Bol bebiş topiği

feyzacım sen önceki hamişlerdensinyaa
tam tarihi bilmediiğinden yazmamıştır benide bilmiyodu sonradan yazdı
öğrendikçe yazıyo ayse herkesi
sende yaz tam tarihini senide ekler

Saka yapiyorum canim benim pek tabi benim sat 28 ekim beklenen ama o gun olmayacak olan dogum tarihi 5 agustos,benim sezeryan oldugundan insallah olacak olan dogum tarihi 25 temmuz herkesi opuyorum...

Canım, ben korunmayı bıraktığım ay ve sonraki ay gördüm o kırmızı damarlı akıntıyı. Ondan önce hiç olmamıştı. Her ikisi de yumurtlama zamanımda oldu. 2. ay öğlene doğru ilişki oldu ve planlı bir ilişki değildi. 4-5 saat sonra kırmızı damarlı akıntıyı gördüm tuvalete gidince çamaşırımda. O an anladım hamile kalacağımı ve aynen hamile kaldım.

Yani benim damarlı akıntım sanırım yumurtamın çatladığının habercisiydi. Ama seninki o mu bilemem. Ovulasyon testleriyle ilgili deneyimim yok.

gunaydın kızlar.Nabersiniz?Dün yımırtlama testlerine start verdik.Silik çizgiyi gördük.Koyu olana kadar devam.Darısı gebelik testinin başınaa.

kasıklarda batma idrar renginde ve kokusunda değişiklik birde gögüslerde ağrı..dolgunluk ta var..o kullandığım ilaçtan olabiliyormuş diye belirtiden saymıyorum..

Mevanur tebrik edelim seni yavaştan yavaştan. Silik çizgiyi görmüşsün Hadi Allah kucağına almayı nasip etsin. Bir iki gün sonra testi tekrarlarsın.Yada Kan tahlili yaptır cnm.

Mevanur tebrik edelim seni yavaştan yavaştan. Silik çizgiyi görmüşsün Hadi Allah kucağına almayı nasip etsin. Bir iki gün sonra testi tekrarlarsın.Yada Kan tahlili yaptır cnm.

ay canım keşke tebrik edilecek duruma gelse..ama 1 gün sonra gölge gibi çıktığından ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..

sabah eşimi uğurlamak için uyandım bir an elim teste gitti gölge gibi çizgi..hayal görüyorum zannettim eşimde baktı..evet çizgi var dedi..ben dün silik çizgiyi gördükten sonra diğer ay için kendimi motive ediyorum ama eşimde tam tersine bu ay ümitli..akşam gelirken test alacak..tekrarlarım..biraz daha belirginleşirse kana gideriz..

günaydın kuzum..benim kafam karışık..sen bat gelmeyip kopkoyu iki kırmızı görenlerden olursun inşallah..

Niye karışıyor ki kafan. Bak Ayşe de söyledi.Onun testi de silik çıkmış.Hiç kafana takma rahat ol şekercim.Olumlu düşün olumlu olsun. Zaten olmasa çizgi çıkmaz ki.

kasıklarda batma idrar renginde ve kokusunda değişiklik birde gögüslerde ağrı..dolgunluk ta var..o kullandığım ilaçtan olabiliyormuş diye belirtiden saymıyorum..

idrardaki değişiklikte ilaçtan olabiliyor. İnşallah bu belirtiler hamiş belirtileridir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…