Bol bebiş topiği

Niye karışıyor ki kafan. Bak Ayşe de söyledi.Onun testi de silik çıkmış.Hiç kafana takma rahat ol şekercim.Olumlu düşün olumlu olsun. Zaten olmasa çizgi çıkmaz ki.

inşallah dediğin gibi olur canım yaa..yarın yada sonra ki gün testi tekrarlayayım..çünkü daha batım da gelmedi..ki benim günlerim geçerdi..

inşallah dediğin gibi olur canım yaa..yarın yada sonra ki gün testi tekrarlayayım..çünkü daha batım da gelmedi..ki benim günlerim geçerdi..

günaydın kızlar..
mevanurr hadi hayırlısı inşallah gebelik vardır canım
sen progestan mı kullanıyordun?
ilaçın bittimi canım ben umrede hasta olmamak için adet geçiktirici olarak bana progestan yazdı
tabi sonra kist olunca yasmine çevirdi
progestanın adet geçiktirici etkisi var haberin olsun tabi ilacı bıraktıktan 2 yada 3 gün sonra hastalık başlıyor
senden hayırlı güzel haberler beklyrm canım..

günaydın kızlar..
mevanurr hadi hayırlısı inşallah gebelik vardır canım
sen progestan mı kullanıyordun?
ilaçın bittimi canım ben umrede hasta olmamak için adet geçiktirici olarak bana progestan yazdı
tabi sonra kist olunca yasmine çevirdi
progestanın adet geçiktirici etkisi var haberin olsun tabi ilacı bıraktıktan 2 yada 3 gün sonra hastalık başlıyor
senden hayırlı güzel haberler beklyrm canım..

canım o kadar çok araştırdım ki test yapmadan önce progestan yada ovitrelle pozitif sonuç gösterir mi diye?ama benim bariz silik çıktı..ovitrelle 14. günden sonra sonuç veriyomuş..progestanın böyle birşeyi yokmuş..dr bana progestanı bebek olursa tutunması için veriyorum demişti..ama adet düzenlemesi olarak ta kullanılıyormuş..umarım hayırlı haberler veririm sizlere..

canım o kadar çok araştırdım ki test yapmadan önce progestan yada ovitrelle pozitif sonuç gösterir mi diye?ama benim bariz silik çıktı..ovitrelle 14. günden sonra sonuç veriyomuş..progestanın böyle birşeyi yokmuş..dr bana progestanı bebek olursa tutunması için veriyorum demişti..ama adet düzenlemesi olarak ta kullanılıyormuş..umarım hayırlı haberler veririm sizlere..

canım bu ilç birkaç tedavide kullanılıyor bebek tutunması ve düşük tehdidi olan bayanlarada veriliyor
sen yine bir test yap inşallah pozitif sonucu alırsın
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
senin haberin beni çok mutlu eder buaralara sevinçli haberlere ihtiyacım var:)

canım bu ilç birkaç tedavide kullanılıyor bebek tutunması ve düşük tehdidi olan bayanlarada veriliyor
sen yine bir test yap inşallah pozitif sonucu alırsın
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
senin haberin beni çok mutlu eder buaralara sevinçli haberlere ihtiyacım var:)

canım benim yaa çok sağol..eşim akşam gelirken test alacak yine..umarım sendende sevinçli haberler alırız..kendimi biran gebe hissettim:KK9:

Evet kızlar

bat 23.01

kasık ağrılarım başladı başım dönüyor göğüslerim acıyor

geçen aykilerin aynısı başladı gene

inşallah bat gelmez bu sefer

he birde akıntım var çok ama sarı ve kremsi

döllenme olmuştur umarım ve yerleşme ağrısıdır o kasık ağrıları

yine başladık geri sayıma

son 14:18:
Kız daha yumurtluyorsundur sen ne geri sayımı.Son 1 haftaya kadar çalışacaksın.Akıntı yumurtlama akıntısıdır.Ağrı da.Sakın bırakma çalışmayı sakınnn:KK20::KK20::KK20::KK20:
kuzum gelen giden yok atesimi olctim 37,4 cikti hastami olutorum acaba
Delüüüüü benimki 36,50 olmuştu düşüyor kesin değilim diyordum.Git bi kan testi yaptır artık.Anam valla peygamber sabrı varmış sende de.Gitsene artık şu testeeeee...
nasılsınız canlarım nasıl gidio :) ofsss doğum videosu izledim aslında beni korkutmaz hatta çok sabırla izlerim ya bebek doğduktan snra annesinin yanına götürüolar ben burda kopuorum valla nasıl güzel bi duygudur bu ya rabbim sen ne kdr büyüksün kurban olduğum duygulanmıo bazı annelerde sap gibi duruo sinir oluorum sırf o anı yaşamak için normal doğurucam kararlıyım annem der ki normal doğumda insan anne olduğunu anlıo şmdikiler zorluğa gelemiolar kestiriolar kendilerini ben sizi normal doğurdum inş snde normal doğurucan kızım dio allah bizi doğuran annelerimizide başımızdan eksik etmesin bu güzel duyguyuda tez zamanda herkese yaşatsın hamile kalmak için çaba verioruz hamile kalıncada hemen doğsun istiyoruz ofss bgn bnm hormonlarım tavan yaptı zaten sabahtan beri ota b.ka ağlıom :2::2::2:
:KK54:Taze anne seniiiii.....Nasılda hüzünlenirmiş:KK19:Darısı hepimizin başına canım.Sağlıkla doğuralım normal normal..
Ayşecim doktorun sana bebişin daha rahat gelişme desteği için progestan ve coraspin vermedimi aslında çoğu doktor veriyor.
Evet değer düşük ama senin adet günün 11 inde ve bu değer inşaallah yükselecek. üzme tatlı canını inşaallah zmana bırak ve kafana takma,sen şimdiden bebişlerinle konuş sana sımsıkı tutunsunlar diye. bende sabah idrar testi yapacam inş silikte olsa 2.çizgi görünüz :KK16:
Vermedi bana.Kese görmeye gel dedi.Folikasiti aksatma dedi bi de.İnşallah görürsün bugün çizgilerini canım benim.:KK16::KK16:

Eki Görüntüle 600467 Eki Görüntüle 600468

bugün akıntımla beraber kılcal damarlar gibi kırmızılık gördüm , 3-4 saat sonra akıntım hafif çooook hafif kahve gibiydi .. yorum istiyorum canlar :) doymadım yoruma ben :):) valla sıktım sizi her gün test fotosu paylaşıyorum ama ilk defa yaptım ya gösteresim geliyo ne demek ne demek diye .. :)
Kıııııııızzzzz yerleşme olabilirmi o kahverengi akıntııı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:Ayyyyy hadi güzel haberlerle gel sendeeee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Benim listede adım niye yok yaaaaaa.....:26::26::KK43:
Kız olması lazım yazdıydım seni de.:26: Hemen kontrol ediyorum şekerim.Sensiz olurmu?
dün yaptığım testte bugün çok silikte olsa çizgi var...bu ne demek şimdiii:18::18::18::18::18:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Hadi kan ver kaaaaaaaannnnn.Benimki de çooooooooook silikti...Hatta dün akşam yine yaptım yine çok siliktiiiiiii....Hadi kanaaaaaa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
gunaydın kızlar
Günaydın tatlım daha kana gitmedin mi kız sen???:KK47::KK47::KK47::KK47:
gunaydın kızlar.Nabersiniz?Dün yımırtlama testlerine start verdik.Silik çizgiyi gördük.Koyu olana kadar devam.Darısı gebelik testinin başınaa.
Hadi inşallah güzel bi ay olsun bu ayyy:KK16::KK16::KK16::KK16:

Herkeze günaydınlaaaaaarrr..Kan verdim sağlık ocağına.Öğlen çıkar dedi ebe.Aile hekimim de bozdu sabah sabah moralimi.Bata 5 gün varken kan testine gidilirmi yanlıştır o diye.Bazen doğruyu söylememek gerekiyor sanırım doktorlara:KK14:Sonra kan alırken hemşire takma sen onu vardır 22 çıktıysa dedi.Sonra ebenin yanına gittim.Hayırlı olsun dedi 22 diyince.Doktorların söylediklerini söyledim.Onlar 100 civarı görmeden gebelik var demezler bakma sen onlara dedi.Heyecanını anlıyorum inşallah da yükselir büyür bebeğin dedi.İçim rahatladı öyle diyince.200-300 civarı çıkarsa sonuç baktırmana gerek yok 3.kez dedi.Telefonla haber edecek öğleden sonra.Gelirken taze kuruyemiş aldım.Hergün bi bardak yiyeceğim.Öyle demişti teyzem.Ceviz,taze badem falan fıstık.:21::21::21::21::21::21:Hadi güzel haberleeeeerrrrr nerelerdesiniiiiiiiizzzz??

canım ne zaman doktora gidiyorsun
sonucunu merak ediyrm

Verdim kanımı kıııızzzz.Öğlen çıkacak sonuç.Ebem alo diyecek :KK24:Ben kan vermekte elibol biriyim.Bat daha yarın ben 2.yi verdim de geldim.Bu kızlara hayret ediyorum valla.Nasıl duruyorlar silik testi görünce anlamadımki:KK76:İğneden mi korkuyorlar acaba :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Listemize eklemeler yaptım kızlar.Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:nazar::KK49::nazar:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

Tokoyay3 Haziran 2013:KK31:
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

[TR]

Verdim kanımı kıııızzzz.Öğlen çıkacak sonuç.Ebem alo diyecek :KK24:Ben kan vermekte elibol biriyim.Bat daha yarın ben 2.yi verdim de geldim.Bu kızlara hayret ediyorum valla.Nasıl duruyorlar silik testi görünce anlamadımki:KK76:İğneden mi korkuyorlar acaba :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hadi hayırlısı canım kan vermekte eli bolsan gebelik sonrası kızılaya gidip arada kan bağışında bulun:)))
valla bende sen gibiyim öyle silik çizgi görürsem hemen kan vermeye koşucam lakin daha göremedim:KK43:

ayşecim seninçıkan çizgi pembemiydi gölge gibi mi?

Pembeydi ama o kadar silikti ki sandalyeye çıktı ampule yaklaştım yanılıyormuyum diye.O kadar silikti.http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html bu sayfadaki en silikten daha silikti benimki.Makinada bile çıkmadı fotoğrafta.Ne şekillere girdim çekmek için.Dün akşam yaptığım test bunlar gibi çıktı.Daha netleşmedi bile düşün:KK37: Hangi akıla kulluk gitmiş kan vermişim diye düşünmedim değil.İnsan umutsuzluğa düşebilir yoktur diye.Hem de 5-6 saat sonra çıkan çizgiye bu kadar güvenmem hunili olduğumun göstergesi.İyiki huniliymişim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

hadi hayırlısı canım kan vermekte eli bolsan gebelik sonrası kızılaya gidip arada kan bağışında bulun:)))
valla bende sen gibiyim öyle silik çizgi görürsem hemen kan vermeye koşucam lakin daha göremedim:KK43:

Git tabi hiç bekleme..Düşük de olsa çıkar elbet.Ebe nasıl şüphelendinde kana gittin dedi.Belirti hiç yoktu ben sadece evde test yaptım çok silikti ondan gittim dedim.En silik de bile gebelik çıkıyor bundan eminiz dedi.Doktorum da 5 dk önce evdeki testler hatalı olur evde yapma bi daha dedi:KK52::KK52: Onlar da bi tutarsız:KK52:

Git tabi hiç bekleme..Düşük de olsa çıkar elbet.Ebe nasıl şüphelendinde kana gittin dedi.Belirti hiç yoktu ben sadece evde test yaptım çok silikti ondan gittim dedim.En silik de bile gebelik çıkıyor bundan eminiz dedi.Doktorum da 5 dk önce evdeki testler hatalı olur evde yapma bi daha dedi:KK52::KK52: Onlar da bi tutarsız:KK52:

valla canım herkes birşey söylüyor
işte bizdekide bi umut silik olmasınada razıyız yeterki olsun
ben ebe veya hemşire ne söylerse söylesn dikkate almam

valla canım herkes birşey söylüyor
işte bizdekide bi umut silik olmasınada razıyız yeterki olsun
ben ebe veya hemşire ne söylerse söylesn dikkate almam

Umudunun devam etmesi için inanıyorsun mecburen....Doktordan daha mı iyi biliyorlar elbette hayır.Ama bazen doktorlar da yanlış yorumlarda bulunabiliyorlar Allah korusun...

Umudunun devam etmesi için inanıyorsun mecburen....Doktordan daha mı iyi biliyorlar elbette hayır.Ama bazen doktorlar da yanlış yorumlarda bulunabiliyorlar Allah korusun...

canım onlarada hak vermemek elde değil sonuçta kadın doğum
hakkaten yoğun bir bölüm allah yardımcıları olsun
bu yoğunlukta bazen yanılabiliyorlar ya da yanlış bilgi verebiliyorlar
inşallah öyle bir duruma gelmeyiz
Rabbim onlarada bizede yardım etsin

X