QUOTE="bogurtlenkusu, post: 37277467, member: 480134"]Aynen katılıyorum, ne eşler var :)
İşte hepimiz, her şeyin dengeli yürüdüğü ideal evlilikler düşlüyoruz. İşler öyle çıkmayınca hayal kırıklığımızla uğraşıyoruz bi de.
Eğer ortada bebeğiniz olmasaydı, eşinize artık tabiri caizse kafasına vura vura da olsa öğretin, eğitin, deneyin der, bunun üstüne düşünürdük. Ama deneye deneye öğrenmesi için geç artık, fındığın geleceği söz konusu, risk almayın ona bırakıp. Bence en sağlamı, siz hesapları en kısa zamanda ele alın. Bi süre böyle ilerlesin. İş değiştirilecekse de, sizin de aktif rol alabileceğiniz bi sektöre geçin.
Bu arada dileğiniz, yani eşinizin de elini kayanın altına koyması durumu için de, siz ona görevler verin. Riski az ama göz dolduran ufak işler. Sizin kontrolünüzde yani. O onların altından kalkabildikçe psikolojik tatmin yaşarsınız, iyi gelir. Hem ben inanıyorum ki, iyi niyetli ve sadık bi adam zamanla ufak ufak ders alır sizin ufak başarılarınızı gördükçe.[/QUOTE]
Scrolllock boşver sen şimdi bu gereksiz eleştirileri. Ne karar aldın peki söylesene. Yani eşinle nasıl konuşacaksın? Çalışmayı düşünüyor musun? Kısa ve uzun vade de ne gibi şeyler yapmayı düşünüyorsun evliliğinle ve maddi durumunuzla ilgili?
Eşimle konuştum uzun uzadıya.
herzamanki gibi yapıcı değilde durumu biraz sert bi dille gerçekçi bi şekilde anlattım.olayın vehametini, ne kadar rahatsız olduğumu bu şartlar altında uzun bir evlilik yaşayamayacağımızı bi yerden sonra benimde iflas bayrağını çekeceğimi söyledim.gayet medenice dinledi ve hak verdi.
yaklaşık 4 yıldır altyapı oluşturdugumuz ve yapmayı planladığımız bir iş vardı.benimde tecrübeli olduğum bi konu yani bana sorup fikir almak zorunda olduğu bi konu.dükkanı satıp bu işi hızlandırıcaz ve birlikte çalışıcaz.muhasebe bilgim var işin muhasebesini ben tutucam para işleri aldısı verdisi bende dönecek.o sadece imalat ve satışta rol alıcak bi nevi benim ißçim olacak yani.
En son buna karar verdik ve bu işin son şansımız olduğunu eğer bu konudada başına buyruk davranıp bizi zarara sokarsa sabretmeye devam etmiyeceğimi söyledim.
enteresandır ki konuştuğumuzfan beri daha bi kıymete binmiş durumdayım.demekki arada bi ne olduklarını hatırlatıp egolarını yerle bir etmek işe yarıyormuş.
he buda mı olmadı?
O zaman daha fazla düşünüp yorulmaya gerek yok sonuç direk ayrılık.işte o zaman dicem ki çabaladım uğraştım olmadı sen yoluna ben yoluma..
allah hakkımızda hayırlısını ve her zaman doğru kararlar alabilmeyi nasip etsin.
umarım bi şans daha verdiģim için pişman olmam.