- Konu Sahibi nonameanymore
-
günaydın canlarrrrrr:80: geçen gün kolestrolümün yüksek olduğundan bahsetmiştim ya dün annem enginar yaprağı almıs bana..Enginar yaprağını cezvede bikaç dakika kaynatıp içeceğim sabahları..Bu sabah başladım..Sonuçlar iyi yönde düzelir inşAllah..
günaydın canlarrrrrr:80: geçen gün kolestrolümün yüksek olduğundan bahsetmiştim ya dün annem enginar yaprağı almıs bana..Enginar yaprağını cezvede bikaç dakika kaynatıp içeceğim sabahları..Bu sabah başladım..Sonuçlar iyi yönde düzelir inşAllah..
bu arada ben acayip severim türk kahvesini. madem bomba yiyeceklerden bahsediyoruz yaptığım birşeyden bahsedeyim size. bu bombanın telvesini hafif kurutup hafif nemli yüzünüze keseler gibi peeling yaparcasına maske halinde 10 dk bekletin. parlayan ama hafif nemli ve uzun vadede pürüzsüz bir cildiniz olacak, ve artık güzellik kahvesi içeçeksiniz :)
ps: hamile değilim tekrar idrar testi yaptım negatif çıkmaya başladı bu sefer de farklı bir markayla. hatta çok komik bu ay 2. kez yumurtladım bugun. ama eşim yok. olsun siz varsınız
içeceklerden bahsediyoruz madem yeşil çayla aranız nasıl?
antioksidan özelliğini bilmeyen yok.ben sadesini içemiyorum.genelde ya elmalı ya melisalı vs olanlarından alıyorum.hergün 1 yada 2 fincan içiyorum.
ha bu arada poşet çaylardaki metal zımbalara dikkat.sıcakla birleşince metalin zararı oluyormuş.zımbasız poşet çayları tercih edelim
günaydın arkadaşlar.....şu türk kahvesinden peeling işi harika olmuş....
bu arada çift çizgi işine ben de şaşırdım..ama hayırlısı olsun diyelim ve çalışmalarımıza devam edelim...sanırım ben de yumurtladım bu sabah eşime söyledim..bakalım bu ay için çalışma yapacakmıyız..akşam konuşacaz bi....
günaydınnn arkadaşlarrrrrrr
günaydınnn arkadaşlarrrrrrr
günaydın...........
ay çok sevindiiiim, konuşmayı geçin bence ben de bu ay 2. kez yumurtladım iyi mi. dün adet olucam aman hamile miyim derken bir baktım ki 2. kez hoplatmış benim fabrika. ama eşim yok 10 gün daha...
hay allah yaaa.....tersliğe bak :)nisanı mı bekliyceksiniz peki şimdi ....
günaydın tatlııım, nasılsın? :86:
simirnacım canın mı sıkkın canım? günaydınların en güzeli sana
canımmm.yazını bile yeni gördüm..yok canım sıkkın değil de kafam dağıınık..kız kucak istiyo sürekli her iş koştur koştur oluyo...kafam karışıyo benim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?