda etkilendim. O konuda kiz 18 yasinda, 4 ay evli, issiz bir esi var ve bebek istiyor. O bebek hangi sartlarda büyüyücek, oyuncaklarindan tut, psiklojisini, üniversite ücretlerini,... nasil düsünulmez. Bu nasil bir bencilliktir? Vallah böyle tür seyleri okuyunca insan iste öfkeleniyor ve kötü evliligi ve çoçugu olan herkesi ayni kefeye koyuyorsun iste.

Ben o konuya yorum bile yapamadım. Artık bazı konulara yorum yapmaktan vazgeçtim. Misal nişanda takı ile ilgili konu olmuş amaaan şimdi buna yorum yapsam maksat sizin mutluluğunuz altına takılma desem ne demesem ne. 18 yaşında evlenen çocuklara ben ne yorum yapayım. Yapsam farkeder mi? Evlilik için çocuk için ehliyetler olmalı belki de. Bir sürü testten geçmek gerekmeli.

Geçmiş sayfalarda hiç kimseyi kovalamadım konumdan.kararsiz bebegimle alakalı bilip bilmeden attı tuttu bende geçmiş sayfalarda bu konuyla alakalı açıklama yaptıgımı belirten bi cümle yazdım.ve yazdığım cümle yapılan yorumdan çok daha fazla yapıcıydı.herneyse..

Buraya herhangi bi sebeple derdini yazan arkadaßlara ne gözüyle bakılıyor bilmiyorum.kendinizi üstün mü görüyorsunuz ki tanımadığınız insanlar hakkında kesin yargılara varıp fütursuzca eleştiri yapıyorsunuz? Bu hakkı sana kim veriyor? Ben mi? Hayır, ben sordugum soruya cevap arıyorum eleştirilmek istemiyorum.zaten ben buraya konu açarak kendi hayatımla ilgili öz eleştirimi yapmışım, bunun üzerine sen hangi sıfatla yaşadıgım hayatı sorgulayabiliyorsun.yok başka konuya sinirlenmişte bilmem ne..

Ben mutsuz bi evliligim oldugundan bahsetmedim.aksine cok mutluyum seviyorum seviliyorum.ama her insan gibi eşimin de bi eksiği var.. kimi için katlanılabilir olabilir ama ben katlanamıyorum.yalnız hiç bi çaba göstermeden bu adam düzelmez deyip arkamı dönüp gitmek istemiyorum.gittikten sonra neden cabalamadım diye azap cekmek istemiyorum.

Bebegim sürpriz oldu dedim,
Bu konuda kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Bu samimi anlatımıma rağmen hala yok yalanmış yok o zsman o niye hamile kalmıyomuş falan.. saçmalık sidik yarıştırmak olsun işte..
Umarım sizler benim gebeligimi ögrendigim gibi ögrenmezsiniz.umarım benim gibi caresizce aglamak yerine mutluluktan göz yaşı dökersiniz.umarım 3 ay boyunca psikolaga gitmek yerine kadin doguma gider bebeginizin gelisimini heyecanla izlersiniz. Neyse..

Caninfistigi ilgin ve destegin icin ayrica tesekkürler arkadaşım.sagolasın

O kadar yaygın bi durum ki, herkes eşi, babası, abisi, dayısı ile örnekleyebilmiş sayfalarca.
Bi yerden sonra bi boşanmak konusu almış başını gitmiş. Fakat konu sahibesi, mesajında eşinin iş konuları haricinde iyi ve sadık bi eş olduğunu özellikle belirtmiş.
Konu sahibeciğim, her adam idarecilik yeteneğiyle doğmuyor işte, binlerce örnekle sabit. Ama patronluğa hevesli işte huy çıkmaz. Eğer normal şartlarda birbirinizi seviyorsanız, maddi konularda 'beceriksiz' oluşunu biraz müdahaleyle çözebilirsiniz. Yani oturun konuşun herkesin dediği gibi, ama 'düzelmesini' talep ederek değil. Konuşun ama, artık işlerle, dükkanla filan siz de ilgilenmek istediğinizi söyleyin. Her gun dükkana uğrayın, belli ki o beceremiyor, siz akıllı bi kadın olarak bi el atın. Çekip çevirmekte daha başarılı olursunuz. Bu dükkan olmaz başka iş olur filan ama bi şekilde müdahil kalın yani. Bi de böyle deneyin.
Gerçekten yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.evet geçim sorumluluğu eşimin elinde olduğu için muvaffak olamadığımızı düşünüyorum.eşim dinler beni artık hesaplar benim tekelimde desem karşı çıkmaz.ama ben istedim ki sorumluluğunu bilsin herşeyi ben üstlenmiyim o da biseylerin ucundan tutsun.. olmadı işte.
Bazen herseyin en iyisini bilen en iyisini yapan kisiligi güçlü kadınlar yapamayanlara göre daha çok eziliyor.evlilikte herseyi bilmemek gerek eşinde elini taşın altına sokmalı mantıgını savunurdum hep.ama olmayınca olmuyormuş.
Benim bi ablam var, eniştem o kadar nazlamış ki tek başına pazara gidip domates alamaz.. ama bi okadarda kıymetlidir.eniştem ben onu yürütmeye kıyamam işten izin alır bırakırım der bi yere gidilecekse.
Napalım kader :)

Konu sahibesi soyledi cocuk icin cevre yap deyince yaptim diye
Herkesin derdi kendine
Bana niye yukleniyorsunuz ki.
Ayrica konu sahibi kendine akil verenleri kovaladi gectigimiz sayfalarda gorebilirsin

Allah aşkına konu sahibi geçmiş sayfalarda nerde demiş çevre yap dedi çocuk yaptım diye.bi bul cikarda önüme ser allah için.diger konularla bu konuyu ayıracak kapasiten yok bi de akıl vermeye hevesleniyorsun .eksik kalsın sagol aklın sana kalsın.bana akıl verecek adamın benden daha zeki olması lazım bu sen degilsin.. geçmiş sayfalarda gayet güzel açıklamalar fikirler destekler aldım yetti bana sagolasın.

Gerçekten yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.evet geçim sorumluluğu eşimin elinde olduğu için muvaffak olamadığımızı düşünüyorum.eşim dinler beni artık hesaplar benim tekelimde desem karşı çıkmaz.ama ben istedim ki sorumluluğunu bilsin herşeyi ben üstlenmiyim o da biseylerin ucundan tutsun.. olmadı işte.
Bazen herseyin en iyisini bilen en iyisini yapan kisiligi güçlü kadınlar yapamayanlara göre daha çok eziliyor.evlilikte herseyi bilmemek gerek eşinde elini taşın altına sokmalı mantıgını savunurdum hep.ama olmayınca olmuyormuş.
Benim bi ablam var, eniştem o kadar nazlamış ki tek başına pazara gidip domates alamaz.. ama bi okadarda kıymetlidir.eniştem ben onu yürütmeye kıyamam işten izin alır bırakırım der bi yere gidilecekse.
Napalım kader :)
Aynen katılıyorum, ne eşler var :)
İşte hepimiz, her şeyin dengeli yürüdüğü ideal evlilikler düşlüyoruz. İşler öyle çıkmayınca hayal kırıklığımızla uğraşıyoruz bi de.
Eğer ortada bebeğiniz olmasaydı, eşinize artık tabiri caizse kafasına vura vura da olsa öğretin, eğitin, deneyin der, bunun üstüne düşünürdük. Ama deneye deneye öğrenmesi için geç artık, fındığın geleceği söz konusu, risk almayın ona bırakıp. Bence en sağlamı, siz hesapları en kısa zamanda ele alın. Bi süre böyle ilerlesin. İş değiştirilecekse de, sizin de aktif rol alabileceğiniz bi sektöre geçin.
Bu arada dileğiniz, yani eşinizin de elini kayanın altına koyması durumu için de, siz ona görevler verin. Riski az ama göz dolduran ufak işler. Sizin kontrolünüzde yani. O onların altından kalkabildikçe psikolojik tatmin yaşarsınız, iyi gelir. Hem ben inanıyorum ki, iyi niyetli ve sadık bi adam zamanla ufak ufak ders alır sizin ufak başarılarınızı gördükçe.

Allah aşkına konu sahibi geçmiş sayfalarda nerde demiş çevre yap dedi çocuk yaptım diye.bi bul cikarda önüme ser allah için.diger konularla bu konuyu ayıracak kapasiten yok bi de akıl vermeye hevesleniyorsun .eksik kalsın sagol aklın sana kalsın.bana akıl verecek adamın benden daha zeki olması lazım bu sen degilsin.. geçmiş sayfalarda gayet güzel açıklamalar fikirler destekler aldım yetti bana sagolasın.
Dogru cok akillisin ondan girtlaga kadar borctasin.

Benim girtlaga kadar borcum yok bacim

Allah herkese kalbine gore versin

Siz niye bu bayani koruyorsunuz anlamadim :-D

Bu kadını korumak gibi bir görev üstlenmedim ama birine haksızca saldırılmasına da dayanamıyorum. Araya başka bir sürü insan kendi hikayesini yazdığı için karıştırmış olabilirsiniz ama bu arkadaş çevre istedi diye çocuk yapmamış. Ve psikolojik tedavi görmüş bebeği öğrenince. En azından söyledikleriniz doğu olsaydı ona çıkışırken beni ilgilendirmezdi. Ben sadece söylediklerinizin doğru olmadığını alıntıladığım mesajlarda söyledim o kadar. Bir insanı doğru olmayan bilgilerle kırmak mantıklı mı?

Bu kadını korumak gibi bir görev üstlenmedim ama birine haksızca saldırılmasına da dayanamıyorum. Araya başka bir sürü insan kendi hikayesini yazdığı için karıştırmış olabilirsiniz ama bu arkadaş çevre istedi diye çocuk yapmamış. Ve psikolojik tedavi görmüş bebeği öğrenince. En azından söyledikleriniz doğu olsaydı ona çıkışırken beni ilgilendirmezdi. Ben sadece söylediklerinizin doğru olmadığını alıntıladığım mesajlarda söyledim o kadar. Bir insanı doğru olmayan bilgilerle kırmak mantıklı mı?
Bu kadar abartmak dogru mu

Telden yaziyorum o yuzden geriden alintilayamiyorum

Herkesin derdi kendine valla.

Allah yardimciniz olsun

Scrolllock boşver sen şimdi bu gereksiz eleştirileri. Ne karar aldın peki söylesene. Yani eşinle nasıl konuşacaksın? Çalışmayı düşünüyor musun? Kısa ve uzun vade de ne gibi şeyler yapmayı düşünüyorsun evliliğinle ve maddi durumunuzla ilgili?

Bu kadar abartmak dogru mu

Telden yaziyorum o yuzden geriden alintilayamiyorum

Herkesin derdi kendine valla.

Allah yardimciniz olsun

Şimdi ben mi abartmışım konu sahibi mi abartmış bilmiyorum. Ama önemli de değil. Bakın burda konu sahibine "kocan seninle sermaye için evlenmiş" diyen bile oldu. Onlara bile sert bir şey demedi. Ama doğru olmayan şeyler yazılınca tepki gösterdi sadece. Allah cidden hepimizin yardımcısı olsun. Hiç birimize de konuştuğumuz büyük lafları yedirmesin inşallah. Sonuçta boğazına kadar borçta olan sensin dediğiniz konu sahibi borçları kendi yapmamış kocasınınkileri ödemekle geçiyor ömrü. Koca borcu olur, evlat borcu olur. Kimin ilerde boğazına kadar borca batacağı belli olmaz. Allah hepimizi borçlardan korusun inşallah. O yüzden kalp kırmaya değecek bir konu değil.

Şimdi ben mi abartmışım konu sahibi mi abartmış bilmiyorum. Ama önemli de değil. Bakın burda konu sahibine "kocan seninle sermaye için evlenmiş" diyen bile oldu. Onlara bile sert bir şey demedi. Ama doğru olmayan şeyler yazılınca tepki gösterdi sadece. Allah cidden hepimizin yardımcısı olsun. Hiç birimize de konuştuğumuz büyük lafları yedirmesin inşallah. Sonuçta boğazına kadar borçta olan sensin dediğiniz konu sahibi borçları kendi yapmamış kocasınınkileri ödemekle geçiyor ömrü. Koca borcu olur, evlat borcu olur. Kimin ilerde boğazına kadar borca batacağı belli olmaz. Allah hepimizi borçlardan korusun inşallah. O yüzden kalp kırmaya değecek bir konu değil.
Bana nasihat degil konu sahibine nasihat edin

Iyi gunler

Sevgiler

Daha öncede yazmıştım konu sahibinin acilen bu adamdan kurtulması lazım benim babamda aynn böyle bir adamdı hayatımızı kaydırdı annemde çalışan işi gücü olan bir kadındı 15 yıl borç ödedi sonra babamın kumar oynadığı ortaya çıktı bir Sürü borç ve Olayların sonunda annem çıldırdı 15. Yılda boşadı Allah'a şükür .. Keşke 1. Yılda boşasaymış .. Konu sahibi güzel anne lütfen senden rica ediyorum baktın düzelmiyor daha büyük sorunları başına sarmadan boşan korkma .. Annem ne salakmışım hayatımın 15 yılını harcadım diyor

Düşünceli ailesine düşkün adam böyle olmaz.
Borcunu odemeye çalışır ertelemez
Sorumluluk sahibi olan kişi borcunu gözardı etmez.
Kusura bakmayın anlatımınza bakarak eşinizi seviyorsunuz sanırım konduramıyor olabilirsiniz yahut sizi böyle oyalıyor.
Eşiniz ne yazık ki sorumluluk bilinci gelişmemiş aile kavramını kavrayamamış biri.
İşiniz zor.

bazı insanlar memur kafalı bazıları da tüccar kafalıdır. tüccar kafalılar memurlugu sindiremezler, memur kafalılar da ticareti beceremezler çogunlukla. o yüzden adama durduk yere sorumsuz demeyin. eşine, çocuguna karşı iyiymiş boş boş da gezmiyor, çalışıyor bir şekilde. beceriksiz dersin, sabırsız dersin ama sorumsuz olmamış.

memur kafalılar az maaş alayım, başkasının emrinde çalışayım ama garanti olsun derken tüccar kafalı bunu diyemiyor işte. belki hiç kazanamayacak ama yarın bu adam bi işi tuttursa ve iyi paralar kazansa kimseden çıt çıkmazdı herhalde dimi? tüccar kafalı biriyle evliysen daha aksiyonlu, daha sıkıntılı yaşarsın, sabır göstermen gerekir ama kazanınca da iyi kazanırsın keyfini sürersin. yok ben bunları begenmem garanti olsun dersen de maaşlı çalışan bulacaksın.

sen kocana de ki, sürekli iş degişterecegine iyice bi araştır madem bunu istiyorsun. araştırdıktan sonra başla bi şeye ve sonra iş degiştirme tekrar de. sürekli iş degiştirmeyle zor... sen de çalışmıyormuşsun zaten işe sen de yardım edersin belki biraz.

QUOTE="bogurtlenkusu, post: 37277467, member: 480134"]Aynen katılıyorum, ne eşler var :)
İşte hepimiz, her şeyin dengeli yürüdüğü ideal evlilikler düşlüyoruz. İşler öyle çıkmayınca hayal kırıklığımızla uğraşıyoruz bi de.
Eğer ortada bebeğiniz olmasaydı, eşinize artık tabiri caizse kafasına vura vura da olsa öğretin, eğitin, deneyin der, bunun üstüne düşünürdük. Ama deneye deneye öğrenmesi için geç artık, fındığın geleceği söz konusu, risk almayın ona bırakıp. Bence en sağlamı, siz hesapları en kısa zamanda ele alın. Bi süre böyle ilerlesin. İş değiştirilecekse de, sizin de aktif rol alabileceğiniz bi sektöre geçin.
Bu arada dileğiniz, yani eşinizin de elini kayanın altına koyması durumu için de, siz ona görevler verin. Riski az ama göz dolduran ufak işler. Sizin kontrolünüzde yani. O onların altından kalkabildikçe psikolojik tatmin yaşarsınız, iyi gelir. Hem ben inanıyorum ki, iyi niyetli ve sadık bi adam zamanla ufak ufak ders alır sizin ufak başarılarınızı gördükçe.[/QUOTE]

Scrolllock boşver sen şimdi bu gereksiz eleştirileri. Ne karar aldın peki söylesene. Yani eşinle nasıl konuşacaksın? Çalışmayı düşünüyor musun? Kısa ve uzun vade de ne gibi şeyler yapmayı düşünüyorsun evliliğinle ve maddi durumunuzla ilgili?

Eşimle konuştum uzun uzadıya.
herzamanki gibi yapıcı değilde durumu biraz sert bi dille gerçekçi bi şekilde anlattım.olayın vehametini, ne kadar rahatsız olduğumu bu şartlar altında uzun bir evlilik yaşayamayacağımızı bi yerden sonra benimde iflas bayrağını çekeceğimi söyledim.gayet medenice dinledi ve hak verdi.

yaklaşık 4 yıldır altyapı oluşturdugumuz ve yapmayı planladığımız bir iş vardı.benimde tecrübeli olduğum bi konu yani bana sorup fikir almak zorunda olduğu bi konu.dükkanı satıp bu işi hızlandırıcaz ve birlikte çalışıcaz.muhasebe bilgim var işin muhasebesini ben tutucam para işleri aldısı verdisi bende dönecek.o sadece imalat ve satışta rol alıcak bi nevi benim ißçim olacak yani.

En son buna karar verdik ve bu işin son şansımız olduğunu eğer bu konudada başına buyruk davranıp bizi zarara sokarsa sabretmeye devam etmiyeceğimi söyledim.
enteresandır ki konuştuğumuzfan beri daha bi kıymete binmiş durumdayım.demekki arada bi ne olduklarını hatırlatıp egolarını yerle bir etmek işe yarıyormuş.

he buda mı olmadı?
O zaman daha fazla düşünüp yorulmaya gerek yok sonuç direk ayrılık.işte o zaman dicem ki çabaladım uğraştım olmadı sen yoluna ben yoluma..
allah hakkımızda hayırlısını ve her zaman doğru kararlar alabilmeyi nasip etsin.

umarım bi şans daha verdiģim için pişman olmam.

Back