- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #1.001
Ben dua etmeye gidiyorum kızlar...İçimi bi hüzün kapladı....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gecen gün çatlatma iğnesi olduğunu söylemişsin yanlış hatırlamıyosam..
Klomen mi kullandın sende ??
evet canım 2. klomen kullanışım ve bu ay ayın 26sında iğnemi oldum..gebelik varsa 14. gün belli oluyormuş..benim 12. gün...
Düzenli ölçüyorsan yumurtlamadan sonra ya yükselmesi yada yüksekte sabit kalması gerekiyor.Bat düşük ateşle geliyor.Benim bata 2 gün kala ateşim 36,5 olmuştu geçen ay.Bugün de 36,5....Yani iki gün sonra bat....Bu ay da erken gelecek benim adet.Belli etti kendini..
Herşey bi yana da eşim çok üzülecek....
İnşallah hepimizin son testleri olur yaptığı.İnşallah evdeki orkidler dolap bekler 9 ay.İnşallah doktorlarımıza sonunda oldu demeye gideriz bi daha ki sefere.İnşallah beslenme şekilleri ve doğum yöntemleri hakkında bilgilerimizi paylaşırız bundan sonraki aylarda.Cinsiyetlerimizi öğreniriz inşallah.İsimlere karar veririz beraberce.Eşyalara bakarız,odalar döşeriz hep beraber.İnşallahhh
Allah kabul etsin. Bugün ben de hiç havamda değilim. Başım ağrıyo uykum var. çok mızmızım çokkkk..
Allah kabul etsin. Bugün ben de hiç havamda değilim. Başım ağrıyo uykum var. çok mızmızım çokkkk..
hayır dedı bekle pıskolojik olabılır...ben bı kadın dogum uzmanına gıdım dıyorum...
canım peki ilk ayda iğne vuruldun mu ?
birde yumurtlaman nasıl oldu klomenden sonra günde bir tanemi içtin 2 tanemi :44:
canım sakın moralini bozma..bebeklerimiz nazlanıyor..bende senin gibi olmuştum..günlerim geçtiği için kan testi yaptığım akşamı hastalanmıştım..ama yılmadım 14. ayımda yine çabalıyorum..rabbim takdir ederse olur..ama bu kadar gecikmeside normal değil..bi dr görünmende fayda var..kistin filan mı var acaba?
nolucak bu başağrıları anlamış değilim
ilk ay adetin 5. günü günde 1 taneyle başladık..dr yumurtaların gelişimini görmek için iğne vermedi..
2. ay günde 2 tane kullnadım bu ay 1 tane yumurtam oluşmuştu 20mm lik..göbektende çatlatma iğnesini yaptık..bu ay gebelik olmazsa rahim filmi çekilecek..sonra da klomene devam..
inşallah gerek kalmaz da :)
yalnız değilsin canım bende öyleyimm başım ağrıyo boğazlarım yanıyo bende mızmızlandım dünden beri nolcak bu halimiz bizim
baş örtüsü olsa şöyle sımsıkı saracam valla kafamı..minnoşum senin nen var?benim sinüzit coştu yine.
gelmeyen adetim var :) yawrucum 30unda bekliyordum en geç
battan bir gün sonra kahverengi akıntı var daha da devamı yook
kızlar bişii sorucam 31 inde gelen kahverengi akıntı yerleşme kanamasıysa eğer ki sanmıyorum
ne kadar sonra testte çıkar 1 ocakta 1,66 ydı
aman şekercim grip olma. Ilık limonlu çay filan iç. biz böyleysek bizim bebikler nasıl olur bir düşün artık ? benim ki çok fena olcak kesin :)
Belki yerleşmeden ötürü düşmüştür ateşim Yok yok bende ümit hayatta bitmez Yarın sabah da ölçeceğim görün bakın 37nin üstünde çıkacak 37,50-38 gibi görürsünüz Adet gelmeden ümit kesilmezdi değilmi?Belim de ağrıyor bugün.Adet mi geliyor bebeklerim mi? Ben çalışayım kızlar biraz.Sayfa açıkken başka bişeyle ilgilenemiyorum Hadi ben gidorummm.Gene gelürüm
Bence sen bi test yapmalısın cimcikne.Normalde sonuç 0.00 çıkıyor yada 1'in altında.Varsa çıkar idrarda.Hadi yap da sevinelim.2013ün ilk hamişi sen ol hadiii