- Konu Sahibi nonameanymore
teşekkür ederim canım iyim çok şükür sizler de iyisinizdir umarım:81:
ben iyiyim de sen baya geciktin tünaydına döndü günaydın dileklerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım iyim çok şükür sizler de iyisinizdir umarım:81:
papatya çayım hazır,içine üç-dört adet karanfil attım,içeyim ısınayım bari.ayaklarım buz gibi ısınamıyorum bitürlü yaaa:2:
beyaz çay fikri çok ilginçmiş.o kadarda market vs.gezerim hiç görmemiştim.daha dikkatli bakayım bundan sonra bariiii
bir de arkadaşlar mesajı yazıyosunuz gidiyosunuz sonra sohbet ilerlemiyo hani birbirimize takılcaktık hayatımızı yaşayacaktık ihi ihi ihi
şeker işyerindeyim bn.O yüzden hemen cevap yazamıyorum.ara ara işten kaytarıp geliyorum yanınıza
papatya çayım hazır,içine üç-dört adet karanfil attım,içeyim ısınayım bari.ayaklarım buz gibi ısınamıyorum bitürlü yaaa:2:
beyaz çay fikri çok ilginçmiş.o kadarda market vs.gezerim hiç görmemiştim.daha dikkatli bakayım bundan sonra bariiii
wavyciimmm annem yaptı kucak işini... ...cok da emeği gecti dogumdan beri ses edemedim.ama biraz kırdım bebişin kucak inadını..müzik açıyorum..hatta klip de izletiyorum reklam falan arada..:)ama klasik müzik deme bana....o müzikten anlamadığım için hoşlanmımyorum sanırım...ya das çok ritmik olması lazım...aman canım çok kucağa alıştırma sonra sana vakit kalmaz valla... müzik aç bol bol, hatta arada yabancı müzik de koy yaşı kaç olursa olsun çok önemli. bebek sesleri indir netten. ve mümkünse klasik müzik dinlet mutlaka. uyurken bile.
wavyciimmm annem yaptı kucak işini... ...cok da emeği gecti dogumdan beri ses edemedim.ama biraz kırdım bebişin kucak inadını..müzik açıyorum..hatta klip de izletiyorum reklam falan arada..:)ama klasik müzik deme bana....o müzikten anlamadığım için hoşlanmımyorum sanırım...ya das çok ritmik olması lazım...
..doğa sesleri dinletiyorum ama bebeğe...su hışırtısı kuş sesi falan..o tip şeyler...benim bile içimi kafamı bi hoş ediyo :)
canım annecim, aslına bakarsan ben de hiç sevmem klasik müziği ama beyin dalgalarıyla aynı frekansta olduğunu ve zekayı geliştirdiğini, dil öğrenmede faydalı olduğunu biliyor musun? Üniversitedeyken de bununla ilgili bir araştırma yapan hocamız vardı ve sonradan yıllar geçtikçe bu doğrulandı. 1-2 cd alsan uyuduğu odaya kısık sesle de olsa koysan süper olur.
o zaman nar çiçeği çayını hak ettin. biraz ekşimsi ama hem kanı temizleyen hem de ÇOK ÇOK FAZLA C VİTAMİNİ İÇEREN vb gibi bir sürü yararı var sağolsun. aman grip olmayın siz çalışanlaarr....
hımmm hımmm nasıl da güzelmiş narçiçeği çayının tadı.Bayıldımm.Sağol tatlısımSimirna,canım bebişine rabbim hayırlı ömürler versin..Darısı bizim başımıza inşAllah..
simirnam bilmiyorummmmmmm kafam çok karışık, hala net birşey hissetmiyorum ama bekledikten sonra çıkmış olması korkutuyor beni çok üzülüyorum yine hüsran olcak diye...
aminnn canım benim...allah tez zaman da size de yavrularınızı versin..
bu tür testllerde yanlış çıkma olasılığı çok düşük hafifte olsa silik olabiliyor bazen bnde test yapmştım 2.ci çizgi varla yok arasıydı ertesi gün kan testi yaptırdım sonuç pozitifti inşallah seninde pozitiftir allah gönlüne göre versin
yok tekrarladım testi ondan sonrakilerde çıkmıyor, hala adet de olmadım ama o 2 test aynı markaydı ve bekleyince çıkıyordu. neyse bu ay nasip değilmiş herhalde öyle deyip stres yapmamaya çalışıyorum. ama o resimleri gören herkes bana olumlu dedi...
bu arada aramıza hoşgeldiniz. var mı sizin de paylaşmak istediğiniz bir bomba yiyecek?
1-nane mide bulantısına ii gelir anne sütünü azaltır
2-zencefil+bal karışımı öksürüğe iyi gelir
3-siyah turpu alıypruz içini oyuyoruz balla dolduruyoruz 1 gece bekletiyoruz ertesi günn şurup gibi oluyormuş öksürüğe birebirmiş
4-ekinezyalı çaylar gribe soğukalgınlığına birebir derler
5-siyah çayın içine karanfil atmak zindelik verir ve hoş bir aroması olur
6-rezene ısırgan otu kimyon çörek otu sütü arttırır gaza ii gelir
7-yeşil çay ı biliyoruzbzaten
8-maydonoz sütü keser hamileyken düşüğe sebep olur
9-maden suyu çok faydalıdır hem cilde hem vücuda hergün mutlaka 1 tane içerim
ayrıca kuşburnu rezene ıhlamıur adaçayı yeşilçay ekinezya,papatya her zaman mutfağımda bulunur hergünde tüketirim siyah çayıon bişeye faydası yok ne barsa bitkiledrde var bnce
bunlar aklıma gelenler umarım işinize yarar
1 yaşında çocuğu olan bir anne olarak söylediklerini 2 kere okuyup önemsemek lazım ben en çok annelere güvenirim bu konuda doktorlardan çok. çünkü hepsi aynı şeyi karmaşık yollarla tekrarlıyorlar.
fırına havuçlu tarçınlı cevizli kek koydum. içine de ruşeym attım azıcık bakalım yakışacak mı ekmekte süper oluyor ama :86: hem sütlü hem de fındık yağlı yaptım. öğleden sonra kalıp kalıp çikolata yiyesim geliyor çünkü bu aralar tv izlerken. tavsiye ederim süper bir tat.
paylaşımlarını bekliyoruz asin bu arada. memnun oldum ben kendi adıma.
1 yaşında çocuğu olan bir anne olarak söylediklerini 2 kere okuyup önemsemek lazım ben en çok annelere güvenirim bu konuda doktorlardan çok. çünkü hepsi aynı şeyi karmaşık yollarla tekrarlıyorlar.
fırına havuçlu tarçınlı cevizli kek koydum. içine de ruşeym attım azıcık bakalım yakışacak mı ekmekte süper oluyor ama :86: hem sütlü hem de fındık yağlı yaptım. öğleden sonra kalıp kalıp çikolata yiyesim geliyor çünkü bu aralar tv izlerken. tavsiye ederim süper bir tat.
paylaşımlarını bekliyoruz asin bu arada. memnun oldum ben kendi adıma.
havuçlu,tarçınlı hemide cevizliiiii kekkkkkkkk,oy oyyy yolla banada bir tabak bacım