• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bomba yiyecekler ve faydaları.. Paylaşalım, sağlıklı yaşayalım!

günaydın canlarrrrrr:80: geçen gün kolestrolümün yüksek olduğundan bahsetmiştim ya dün annem enginar yaprağı almıs bana..Enginar yaprağını cezvede bikaç dakika kaynatıp içeceğim sabahları..Bu sabah başladım..Sonuçlar iyi yönde düzelir inşAllah..

günaydın canlarrrrrr:80: geçen gün kolestrolümün yüksek olduğundan bahsetmiştim ya dün annem enginar yaprağı almıs bana..Enginar yaprağını cezvede bikaç dakika kaynatıp içeceğim sabahları..Bu sabah başladım..Sonuçlar iyi yönde düzelir inşAllah..

kolestrol sorununu bende yaşadım ama benimki tam sınırdaydı.ceviz kürünü denemiştim ben 15 gün iyi gelmişti.1 yaprak cevizi gece yatmadan önce bir çay bardağı suya koyuyordum,sabah kalkınca su kahverengi oluyordu aç karnına bu suyu içiyordum cevizi de yiyordum.bi de hergün 1 elma yedim.tabii yediklerimi de biras frenledim(yaz ayıydı ve sürekli hergün dondurma yiyordum falan :56:)
sonunda başarmıştım 140 lara inmişti.tavsiye ederim:34:

ikinize de geçmiş olsun tekrar kıslar...enginara bayılırım benn...zamanı gelince anne dondurucuya zula yapar bunlardan bisürü..yapraklarını da kkurutup içeriz çay gibi..ama kolesterol düşürdüğünü bilmiyodum.güzel bi bilgi oldu benim için.

Yulaflı besinlerde bolca lif var, ince bağırsakta kolesterol moleküllerine yapışıyor sanırım ve kolesterolün kana karışmasına fırsat bırakmadan doğal yollarla vücuttan atılmasını sağlıyor diye biliyorum.

bir de bitter çikolata- antioksidanı çok olduğu için çok faydalı canım.

bu arada ben acayip severim türk kahvesini. madem bomba yiyeceklerden bahsediyoruz yaptığım birşeyden bahsedeyim size. bu bombanın telvesini hafif kurutup hafif nemli yüzünüze keseler gibi peeling yaparcasına maske halinde 10 dk bekletin. parlayan ama hafif nemli ve uzun vadede pürüzsüz bir cildiniz olacak, ve artık güzellik kahvesi içeçeksiniz :)

ps: hamile değilim tekrar idrar testi yaptım negatif çıkmaya başladı bu sefer de farklı bir markayla. hatta çok komik bu ay 2. kez yumurtladım bugun. ama eşim yok. olsun siz varsınız :69:

bu arada ben acayip severim türk kahvesini. madem bomba yiyeceklerden bahsediyoruz yaptığım birşeyden bahsedeyim size. bu bombanın telvesini hafif kurutup hafif nemli yüzünüze keseler gibi peeling yaparcasına maske halinde 10 dk bekletin. parlayan ama hafif nemli ve uzun vadede pürüzsüz bir cildiniz olacak, ve artık güzellik kahvesi içeçeksiniz :)

ps: hamile değilim tekrar idrar testi yaptım negatif çıkmaya başladı bu sefer de farklı bir markayla. hatta çok komik bu ay 2. kez yumurtladım bugun. ama eşim yok. olsun siz varsınız :69:

aa ben bunu ellerime yapıyodum yumuşacık oluyodu.türk kahvesi içmeye bir türlü alışamadım ama yaaa:68: banada çay olsun başka bişey istemem.

bu arada hamile olmamana üzüldüm ve şaşırdım yaa,ikici çizgi nasıl çıktıki o zaman.demek markasındanmış.ne diyeyim arkadaşım önce canının sağlığı.rabbim hayırlısını versin vardır mutlaka bir zamanı,sen dua et..:70:

içeceklerden bahsediyoruz madem yeşil çayla aranız nasıl?
antioksidan özelliğini bilmeyen yok.ben sadesini içemiyorum.genelde ya elmalı ya melisalı vs olanlarından alıyorum.hergün 1 yada 2 fincan içiyorum.
:21:
ha bu arada poşet çaylardaki metal zımbalara dikkat.sıcakla birleşince metalin zararı oluyormuş.zımbasız poşet çayları tercih edelim:40:

içeceklerden bahsediyoruz madem yeşil çayla aranız nasıl?
antioksidan özelliğini bilmeyen yok.ben sadesini içemiyorum.genelde ya elmalı ya melisalı vs olanlarından alıyorum.hergün 1 yada 2 fincan içiyorum.
:21:
ha bu arada poşet çaylardaki metal zımbalara dikkat.sıcakla birleşince metalin zararı oluyormuş.zımbasız poşet çayları tercih edelim:40:

canım ben ona özellikle dikkat ediyorum, zımbalı olmamasına. elimden geldiğince aslında poşet çayda içmemeye çalışıyorum. süzgeçli bir demlik aldım kettlein üstüne koyup demleyerek içiyorum.

yeşil çayı ben de çok seviyorum. benim de ara ara kolestrol ve şekerim yükseliveriyor kilo almaya çok meyilliyim. kupanın dibine biraz yeşil çay bir tane de tarçın çubuğu atıyorum. faydasını gördüm ama sadece bundan mı bilmiyorum.

yeşil çayda özellikle lipton iyi, hem de çeşitli tatları da var ballısı, ginkgolu, portakallı vs. ama ben size başka bir bomba önereyim. beyaz çay :32: chado diye bir marka var araştırın, bir kavanoz alıyorum 15tl civarı ve çok değişik çayları var. beyaz çayı çok seveceksiniz zaten adı bile çok çekici :53: bir kupada aynı çayı 2 kere demleyebiliyorsunuz. ama favorimi sorarsanız yaseminli yeşil çay. top halinde kupaya atıyorsun ve bu tohum görüntüsü sıcak suda yavas yavas acılıyor kendinden... aramızda değişik bi bağ var bunlarla :1:

not: olsun varsın ebuuşcum, napalım bir dahaki sefere diyeceğim artık. atlattım sayılır.

günaydın arkadaşlar.....şu türk kahvesinden peeling işi harika olmuş....
bu arada çift çizgi işine ben de şaşırdım..ama hayırlısı olsun diyelim ve çalışmalarımıza devam edelim...sanırım ben de yumurtladım bu sabah eşime söyledim..bakalım bu ay için çalışma yapacakmıyız..akşam konuşacaz bi....

hımmm...beyaz çay ha......yav çok sevimli anlatmışsın.içmek gerek :) edinmek gerek..ama bu tür çaylar o kadar sık içilmiyo dimi..işte siyah çay gibi mesela

günaydın arkadaşlar.....şu türk kahvesinden peeling işi harika olmuş....
bu arada çift çizgi işine ben de şaşırdım..ama hayırlısı olsun diyelim ve çalışmalarımıza devam edelim...sanırım ben de yumurtladım bu sabah eşime söyledim..bakalım bu ay için çalışma yapacakmıyız..akşam konuşacaz bi....

:69: ay çok sevindiiiim, konuşmayı geçin bence :1: ben de bu ay 2. kez yumurtladım iyi mi. dün adet olucam aman hamile miyim derken bir baktım ki 2. kez hoplatmış benim fabrika. ama eşim yok 10 gün daha...

:69: ay çok sevindiiiim, konuşmayı geçin bence :1: ben de bu ay 2. kez yumurtladım iyi mi. dün adet olucam aman hamile miyim derken bir baktım ki 2. kez hoplatmış benim fabrika. ama eşim yok 10 gün daha...

hay allah yaaa.....tersliğe bak :)nisanı mı bekliyceksiniz peki şimdi ....

canımmm.yazını bile yeni gördüm..yok canım sıkkın değil de kafam dağıınık..kız kucak istiyo sürekli her iş koştur koştur oluyo...kafam karışıyo benim de :)

aman canım çok kucağa alıştırma sonra sana vakit kalmaz valla... müzik aç bol bol, hatta arada yabancı müzik de koy yaşı kaç olursa olsun çok önemli. bebek sesleri indir netten. ve mümkünse klasik müzik dinlet mutlaka. uyurken bile. :nazar:

Back