- Konu Sahibi nonameanymore
-
canım bende de aynı sorun var ama genetik. gerçi ben sen kadar zayıf değilim, azıcık kilo versem mutlaka etkiliyor ama senin de ya genetiktir ya da yaşam tarzın etkiliyordur. kolestrol düşürmek için bir sürü şey öneriyorlar ama mutlaka doktorla da konuş, belki lipid ilacı başlamak isterler. :44:
canım cok bişe yapmadık aslında.eşim bana süt içirdi her gece ısrarla.o da içti ve onun sütünün içine keçi boynuzu tozu koydum.o kadar...çok özle bişe yapmadık açıkcası süt dışında..çünkü ben ilk hamileliğimden biliyodum süt içemiycemi 9 ay..onun için baştan 2 -3 ay düzenli süt içtim.eşim de sütü cok sver.sadece keçi boynuzu takviyesi yaptık o kadar
benim düsüncem herseyden tatmak asiri yememek cünkü bütün vitaminlere ihtiyacimiz var
bende aranıza katılabilirmiyim:80:
faydalı şeyleri araştırıp yemeye ota çöpe şifalı şeylere pek meraklıyımdır.tatlıdan vazgeçemesemde bu ara dikkat ediyorum yediklerime.kilo sorunum yok ama sağlıklı yaşamayı da seviyorum.bende bi süre önce çörek otunu (öğütülmüş) balla karıştırdım.minik bi kapta duruyor sabahları aç karnına aklıma geldikçe bir tatlı kaşığı yemeye çalışıyorum.geçen sene arı poleni denemiştim.bide üzüm çekirdeği tozu.bunlar faydalı şeyler..bi ara iş yerine ara öğün yapmak için bir avuç ceviz getirirdim.aklıma gelmişken yine alıp getireyim bari.
haa bide bu sene yaban mersini alacaktım çok faydalıymış ama sıra gelmedi ona.marketlerde satılan küçük bordo renkli şeyler gerçek yaban mersini değilmiş bende saf saf almıştım faydalı diye.aklınızda olsun
hoşgeldin ebuş :79: senin de bilinçli yaklaşımından öğrenecek çok şeyimiz var anlaşılan...
üzüm çekirdeği ekstratını ben de aldım acaip faydalı birşey içeriklerini okuyunca.
ara öğün seçeneklerine yeni birkaç şey ekleyeyim mi naçizane?
.kayısı çekirdeği: bildigin küçükken kırıp yediğimiz- araştırınca içeriğine inanamıcaksın.
. kabuksuz ayçekirdeği ya da kabak çekirdeği: ben ekmek yaparken kullanıyorum, tam bir şifa kaynağı.
. hünnap. sadece adını vereyim faydaları seni tahrik edecek. ayrıca en sevdiğim meyvelerdendir kurusu da mevcut satılıyor.
ayy bu konu çok faydalı ve eğlenceli olmaya başladı sayenizde. sizi tanıdığıma sevindim. yeni arkadaslıkların temeli olması dileklerimle...
bende çok memnun oldum sizinle tanıştığıma.
kayısı çekirdeğini duymamıştım yani yağını falan kullandım ama yenildiğini bilmiyordumbi araştırayım bakiiimmmm
çekirdek konusunda bende sana katılıyorum.ekmeğimi bende kendim yapıyorum ama ayıklanmışını nerden bulabilirim aceba kuruyemişçilerde vardır herhalde.bu akşam iş çıkışı sorayım
hünnap hiç duymadım google den bi aratiimmmm
verdiğin bilgiler için teşekkürler.
ne faydası var ki bu keçi boynuzu tozunun tatlım?
bu keçi boynuzu sperm ve kalitesini arttırıyo
simirnacım ne zaman ve ne kadar yenmesi lazım ki? sürekli mi öncesinde mi?
biz incesinde kullandık.daha doğrusu eşim öncesinde kullandı düzenli her gece yatmadan içti.3 ay kadar devam ettik biz buna.
biz incesinde kullandık.daha doğrusu eşim öncesinde kullandı düzenli her gece yatmadan içti.3 ay kadar devam ettik biz buna.
kızlar hünnap tam bi bombaya benziyo .....baktım şimdi okudum az bişeyler hakkında
ayyy ayyy benim buradan haberim yoktu,
bende geldim aranızaa,canımın topicimiş hemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?