Bol bebiş topiği

Benim başıma geldiği gibi...
Onların yüzünden çok ciddi bir umutsuzluğun içindeyim şuan...

Allah kimseye yaşatmasın bu tür kötü durumlar.
Ben bugün biraz yoğunum.Çok kalamayacağım kızlar.Sonuç için mutlaka dönerim....Döndüğümde en az 2 hamiş daha istiyorum ona göre

Benim başıma geldiği gibi...
Onların yüzünden çok ciddi bir umutsuzluğun içindeyim şuan...

canım senin imtihanında böyleymiş demek
senin durumunu eşime anlattım dava açtımı dedi
sonuçta ciddi bir hata neyse sen moralini bozma inş. bu defa
gebe kalırsın Allahdan ümit kesilmez canım

canım senin imtihanında böyleymiş demek
senin durumunu eşime anlattım dava açtımı dedi
sonuçta ciddi bir hata neyse sen moralini bozma inş. bu defa
gebe kalırsın Allahdan ümit kesilmez canım

eşim dava açma yanlısı ama ben istemiyorum.
Hastane eşimi aramış bu hatayı yapan kişiyi işten çıkartmışlar.
Ama ben çok üzüldüm.
Hepimiz hata yapabilriiz. Benim yüzümden işsiz kaldı. Bu zamanda iş bulmak çok zor.. Allah yardımcısı olsun..

bende resim eklemek istiyordum ama fotolarda hiç çıkmadı..çünkü gölge gibi birşey..artık testleri tekrarladıkça kesin sonuca ulaşırız..

ha bu arada 14 aydan sonra silikte olsa gölge şeklinde de olsa 2. çizgiyi gördüm ya ölsemde gam yemem..yavrumun canı isterse gelsin istemezse annesi onu sabırla umutla aşkla heyecanla beklemeye devam ediyor..

canım Allah yardımcın olsun
sen merhametli davranmışsın ama eşimden biliyorum
okadar saçma sapan şeyler için dava açılıyorki
kimisi elle tututulur bir sebep yokken bile sırf uğraştırmak için dava açıyor
sen canını skma inş. bu defa olur

Artık batımı, günlerimi hesaplayıp belirtileri beklemiycem. Bir gün boş, bir gün dolu yöntemiyle eşimle ilişkimi yaşayıp hayatıma devam edicem. Rabbim verirse hayırlısıyla olur..

Artık batımı, günlerimi hesaplayıp belirtileri beklemiycem. Bir gün boş, bir gün dolu yöntemiyle eşimle ilişkimi yaşayıp hayatıma devam edicem. Rabbim verirse hayırlısıyla olur..

en güzeli canım hiç düşünmemek gerekiyor bu şekilde
inşallah gebelikle sonuçlanır

ha bu arada 14 aydan sonra silikte olsa gölge şeklinde de olsa 2. çizgiyi gördüm ya ölsemde gam yemem..yavrumun canı isterse gelsin istemezse annesi onu sabırla umutla aşkla heyecanla beklemeye devam ediyor..

merhaba cnm cok sevindim valla silikte olsa çizgiyi görmene... biliyorsun aramızda 1 gün fark vardı sen iğneyi 30 unda ben 31 inde burulmuştum satın neydi senin cnm kan testi yaptırdınmı bu arada kan da kesin sonuc cıkıyormuş çünkü.

canım benim sat 13 aralıktı ama ben iğneyi 26 aralıkta vurulmuştum yani testi yaptığım gün iğnenin 14. günü..bata kadar evde etst tekrarlarım..bat geçincede kan testi yaptırırız..sen ne yaptın belirtin filan var mı?

ben iğne tarihini yanlış hatırladım o zaman yaa(( ben bekliyorum sat 18 inde pazar günü kan testi yaptırıyım diyorum doktorumu aradım kan da cabuk cıkar dollenmeden 8 gün sonra kanda belli olur yaptır dedi pazarı bekliyorum.

ayşecim umarım degerin 3,5 katlamiş olur ogleden sonra...
bebişlerine dıkk et
ben hasta olc belkide ondan cıktı ateşim

hem igneden hemde cıkcak sonucta korkugm için yaptrmıyorum halen kanı....

evt kuşum iğnedende sonuctanda korkuyorum...

Kızlar benim kırmızılar bugünde gelmedi. acaba gidip test alıp yapsam sonuç verir mi. hiç gecikmezdi normalde dün sabah olmam lazımdı. bir de ben bugün test yapsam idrarımı tutmam gerekir mi.

canım benim yaa çok sağol..eşim akşam gelirken test alacak yine..umarım sendende sevinçli haberler alırız..kendimi biran gebe hissettim

Hadi Mervanuuuuuuuuuuuuuuuur Hadi snide listeye ekleyelim çok sevindim inş bugün daga net olur testttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…