- Konu Sahibi nonameanymore
-
elsilam da geldi, oh topic daha bi canlandı. hep hamilelik muhabbeti nereye kadar şekerim yahubir ay burda takılırız sonra bi bakmışsın bomba yiyecekler kürler derken hoooop
takıl bana hayatını yaşa :81:
bende eşime işirdim keçiboynuzu ama hamile kaldığımdan şüpe ettiğim için hemen bıraktı eşşeekkk:44:
elsilam da geldi, oh topic daha bi canlandı. hep hamilelik muhabbeti nereye kadar şekerim yahubir ay burda takılırız sonra bi bakmışsın bomba yiyecekler kürler derken hoooop
takıl bana hayatını yaşa :81:
aboooooowwww o zaman ben takılmiim size yada takılayım ama hayata geçirmiim.allah bebiş isteyen hatunlara tez vakitte versin inşalaahhhhhhhhhhhhh
günaydın tatlıcıklar :)
test silik de olsa 2 çizgi çıkıyor delircem de ben ne yazdığımı bilemeyebilirim. hayatımda ilk defa...
ama bir sorun var baya bekledikten sonra çıkıyor... geçen hafta hcg yaptırmıştım 0,1 idi... :18:
laboratuarda çalışan biri olarak testinize şu yorumu getirebilirim :
hamileliğiniz çok yeni..
testin tarihi falan geçmemişse ben sonuç kağıdına pozitif yazardım bu durumda.
(hamilelik doğal yollardanmı????)
oleyyyyyyyyyyyyyyyy.canım cok sevindim.cok duygulandım....evet bazı testlerde silik de olsa iklinci çizgi çıkınca sonuç pozitif oluyo......çok sevindim.hadi tez haber ulaştır bizlereeeeeeee....aha işte asıl bombayı patlattın topikte.....
simirnam bilmiyorummmmmmm kafam çok karışık, hala net birşey hissetmiyorum ama bekledikten sonra çıkmış olması korkutuyor beni çok üzülüyorum yine hüsran olcak diye...
sakınnnnnnn.sakın sıkılıp ters şeyler düşünme..ne kadar gecikti regl bilmiyorum ama kan testi daha kesin olur sanırım..laborant arkadaş nerde.....yine de biz olumlu düşünelim.valla haberini okuyunca tüylerim diken diken oldu çok etkilendim.allah hayırlısıyla topiğine bi bebiş versin
geldiimmmmm
valla arkadaşlar bazı testler yanıltıcı sonuçlar verebiliyor.ama genelde ikinci silik çizgi pozitif kabul edilir ve bhcg değeri ilk zamanlarda düşük olduğundan silik çıkabilir.gün geçtikçe çizgi netleşir ve belirgin hale gelir.yanıltıcı sonuçlarda hastaları kandan gebelik baktırmaya yölendiriyorum.böylelikle hasta tereddütte kalmıyor.ama haftasonu yaptıramam dersen ptesi yi bekle.bi kere daha idrar testi yap.yine emin olamazsan kan testi yaptırrsın.adetiniz kaç gün geçti düzenli yumurtlama dönemi yaşarmısınız peki??
isteğinizle olmuş bir gebelikse inşallah umutlarınız boşa çıkmaz
İSTEYİP DE Bİ TÜRLÜ OLAMAYAN GEBELİİİKsaglık ocagından geliyorum bi idrar testi yaptılar 1 dk beklemeden yok dediler ve cıktım. kandan baktır sonra dediler. umutsuzum kızlar. neyse beni boşverin. biz bu topiği şenlendirelim insanları bilgilendirelim bi faydamız dokunsun. en çok da bu yüzden bir bebek isterim zaten, hayırlı evlat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?