- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.701
allahhhhh canımm çok heyecanlıyımmm günler çok uzun gelio
bu arada isminle hitap edebilir miyim ? İsmin ne kız
Ne demek tabi ki :) ismim pınar
Tamam canım nede olsa sen bizim gelinsin yabancı değilsin
feyzacım sen önceki hamişlerdensinyaa
tam tarihi bilmediiğinden yazmamıştır benide bilmiyodu sonradan yazdı
öğrendikçe yazıyo ayse herkesi
sende yaz tam tarihini senide ekler
Eki Görüntüle 600467 Eki Görüntüle 600468
bugün akıntımla beraber kılcal damarlar gibi kırmızılık gördüm , 3-4 saat sonra akıntım hafif çooook hafif kahve gibiydi .. yorum istiyorum canlar :) doymadım yoruma ben :):) valla sıktım sizi her gün test fotosu paylaşıyorum ama ilk defa yaptım ya gösteresim geliyo ne demek ne demek diye .. :)
dün yaptığım testte bugün çok silikte olsa çizgi var...bu ne demek şimdiii:18::18::18::18::18:
inşallah olacak olacak.. :)
inşallah canım ya.. daha önce hiç böyle olmamıştı..testi dün yaptığım için ümitlenmekte istemiyorum..
Batın ne zamandı?
13 ocak batım..
Diğer aylara göre farklı hissettiğin belirti var mı?
gunaydın kızlar
kasıklarda batma idrar renginde ve kokusunda değişiklik birde gögüslerde ağrı..dolgunluk ta var..o kullandığım ilaçtan olabiliyormuş diye belirtiden saymıyorum..
gunaydın kızlar.Nabersiniz?Dün yımırtlama testlerine start verdik.Silik çizgiyi gördük.Koyu olana kadar devam.Darısı gebelik testinin başınaa.
Mevanur tebrik edelim seni yavaştan yavaştan. Silik çizgiyi görmüşsün Hadi Allah kucağına almayı nasip etsin. Bir iki gün sonra testi tekrarlarsın.Yada Kan tahlili yaptır cnm.
günaydın kuzum..benim kafam karışık..sen bat gelmeyip kopkoyu iki kırmızı görenlerden olursun inşallah..
kasıklarda batma idrar renginde ve kokusunda değişiklik birde gögüslerde ağrı..dolgunluk ta var..o kullandığım ilaçtan olabiliyormuş diye belirtiden saymıyorum..